رقابت ربات‌های جنگجو و برنامه‌نویسان هوش مصنوعی در اولین المپیک فناوری + عکس و فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، المپیک فناوری از روز سه شنبه (اول آبان) در پارک فناوری پردیس آغاز شد و طی آن گروه‌های مختلف دانشجویی و دانش‌آموزی در لیگ‌های پهپادی، ربات‌های جنگجو، رباتیک، هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی ۷ روز با یکدیگر رقابت می‌کنند تا بتوانند بر سکوی برترین‌های این المپیک قرار گیرند. المپیک فناوری

کد خبر : 97412
تاریخ انتشار : جمعه ۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹
رقابت ربات‌های جنگجو و برنامه‌نویسان هوش مصنوعی در اولین المپیک فناوری + عکس و فیلم


رقابت ربات‌های جنگجو و برنامه‌نویسان هوش مصنوعی در اولین المپیک فناوری/ برترین‌ها به عضویت بنیاد ملی نخبگان در می‌آیند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، المپیک فناوری از روز سه شنبه (اول آبان) در پارک فناوری پردیس آغاز شد و طی آن گروه‌های مختلف دانشجویی و دانش‌آموزی در لیگ‌های پهپادی، ربات‌های جنگجو، رباتیک، هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی ۷ روز با یکدیگر رقابت می‌کنند تا بتوانند بر سکوی برترین‌های این المپیک قرار گیرند.

المپیک فناوری چیست؟

المپیک فناوری بستری برای رقابت افراد در حوزه‌های مختلف فنی است که برای اولین بار در پنج رشته اصلی برگزار می‌شود. هر یک از این رقابت‌ها خود از چندین لیگ مختلف تشکیل شده تا حیطه‌های مختلف تخصصی را در هر حوزه پوشش دهد؛ به نحوی که:

  • رقابت‌های برنامه‌نویسی شامل: لیگ‌های الگوریتم، JAVA، PHP و Front-end
  • رقابت‌های هوش مصنوعی شامل: لیگ‌های پردازش متن، پردازش داده و پردازش تصویر
  • رقابت‌های رباتیک شامل: لیگ خودروهای خودران، ربات‌های ورزشی، ربات‌های امدادگر، ربات‌های جنگنده، ربات‌های پرنده
  • رقابت‌های پهپادی شامل: لیگ پرنده‌های سرعتی، لیگ پرنده‌های فضای بسته
  • رقابت‌های امنیت سایبری: لیگ Red Team و Blue Team، لیگ CTF

 

اهداف برگزاری المپیک فناوری

المپیک فناوری، بستری است برای شناسایی استعداد‌های برتر فناوری در کشور به منظور معرفی و به‌کارگیری از برترین‌ها در پروژه‌ها و مسائل واقعی. 

  • شناسایی استعدادها: برگزاری مسابقات علمی و فناوری، فرصتی مناسب برای شناسایی و جذب افراد با استعداد و توانمند در زمینه‌های مختلف است.
  • ارتقاء تخصص‌ها: شرکت در المپیک فناوری، فرصتی برای افزایش تخصص‌ها، یادگیری مفاهیم جدید و تعامل با افراد دیگر در حوزه‌های مشابه را فراهم می‌کند.
  • به‌کارگیری استعدادهای برتر: بهره‌بردار اصلی این رقابت‌ها شرکت‌های فناور فعال خواهند بود تا بتوانند نیروی انسانی نخبه و با استعداد را از طریق این رقابت‌ها شناسایی و جذب نمایند.
  • ترویج همکاری و کار تیمی: مسابقات المپیک فناوری، افراد را به همکاری و تعامل در تیم‌ها تشویق می‌کنند. این تجربه می‌تواند مهارت‌های ارتباطی و توانایی کار در گروه را تقویت کند.
  • تشویق نوآوری و خلاقیت: ارائه راهکارهای نوآورانه و خلاقانه به مسائل مطرح شده نیز از جمله موضوعاتی است که می‌توان در رابطه با تقویت نیاز کسب و کارها به آن اشاره نمود.

 

رقابت ربات‌های جنگجو و برنامه‌نویسان هوش مصنوعی در اولین المپیک فناوری/ برترین‌ها به عضویت بنیاد ملی نخبگان در می‌آیند

برنامه زمانی برگزاری مسابقات

بخش‌های اصلی المپیک فناوری

  • بخش‌های رقابتی: رقابت‌های اصلی در پنج حوزه فناوری ذکر شده در بالا در این بخش‌ها برگزار می‌شود.
  • بوتکمپ‌های تخصصی: ارائه آموزش‌های تخصصی فنی به افراد علاقه‌مند با رویکرد جذب آن‌ها در شرکت‌های فناور.
  • ایستگاه کار و اشتغال: با احصای فرصت‌های شغلی از شرکت‌های فناور فعال، اقدام به معرفی نیروی انسانی دانشی و برگزاری جلسات مصاحبه در ایام برگزاری رویداد می‌نماید.
  • استیج‌های تخصصی: محلی برای حضور صاحب‌نظران و سخنرانان برای بیان دیدگاه‌ها و مسائل روز هر حوزه.

رقابت ربات‌های جنگجو و برنامه‌نویسان هوش مصنوعی در اولین المپیک فناوری/ برترین‌ها به عضویت بنیاد ملی نخبگان در می‌آیند

 

رقابت ۲۰۰ نفر در بخش هوش مصنوعی و هماوردی ربات‌های جنگجو
در سومین روز این رویداد، اولین روز رقابت ربات‌های جنگجو با همکاری فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی (فیرا) برگزار شد.

۲۰۰ نفر در سه لیگ پردازش متن، پردازش تصویر و پردازش داده و در قالب رقابت‌های هوش مصنوعی المپیک فناوری حضور یافتند. داورانی از صنعت و دانشگاه، برگزیدگان این رقابت را اعلام می کنند.

 

بیشتر بخوانید:

 

علی لطفی دبیر رقابت هوش مصنوعی المپیک فناوری ۱۴۰۳ گفت: مسابقات هوش مصنوعی رقابت‌های المپیک فناوری به طور هم‌زمان در سه بخش پردازش داده، پردازش متن و پردازش تصویر برگزاری می‌شود.

وی با بیان اینکه رقابت هوش مصنوعی دارای یک دور انتخاباتی بوده است اظهار کرد: در دور انتخابی حدود ۱۳۰۰ نفر به‌صورت برخط در سامانه مسابقات شرکت کردند و از این تعداد ۱۰۰ تیم در قالب تیم های دونفره برگزار شد و در نهایت ۲۰۰ نفر در رقابت‌های امروز حاضر شدند.

لطفی ادامه داد: هر کدام از تیم ها در طول مسابقه با دو سؤال مواجه می‌شوند که این سؤالات به‌صورت برخط و حضوری از طریق سامانه مسابقه امتیازدهی می‌شود و بعد از پایان این رقابت‌ها هر تیم امتیازات خود را دریافت می‌کنند.

دبیر رقابت هوش مصنوعی المپیک فناوری با تأکید بر اینکه داوران متخصص این بخش از بخش‌های دانشگاهی و صنعتی هستند، خاطرنشان کرد: سه تیم برتر در هر یک از این بخش‌ها نتیجه کارهای خود را ارائه می‌دهند و انتخاب رتبه‌بندی سه تیم در نهایت بر عهده تیم داوری است.

 

سجاد عباسی دبیر برگزاری رویداد المپیک فناوری ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران به بیان حمایت‌های در نظر گرفته شده برای برترین‌های این رقابت پرداخت و افزود: در هماهنگی که با بنیاد ملی نخبگان داشتیم قرار است برگزیدگان المپیک به عضویت این بنیاد درآیند.

 

 



منبع

برچسب ها :

ناموجود