تداوم اعتراضات دانشجویان علیه تجاوزات به غزه در کشور‌های مختلف جهان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امسال کشور‌های مختلف جهان شاهد برگزاری تظاهرات گسترده در اعتراض به جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین در نوار غزه بودند و عملیات طوفان الاقصی آگاهی افکار عمومی جهان را در این خصوص افزایش داد. امسال برخی کشور‌های جهان شاهد برگزاری تظاهرات گسترده علیه تجاوزات رژیم اشغالگر علیه نوار

کد خبر : 89060
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱:۱۳
تداوم اعتراضات دانشجویان علیه تجاوزات به غزه در کشور‌های مختلف جهان


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امسال کشور‌های مختلف جهان شاهد برگزاری تظاهرات گسترده در اعتراض به جنایات رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین در نوار غزه بودند و عملیات طوفان الاقصی آگاهی افکار عمومی جهان را در این خصوص افزایش داد.

امسال برخی کشور‌های جهان شاهد برگزاری تظاهرات گسترده علیه تجاوزات رژیم اشغالگر علیه نوار غزه بودند.
بارزترین این تظاهرات را دانشجویان در آمریکا برگزار کردند.

طوفان الاقصی تاثیر خود را روی آگاهی افکار عمومی جهان گذاشت و به این ترتیب مردم غرب و آمریکا علیه وحشیگری‌های رژیم اشغالگر علیه نوار غزه تحت محاصره، بپا خاستند. اعتراضات در حمایت از فلسطینیان، پایتخت‌های کشور‌های اروپایی و آمریکا را در نوردید. هزاران شهروند طی یک سال گذشته، به رغم همه سرکوب‌ها و ارعاب و وحشت، دست از حمایت آرمان فلسطین و درخواست توقف تجاوزات برنداشتند. تحرکات مردمی نشان داد فلسطین تنها نیست و بسیاری از آزادگان جهان از این آرمان و حق فلسطینیان برای دستیابی به حقوق قانونی خود حمایت می‌کنند.

نسل کشی‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی، باعث احیای جنبش‌های اعتراضی دانشجویی شد و آرمان فلسطین جایگاه خود را در میان دانشجویان و دانشگاهیان آمریکا از لس آنجلس تا نیویورک و بوستون و آتلانتا و کالیفرنیا پیدا کرد.

این موج عظیم اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا، دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا را که از هرگونه ابزار زور و سرکوب و تهدید علیه دانشجویان استفاده کرد، دچار سردرگمی و دستپاچگی کرد و سبب شد همه ادعا‌های خود را در خصوص حمایت از آزادی بیان و اندیشه زیر پا بگذارد.
تحرکات دانشجویی به دانشگاه‌های آمریکا محدود نشد بلکه به تعداد زیادی از دانشگاه‌های اروپایی نیز کشیده شد و دانشگاه‌های آلمان، فرانسه، انگلیس، سوئد و ایرلند و کانادا نیز شاهد اعتراضات مشابهی در محکومیت تجاوزات به نوار غزه بودند و خواستار بازخواست از رژیم اشغالگر به سبب ارتکاب این جنایات وحشیانه در نوار غزه شدند.
گسترش اعتراضات مردمی و دانشجویی در جهان باعث تشدید انزوای رژیم اشغالگر و دولت آمریکا به عنوان شریک و حامی آن شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، حدود ۱۰۰ دانشجو که بیشترشان صورتشان را با چفیه پوشانده بودند، روز سه شنبه، یک روز پس از اولین سالگرد حمله غافلگیرکننده حماس به اسرائیل در هفت اکتبر ۲۰۲۳، شعار‌هایی در حمایت از فلسطین سر دادند. این تظاهرات دانشجویی که از سوی انجمن «کمیته فلسطین سیانس پو» در مقابل ساختمان سیانس پو پاریس (دانشکده علوم سیاسی پاریس) سازماندهی شده بود، همچنین با هدف پایان دادن به «مجازات و سرکوب دانشجویان» از سوی مدیریت این مؤسسه برگزار شد.

روزنامه دیلی صباح ترکیه تصاویری از اعتراضات مردمی در آمستردام هلند در حمایت از مردم فلسطین را منتشر کرد. این اعتراض به صورت تحصن در ایستگاه مرکزی شهر برگزار شد. معترضان به نسل کشی در غزه و حملات اسرائیل به لبنان واکنش اعتراضی نشان دادند.

روزنامه ترکیه اردو با انتشار ویدئویی از راهپیمائی میلیونی دو روز پیش حمایت از غزه در کراچی پاکستان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: میلیون‌ها پاکستانی برای اعلام همبستگی با فلسطین به خیابان‌ها آمدند و حافظ نعیم رحمان امیر جماعت اسلامی پاکستان در جریان این راهپیمائی گفت: باید به منظور اعلام اقدام مستقیم علیه اسرائیل جلسه‌ای سران کشور‌های مسلمان با حضور فرماندهان ارتش این کشور‌ها تشکیل شود.



منبع

برچسب ها :

ناموجود