جوایز جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اعلام شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جوایز این دوره از جشنواره ملی فنی آفرینی شیخ بهایی به شرح ذیل اعلام کرد: بخش فن‌آفرینی و تجاری سازی فناوری (شرکت‌های رشد یافته) رتبه اول: ۳۰۰ میلیون تومان جایزه و دو میلیارد تومان تسهیلات رتبه دوم: ۲۰۰ میلیون تومان جایزه و دو میلیارد تومان تسهیلات رتبه سوم: ۱۵۰

کد خبر : 8470
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۹
جوایز جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اعلام شد


جوایز جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اعلام شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جوایز این دوره از جشنواره ملی فنی آفرینی شیخ بهایی به شرح ذیل اعلام کرد:

بخش فن‌آفرینی و تجاری سازی فناوری (شرکت‌های رشد یافته)

رتبه اول: ۳۰۰ میلیون تومان جایزه و دو میلیارد تومان تسهیلات

رتبه دوم: ۲۰۰ میلیون تومان جایزه و دو میلیارد تومان تسهیلات

رتبه سوم: ۱۵۰ میلیون تومان جایزه و دو میلیارد تومان تسهیلات

بخش فن‌آفرینی و تجاری سازی فناوری (شرکت‌های نوپا) ر

تبه اول: ۲۰۰ میلیون تومان جایزه و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات

رتبه دوم: ۱۵۰ میلیون تومان جایزه و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات

رتبه سوم: ۱۰۰ میلیون تومان جایزه و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات

بخش طراحان کسب و کار

رتبه اول: ۱۵۰ میلیون تومان جایزه و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات

رتبه دوم: ۱۰۰ میلیون تومان جایزه و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات

رتبه سوم: ۷۵ میلیون تومان جایزه و ۵۰۰ میلیون تسهیلات

دبیر هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: این دوره از جشنواره با تم سرمایه‌گذاری برگزار و می‌شود و علاوه بر دو بخش اصلی جشنواره، سه جایزه ویژه «فناوری صنعت ساز»، «مدیریت شهری» و «آب» هم به برگزیدگان اعطا خواهد شد. بر این اساس از ۴۸۱ طرح اولیه از ۲۶ استان کشور، بیش از ۱۰ طرح به عنوان برگزیدگان نهایی در بخش‌های مختلف معرفی می‌شوند.

سعید آجلی ضمن اشاره به یادبود حکیم شیخ بهایی و نقش وی در استفاده کاربردی از دانش گفت: جشنواره شیخ بهایی به یاد این حکیم نامگذاری شده و تاکنون نیز بر فن آفرینی و خلق ثروت از فناوری تمرکز داشته است. در همین راستا و به منظور اثرگذاری بیشتر، جوایز هجدهمین دوره این جشنواره نسبت به دوره پیشین ۵۰ درصد افزایش یافت.

وی افزود: این رویداد در دو بخش مسابقه‌ای و غیر مسابقه‌ای برگزار می‌شود. بخش مسابقه‌ای جشنواره هجدهمین در دو بخش «طراحان کسب‌وکار» و «فن آفرینی و تجاری‌سازی فناوری» برگزار خواهد شد. در بخش طراحان کسب و کار شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها هستند که با طرح معرفی‌شده به جشنواره، کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کرده یا واحد‌های تحقیق و توسعه شرکت‌ها و صنایعی هستند که با طرح معرفی‌شده به جشنواره قصد توسعه را دارند. شرکت‌ها در این رویداد بیش از جوایز برای حضور در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ارزش قائلند.

دبیر هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: در این دوره از رویداد، سه جایزه ویژه «فناوری صنعت‌ساز»، «مدیریت شهری» و «آب» نیز به برگزیدگان هر بخش اعطا می‌شود. فارغ از جایزه ویژه فناوری صنعت‌ساز که در ادوار گذشته جشنواره اعطا شده است، جایزه ویژه مدیریت شهری برای دومین بار و جایزه ویژه آب با توجه به چالش‌های کشور در این حوزه برای اولین بار اعطا خواهد شد. در اولین دوره اعطای جایزه ویژه مدیریت شهری، طرح‌های برگزیده ارتباطت قوی‌تری با مجموعه مدیریت شهری پیدا کردند که برخی از آن‌ها به مرحله امضای قرداد نهایی نیز منجر شده است.

آجلی گفت: بر اساس ثبت نام اولیه ۴۸۱ شرکت از ۲۶ استان در هجدهمین دوره جشنواره شرکت کردند که پس از دو مرحله داوری، ۱۰۲ طرح به مرحله نیمه نهایی راه یافتند. در مرحله نهایی نیز ۲۵ طرح بررسی خواهند شد که نفرات اول تا سوم در سه بخش اصلی مسابقه مشخص خواهد شد. پراکندگی استانی شرکت‌ها در این بخش ۱۲ استان است. در بخش مدیریت شهری و آب نیز به ترتیب ۱۴ و ۹ شرکت به مرحله نهایی راه یافته‌اند.

وی تصریح کرد: تم اصلی این دوره از جشنواره، مبحث مهم سرمایه‌گذاری است. بر همین اساس انواع روش‌های سرمایه‌گذاری و تامین مالی حتی برای پارک‌های علم و فناوری در این رویداد برگزار خواهد شد. همچنین برنامه‌های جانبی مختلفی اعم از رویداد‌ها و سخنرانی‌های کلیدی هم برنامه‌ریزی شده است. یکی از سخنرانان کلیدی این رویداد، مدیران یکی از پارک‌های فناوری کشور روسیه است.

دبیر هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی اظهار کرد: در این دوره از جشنواره، ارتباطات و هوشمندسازی ارتباطات بیشتر از سایر دوره‌ها مورد توجه قرار گرفته است. به علاوه سه شرکت راه یافته به مرحله نهایی، طی ۱۰ دقیقه توانمندی خود را ارائه خواهند داد که می‌تواند در شناخته شدن این شرکت‌ها و توسعه بازارشان موثر باشد.

آجلی در ادامه با تاکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری گفت: با توجه به شعار سال، جمعی از سکو‌های تامین مالی جمعی نیز حضور خواهند داشت که الزامات این روش را برای حاضرین تشریح خواهند کرد. این ارتباط در آینده می‌تواند به تسهیل تامین مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای فناورانه منجر شود.

وی خاطرنشان کرد: هجدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود. این محل به دلیل نزدیکی با دانشگاه صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌تواند به تقویت ارتباط میان بخش‌های مختلف و فرهنگ سازی بیشتر میان افراد عامه جامعه بینجامد. در همین راستا نمایشگاهی با حدود ۴۰ غرفه برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور برنامه‌ریزی شده که محصولات فناورانه آن‌ها را در معرض نمایش قرار خواهد داد. رویداد‌های جانبی دیگری هم برنامه‌ریزی که اطلاعات دقیق آن‌ها در سایت جشنواره برای همگان در دسترس است.



منبع

برچسب ها :

ناموجود