تعاملات دستگاه قضا با مجلس عاملی برای رفع مشکلات مردم است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ نشست حجتالاسلام حمزه خلیلی؛ معاون اول قضاییه و نیز جمعی از مسئولان دستگاه قضا با اعضای مجمع نمایندگان استان گلستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. خلیلی در این نشست با تسلیت شهادت مظلومانه رهبر حزبالله و مقاومت لبنان گفت: ایشان مجاهدتها و رشادتهای خالصانه و تأثیرگذار بسیاری انجام
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ نشست حجتالاسلام حمزه خلیلی؛ معاون اول قضاییه و نیز جمعی از مسئولان دستگاه قضا با اعضای مجمع نمایندگان استان گلستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. خلیلی در این نشست با تسلیت شهادت مظلومانه رهبر حزبالله و مقاومت لبنان گفت: ایشان مجاهدتها و رشادتهای خالصانه و تأثیرگذار بسیاری انجام داد که در نهایت پاداش بزرگی را نیز در راه مجاهدتهای خود از خداوند متعال دریافت کرد.
معاون اول قوه قضاییه با اشاره به تعاملات موجود بین دستگاه قضا و نمایندگان مجلس افزود: بهواسطه جلسات مکرر صورت گرفته بین اعضای دو قوه، ادبیات تشکیلات قضایی و تقنینی یکی شده است که این روند محسوس و ملموس است.
وی با بیان اینکه قدردان زحمات نمایندگان مجلس هستیم، تصریح کرد: تعاملات صمیمانه و گسترده دستگاه قضا با نمایندگان مجلس، باعث میشود دستگاه قضا نیز دلگرمتر و با ارادهای مستحکمتر برای کمک به رفع مشکلات مردم قدم بردارد.
خلیلی با اشاره به کشاورزان سختکوش و زحمتکش استان گلستان گفت: کشاورزان این استان در چند نوبت در سال، روی زمینهای خود محصولات کشاورزی کشت میکنند لذا زمین رهاشدهای در این استان وجود ندارد و این ظرفیت طبیعی و انسانی گسترده در این استان نباید مغفول بماند.
معاون اول قوه قضاییه افزود: بازرسی کل کشور در این استان فعال است و در نظارت خود تنها هشداری عمل کرده و تاکنون مانعی برای ادامه فعالیتها و اقدامات ایجاد نکرده و به بهبود عملکرد سایر ارگانها کمک کرده است.
وی با اشاره به ضرورت اصلاح ساختارها تصریح کرد: برای اصلاح ساختارها نیاز به انجام کار دقیق و علمی کارشناسانه داریم.
خلیلی گفت: ناترازی آب و مهار آبهای سطحی در این استان چالش و مشکل بزرگی است که باید نمایندگان استان برای رفع این مشکل اقدامات لازم را داشته باشند و دستگاه قضا نیز هرگونه همکاری در این راستا لازم داشته باشد، دریغ نخواهد کرد.
در ادامه این نشست حیدر آسیابی؛ رییس کل دادگستری گلستان در این نشست گفت: پتروشیمی استان، معضلی17 ساله بود که با اقدامات شبانهروزی دستگاه قضا در استان گلستان مشکلات آن حل شد.
وی با اشاره به تفویض اختیارات رییس قوه قضاییه به خود برای رفع مشکلات آشوراده نیز افزود: خوشبختانه با تصمیمات و اقدامات صورت گرفته، ظرف مدت یک ماه این معضل برطرف شد. مشکلات مردم درباره مجتمع موجهای آبی گنبد نیز با ورود دستگاه قضا حل شد.
رییس کل دادگستری استان گلستان گفت: همچنین ساختوسازهای غیرمجاز 20 ساله در روستای زیارت را با احداث پست بازرسی در ابتدای این روستا متوقف کردیم.
آسیابی با اشاره به اعطای سند برای پارک ملی آزادشهر افزود: از سایت زباله این شهرستان دو بار بازدید کردیم و مشکلات تا حدودی حل شد و اقدامات برای رفع مشکلات مردم ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در طول سه سال اخیر 217 واحد تولیدی را احیا کرده و از تعطیلی 98 واحد تولیدی و صنعتی جلوگیری کردهایم. 10 هزار و 100 متر مربع فضای اداری و ورزشی هم به ظرفیت استان در طول سه سال اخیر اضافه شده است.
محمود اسپانلو؛ دادستان مرکز استان گلستان نیز در این نشست گفت: 200 اقدام حقوق عامهای در استان صورت گرفته که قابل توجه است.
وی با اشاره به مشکلات محیط زیست در استان گلستان گفت: کارخانه یُد استان تولید انحصاری دارد اما مشکلاتی همچون فرونشست زمین دارد که ما به آن ورود کردیم تا معضلی ایجاد نشود.
دادستان مرکز استان گلستان خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان به دادگستری استان اعتماد زیادی پیدا کردند و دفتر ستاد اقتصاد مقاومتی استان همیشه مملو از مراجعه کنندگان است.
در ادامه عبدالجلال ایری؛ رییس مجمع نمایندگان استان گلستان با بیان سخنانی اظهار کرد: یکی از موضوعات در استان، وجود پروندههای فراوان بین کشاورزان و منابع طبیعی استان در رابطه با اسناد مالکیت است که شعبهای از سوی دادگستری برای رسیدگی ایجاد شده که امیدواریم رسیدگیها سریعتر انجام شود.
وی افزود: عدم مدیریت متمرکز دریابانی، مشکلاتی را برای صیادان ایجاد کرده است که امیدواریم راهکاری در این رابطه اندیشیده شود.
رمضانعلی سنگدوینی؛ نماینده گرگان در مجلس هم با تشکر از مدیران قضایی استان گلستان گفت: اقدامات بزرگی از سوی دادگستری استان انجام شده که مردم متوجه شدند دستگاه قضا وسط میدان است.
وی با بیان اینکه پتروشیمی استان 17-18 سال بلاتکلیف مانده بود که با دستور رییس قوه قضاییه و پیگیری مسئولان قضایی مشکلات آن با مدت زمان کوتاهی رفع شد، افزود: برای نجات استان نیاز به جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی داریم.
سنگدوینی با بیان اینکه 284 نماینده از اقدامات دستگاه قضا تشکر کردند، گفت: این نشان از تعامل قوه قضاییه و مجلس دارد و هیچ دورهای مانند مجلس یازدهم شاهد این سطح بالا از همکاریها و ارتباطات تنگاتنگ و گسترده دو قوه نبودیم.
عبدالحکیم آقآرکاکلی؛ نماینده گنبد کاووس در مجلس نیز گفت: وحدت رویه بین دستگاه قضا با نمایندگان در شهرستانها لازم است. چالشهای تعاملی بین دستگاه قضایی و نمایندگان استان را در سه عامل ساختارها و قوانین و مدیران میبینم.
وی با اشاره به مشکلات کشاورزان با منابع طبیعی استان گلستان افزود: کم شدن پروندهها در استان گلستان بهخاطر تدابیر دستگاه قضایی است که از این بابت تشکر میکنم.
جمشید قائممقامی؛ نماینده رامیان و آزادشهر نیز گفت: متأسفانه بیشترین میزان سرطان را در استان داریم که نشان میدهد از شرایط مطلوب به سمت شرایط نامطلوب در حال حرکت هستیم.
وی افزود: مشکل دیگر اینکه مردم شهرستان آزادشهر نزدیک به دو دهه است که از شیرابه زبالهها مستأصل شدند. بحث پسماند و زباله مشکلاتی را ایجاد کرده که نیازمند حمایت قضایی برای رفع این مشکل هستیم.
سید نجیب حسینی؛ نماینده مینودشت نیز با بیان اینکه به سهم خود از عملکرد مسئولان قضایی در استان گلستان تشکر میکنم، افزود: انتظار داریم یک شعبه دادگاه در شرق استان راهاندازی شود تا به دعاوی این مناطق رسیدگی کند. در جادههای استان نیاز به راهاندازی فروشگاههای بزرگ داریم تا مردم و گردشگران فراوان استان بتوانند خرید کرده و همچنین برای جوانان این مناطق ایجاد اشتغال شود.
وی با بیان اینکه مزیت نسبی استان گلستان کشاورزی و گردشگری است، افزود: برای اقدام در حوزه توریستی باید شاهد تغییر دیدگاهها باشیم تا بتوانیم گامهای مؤثرتری برداریم.
نوروزی، دیگر نماینده استان گلستان گفت: امیدواریم رویکرد کمککننده و حمایتگر دستگاه قضایی در تمام شهرستانها گسترش یابد.
این خبر میافزاید؛ در این نشست ذبیحالله خداییان؛ رییس سازمان بازرسی کل کشور و بهزاد پورسید؛ معاون حقوقی قوه قضاییه هم حضور داشتند.
انتهای پیام/