کرونا نشان داد با اتکا به توان داخلی موفق می شویم
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسن ابوالقاسمی امروز در همایش ملی درسآموختههای کرونا که در سالن همایشهای رازی برگزار شد، با اشاره به چالشهای کنترل کرونا در کشور اظهار کرد: اولین روش پلاسمادرمانی در کشور ما پس از چین آغاز شد و برای اولین بار در بیمارستان بقیةالله(عج) به اجرا درآمد. تحقیقات نشان داده
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسن ابوالقاسمی امروز در همایش ملی درسآموختههای کرونا که در سالن همایشهای رازی برگزار شد، با اشاره به چالشهای کنترل کرونا در کشور اظهار کرد: اولین روش پلاسمادرمانی در کشور ما پس از چین آغاز شد و برای اولین بار در بیمارستان بقیةالله(عج) به اجرا درآمد. تحقیقات نشان داده بود که این روش برای بهبودی بیماران مفید است. این اقدام بعدها در آمریکا نیز انجام شد و نتایج مثبتی به همراه داشت، اما در کشور ما کمیته کرونا مانع ادامه این روش شد و اجازه ادامه آن را نداد.
وی تحریمهای ظالمانه را از دیگر چالشهای دوران کرونا عنوان و بیان کرد: یکی از سختیهای دوران کرونا دسترسی به داروها و تجهیزات پزشکی بود که به دلیل تحریمهای ظالمانه به سختی انجام میشد اما پس از گذشت مدتی، با خودکفایی در تولید برخی داروها و تجهیزات توانستیم مشکلات را برطرف کنیم.
ابوالقاسمی ادامه داد: وجود 6 پلتفرم واکسن در کشور بسیار افتخارآمیز بود و برخی انتقاد کردند که چرا این روشها و پلتفرمهای تولید واکسن زیاد است اما از آنجا که مشخص نبود کدام روش به نتیجه میرسد مجبور بودیم در پلتفرمهای مختلف آن را تولید کنیم که در نهایت نیز نتیجه موفقیت آمیز بود و در دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله(عج) نیز واکسن نورا تولید و به مردم تزریق شد بدون اینکه عارضه خاصی داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله(عج) تصریح کرد: با وجود تمام کاستیها و مشکلات ابتدایی در راه مقابله با پاندمی، اقدامات موثر داخلی نشان داد که میتوان با اتکا به توان داخلی و اعتماد به متخصصین و دانشمندان و با انجام هماهنگی بین نهادهای مختلف در بحرانهای حوزه سلامت پیروز شد.
وی با اشاره به چالشهای دوران پساکرونا از جمله ابتلا به کووید طولانی گفت: این که استراتژی ما برای آینده چه خواهد بود، مهم است و باید زیرساخت دولتی خوبی برای مقابله با بحرانهایی مشابه کرونا ایجاد کنیم و مکانیسمهای قانونی برای بحرانهای آینده ایجاد و آزمایشگاههای خود را مجهز کنیم. باید بتوانیم سیستم مقاومی ایجاد کنیم که بر پایه اطلاعات دقیق باشد و سیستمهای مراقبتهای بهداشتی را در سراسر کشور تقویت کنیم.
انتهای پیام/