کارنامه مهارت برای دانشجویان دانشگاه علم و صنعت طراحی می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داوود یونسیان در آیین آغاز سال تحصیلی جدید که امروز (دوشنبه دوم مهرماه ۱۴۰۳) با حضور دکتر حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، اعضای هیئت رییسه و جمعی از اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، گفت: در مذاکره امروز با دکتر حسین

کد خبر : 77935
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۷
کارنامه مهارت برای دانشجویان دانشگاه علم و صنعت طراحی می‌شود


رئیس دانشگاه علم و صنعت: کارنامه مهارت برای دانشجویان دانشگاه علم و صنعت طراحی می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داوود یونسیان در آیین آغاز سال تحصیلی جدید که امروز (دوشنبه دوم مهرماه ۱۴۰۳) با حضور دکتر حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، اعضای هیئت رییسه و جمعی از اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، گفت: در مذاکره امروز با دکتر حسین افشین معاون علمی فناوری رییس جمهور قرار شد تا مرکز تحقیقات در حوزه سلامت و بهداشت راه اندازی شود و دکتر افشین حمایت خوبی را تقبل کردد. همچنین در مورد مجتمع فناوری دانشگاه نیز قول همکاری داده شد.

وی با اشاره به رقابت دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه صنعتی شریف به عنوان دانشگاه‌های بزرگ صنعتی کشور گفت: دانشگاه‌های علم و صنعت و صنعتی شریف از نظر اعضای هیئت علمی تقریباً یکسان هستند، اما اعضای هیئت‌علمی هر دو حدود ۶۰ تا ۷۰ نفر کمتر از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.

یونسیان درباره تعداد مقالات منتشر شده دانشگاه علم و صنعت در پایگاه اسکوپوس گفت: در سال‌های اخیر مقالات دانشگاه علم و صنعت روندی صعودی داشته است. دانشگاه علم و صنعت طی چند سال اخیر به دنبال همدلی و هم افزایی با سایر دانشگاه‌ها بوده است، جای افتخار دارد که در سال ۲۰۲۳ هر دو رقیب خود را پشت سر گذاشته است.

وی تصریح کرد: در مقالات یک درصد برتر نیازمند توجه ویژه هستیم. در مجلات ۱۰ درصد برتر جلوتر از مابقی دانشگاه‌ها هستیم و در حال تحول به سمت مقالات کیفی‌تر هستیم.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به حمایت‌های مالی انجام شده در این دانشگاه گفت: ۱۰ نوع گرنت مرجعیت علمی، تعمیر و تجهیز، آزمایشگاه مرکزی، پسا دکتری، استادیاران جدید الاستخدام، محققان پر استناد و… را در دانشگاه علم و صنعت طراحی کرده ایم که به اعضای هیئت علمی اختصاص داده می‌شوند..

وی درباره قرارداد‌های ارتباط با صنعت این دانشگاه گفت: در دانشگاه علم و صنعت ۳ ماموریت ویژه فراملی را در حوزه اقلیم با همکاری ریاست جمهوری، انرژی با همکاری مپنا و وزارت نفت و سلامت با همکاری معاونت علمی پیش برده ایم.

یونسیان اضافه کرد: در حوزه آموزش دو گرنت را در مقطع تحصیلات تکمیلی طراحی کرده ایم. همچنین کارنامه مهارت را برای دانشجویان ظرف مدت یک تا دو سال آینده از سوی دانشگاه طراحی خواهیم کرد که در آن تصویری جامع از مهارت‌های فرد ارائه خواهد شد.

وی افزود: در حوزه فرهنگی سامانه جامعی مانند نگارستان در حوزه‌های استادان، دانشجویان و کارکنان طراحی کرده ایم که همانند سامانه گلستان است و تنها تفاوت آن این است که این سامانه مربوط به امور فرهنگی خواهد بود.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در مورد زمین‌های دماوند و پردیس این دانشگاه توضیح داد: دانشگاه علم و صنعت سال‌ها برای بازپس گیری زمین‌های دماوند و پردیس با وزارت راه و شهرسازی چالش داشت، اما با حمایت‌های دکتر زلفی گل وزیر علوم دولت سیزدهم سند مالکیت زمین‌ها به اسم دانشگاه ثبت شد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود