طبق برنامه هفتم توسعه مکلف به جذب ۳۲۰ هزار دانشجو خارجی هستیم / مهمتر از جذب دانشجو سطح بالای آموزش است+فیلم
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حبیبا، معاون دانشجویی وزیر علوم در نشست معاونان دانشجویی دانشگاههای کشور گفت: دانشگاه باید جایگاهی امن برای دانشجویان باشد. دانشجو به دلیل سن و شرایط خاص خود ممکن است دچار چالشهای انضباطی شود، اما نباید فراموش کنیم که این دانشجویان، فرزندان ما و آیندهسازان کشور هستند و لذا نیازمند
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حبیبا، معاون دانشجویی وزیر علوم در نشست معاونان دانشجویی دانشگاههای کشور گفت: دانشگاه باید جایگاهی امن برای دانشجویان باشد. دانشجو به دلیل سن و شرایط خاص خود ممکن است دچار چالشهای انضباطی شود، اما نباید فراموش کنیم که این دانشجویان، فرزندان ما و آیندهسازان کشور هستند و لذا نیازمند توجه جدی شما و ریاست دانشگاه هستند.
وی افزود: ریاست جمهور بهدرستی فرمودند که دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد، بلکه آینده این کشور است، بنابراین وظیفه ما سنگینتر میشود و باید با سعه صدر به حمایت از آنها بپردازیم.
حبیبا گفت: وزیر علوم در نشست اخیر رؤسای دانشگاهها تأکید کردند که باید کمیتههای ویژهای برای بررسی مشکلات دانشجویانی که به دلایل مختلف اخراج یا تعلیق شدهاند، تشکیل شود.
وی افزود: بر اساس قانون برنامه پنجساله هفتم، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مکلف به جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی است. این دانشجویان خارجی آثار مثبتی برای کشور ما دارند.
حبیبا گفت: این دانشجویان میتوانند تأثیرات مثبتی بر کشور ما داشته باشند و یکی از بهترین راههای صدور انقلاب، تربیت نسل متخصص از طریق این دانشجویان است. صرف جذب دانشجو ملاک و مبنا ما نباشد.
معاون دانشجویی وزیر علوم گفت: وضوع مهمتری که باید مد نظر قرار گیرد، توجه به کیفیت آموزش و ارتقای سطح آن است. صرفاً جذب دانشجو کافی نیست، بلکه باید به کیفیت و سطح بالای آموزش برای این دانشجویان نیز توجه ویژهای داشته باشیم.