توقعات مردم از دولت نقدپذیری، قانون‌مداری و توجه به اقشار کم‌بضاعت است

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت هفته دولت بیانیه‌ای به شرح زیر صار کرد:   هشتم شهریور ماه یادآور یکی از فجیع‌ترین و حزین‌ترین جنایات و اقدامات تروریستی است که منجر به‌شهادت محمدعلی رجایی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد باهنر (رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر وقت جمهوری اسلامی) در

کد خبر : 64675
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۶
توقعات مردم از دولت نقدپذیری، قانون‌مداری و توجه به اقشار کم‌بضاعت است


به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت هفته دولت بیانیه‌ای به شرح زیر صار کرد:

 

هشتم شهریور ماه یادآور یکی از فجیع‌ترین و حزین‌ترین جنایات و اقدامات تروریستی است که منجر به‌شهادت محمدعلی رجایی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدجواد باهنر (رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر وقت جمهوری اسلامی) در سال ۱۳۶۰ شد.

ایام شهادت این دو شهید بزرگوار که به حق نماد دولت مردان ایران اسلامی هستند، فرصت مغتنمی است تا با بازخوانی معیار‌های دولت اسلامی، مسیر آینده انقلاب را تضمین نمود.

معیارهای دولت اسلامی: ترویج ارزش‌ها و احکام الهی
در ساختار حکومت ها، آنچه ساختار محوری را داراست و همه نهاد‌ها را گرد خود جمع می‌کند، “دولت” است و وجه تمایز حکومت اسلامی از سایر نظام‌ها، نوع نگاه به مقوله دولت، دولت مردی، قدرت و حکومت است و اولین وظیفه دولت اسلامی، ترویج ارزش‌ها و احکام الهی است؛ همچنین گسترش علم، دانایی و آزاداندیشی، تأمین عزت ملی، مبارزه با فساد و سلطه، ترویج ساده‌زیستی و پاسخ‌گویی نیز از دیگر وظایف و شاخصه‌های دولت اسلامی است. در دولت اسلامی هم‌ارزش‌ها و آرمان‌ها باید مبنا باشند و هم خدمتگزاری و خدمت‌رسانی. در حقیقت، این همراهی ایمان الهی و عمل خالصانه و برخاسته از بصیرت است که رمز توفیق دولت اسلامی را رقم می‌زند.

موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران نیز در ۴۶ سال گذشته در تعهد به این اصل اساسی بروز نموده و بر عکس، هر جا این مبنای طیبه مورد خدشه قرار گرفته، آغاز سستی و شکست بوده است. امروزه تجربه گران‌قدری از دولتمداری در نظام مقدس ما شکل‌گرفته است. تجربه‌ای که به‌ویژه در دوره اخیر دولت، بعد از غفلت‌هایی که در سنوات قبل رخ‌داده بود، با ویژگی‌های برجسته‌ای، چون ساده‌زیستی، مقابله با منش اشرافی‌گری، تلاش شبانه‌روزی، خدمت بی‌منت، استکبارستیزی و عدالت‌خواهی شناخته می‌شود.

 

اعتدال و نقد دلسوزانه: کلید موفقیت دولت اسلامی
درعین‌حال، عملکرد خوب در برخی از عرصه‌ها نباید ما را از ضعف‌ها و کاستی‌ها در برخی از عرصه‌ها غافل کند. غرور و بی‌توجهی به آفات، آغاز انحطاط است. متملقان دراین‌بین با جلوه‌دادن به نکات مثبت و پوشاندن نقاط ضعف، تسریع‌کنندگان شکست‌ها و عقب‌گرد‌ها هستند. همچنان که حاسدان و مرتجعان و طالبان بازگشت به قدرت، با ترویج ناامیدی و انکار نقاط مثبت و گاه باتکیه‌بر دشمنان بیرونی، در پی تضعیف استحکام دولت به‌ویژه حمایت‌های مردمی آن هستند. وظیفه دل سوزان انقلاب ترویج این نگاه متعادل در حمایت و نقد دلسوزانه توأمان است.

اعتدال حقیقی در برخورد منصفانه با نقاط قوت و ضعف و تلاش برای حل معضلات کشور است نه معضل آفرینی و ترویج ناامیدی. البته وظیفه اصلی را دراین بین خود دولت بر عهده دارد. دولت باید هرگونه حاشیه‌سازی را از دامان خود بزداید. سیره علوی در پرکردن دهان حاشیه‌سازان متملق از خاک است نه میدان دادن به آنها و توجیه عملکرد ناصواب ایشان. استقبال از نظرات نخبگان و نقدپذیری، عمل به قانون به‌صورت جامع، ملاحظه حال اقشار کم‌بضاعت در همه تصمیمات و تأکید مضاعف بر ارزش‌ها و آرمان‌ها و پیروی کامل از رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی ادام الله ظله الشریف از مهم‌ترین توقعات مردم از دولت است.

امید که دولت جدید با وفاداری به آرمان الهی معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (رحمت‌الله علیه) و تأسی به فرامین دلسوزانه ولی‌امر مسلمین امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) همچون دولت سیزدهم در مسیر زمینه‌سازی دستیابی نظام مقدس جمهوری اسلامی به قله‌های پیشرفت و فراهم‌کردن مقدمات ایجاد تمدن نوین اسلامی و ظهور خورشید ولایت، حضرت ولی‌عصر امام‌زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) گام بردارد.

 

 



منبع

برچسب ها :

ناموجود