روسیاهی ماند به اهل نفاق! / بازخوانی پاسخ رهبر انقلاب درباره «تصمیم نظام و تصویب برجام» در دیدار دانشجویی
یادداشت دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین صبوری دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی با انتشار یادداشتی تحت عنوان «روسیاهی ماند به اهل نفاق!» به بازخوانی پاسخ رهبر انقلاب درباره تصمیم نظام و نحوه تعیین امور اجرایی کشور در دیدار با دانشجویان پرداخت. رهبر انقلاب در دیدار
یادداشت دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین صبوری دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی با انتشار یادداشتی تحت عنوان «روسیاهی ماند به اهل نفاق!» به بازخوانی پاسخ رهبر انقلاب درباره تصمیم نظام و نحوه تعیین امور اجرایی کشور در دیدار با دانشجویان پرداخت.
رهبر انقلاب در دیدار دانشجویی رمضان سال ۱۳۹۸ در پاسخ به یکی از دانشجویان (دبیر اسبق اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی) درباره نسبت دادن تصویب برجام به رهبری فرمودند:
«یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق]تصویب میشود. البتّه اگر چنانچه این شرایط و این خصوصیّات اجرا نشد، اِعمال نشد، وظیفهی رهبری این نیست که بیاید وسط و بگوید برجام نباید اجرا بشود. [البتّه]خود این، یک مقولهای است که وظیفهی رهبری در این جور مواقع اجرائی چیست. عقیدهی ما این است که در زمینههای اجرائی، رهبری نباید وارد میدان بشود و یک کاری را اجرا کند یا جلوی اجرای یک کاری را بگیرد، مگر آنجایی که به حرکت کلّی انقلاب ارتباط پیدا میکند؛ آنجا چرا، وارد میشویم، امّا در موارد دیگر نه؛ بنابراین نه، برجام را به آن صورتی که عمل شد و محقّق شد، بنده خیلی اعتقادی نداشتم و بارها هم به خود مسئولینِ این کار -به آقای رئیسجمهور، به وزیر محترم خارجه، به دیگران- همین را گفتهایم و موارد زیادی را به آنها تذکّر دادهایم.»
متن یادداشت محمدحسین صبوری به شرح زیر است:
«سال تحصیلی ۹۸-۹۷ هم تجربه کدبازیها و دخالتهای برخی آقایان که از قرابت کاری با بیت رهبری اعتباری کسب کرده بودند، داشتیم.
حتی با رفقای برخی تشکلها که در موارد متعددی هم عقیده نبودیم در این موضوع که باید جلوی این افراد ایستاد وجه اشتراک پیدا کرده بودیم. البته در نوع واکنش شاید متفاوتتر»
«بگذریم از رفت و برگشتهای رسانهای به واسطه مواردی که رقم خورد در رابطه با پذیرش تعهدات fatf و انتخاب رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و… خرداد ۹۸ در متن دیدار با رهبر انقلاب به آسیب شناسی کوتاه و لزوم حل این چالش ذهنی در فضای دانشجویی اشاره کردیم.»
«از تصویب برجام و ضریب دادن به بخشی از سخن رهبری برای تخریب و حذف جوانان انقلابی توسط ارگانهایی که مدعی بودند رهبری و نظام موافق برجاماند و خط خودشان را با نشریه خط حزب الله منتشر میکردند، مثال زده شد تا استفادهی سیاسیون از کمترین انتساب به دفتر رهبری برای پیشبرد نظرات خود در کشور.»
«آنچه از تصویب بیست دقیقهای برجام به اینسو امت حزب الله را آزار میداد کلیدواژهای به نام تصمیم نظام بود، نمیدانستیم در جلسه برجام و جلسه بررسی لوایح مربوط به fatf که با همراهی یک عضو خاص بیت از رهبری هزینه شد، از تصمیم کدام نظام دارد صحبت میشود که مخالف مبانی اندیشهای استاد سید علی خامنهای اندیشمند انقلاب و امام خامنهای ولی و پیشوای مسلمین است؟!»
«همانطور که از دیدارهای مهر ۸۶ و شهریور ۸۹ و تیر ۹۴ با رهبر انقلاب صریحاً خوانده بودیم در آن دیدار هم درباره بستن دهانهای منتقد برجام از سوی نهادهایی نظیر دولت وقت و شهرداری وقت تهران و برخی مسئولین وقت سپاه به دلیل حمایت رهبری از برجام انجام میشد، صریحاً پاسخ دادند؛ و درباره کنشگری سوال برانگیز برخی آقایان بیت نیز به درخواست دانشجویان عدالتخواه مبنی بر خروج آقایان از مصونیت انتساب به رهبری و پاسخگو شدنشان هم در پشت بلندگو صحه گذاشتند و هم بعدا از همان منتسبین شنیدیم که رهبری تأکید داشتند بر تشکیل جلسه و پاسخگو بودن به دانشجویان انقلابی.»
«حالا اینکه اخیراً هم چنین اتفاقی رقم خورده نه بار اول است و نه قرار است بار آخر باشد.
همواره در مبارزه سیاسی گروهی از کاسبین و کاذبین برای رسیدن به مقصود مطلوب خود به فریب یا القای متفاوت از یک ماجرا روی خواهند آورد. مگر در هر انتخابات با چنین پدیدهای مواجه نبودیم؟! بودیم، مثال آخرش ۴۸ ساعت انتهایی دور اول انتخابات اخیر و تجارب گذشته نشان داد بازنده چنین رفتارهای ناسالمی در سیاست هیچکس جز متولیان این عمل نبوده! روسیاهی ماند به اهل نفاق!»