پلکان برقی حرم امام علی (ع) برای زائران بازگشایی شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی حرم مطهر علوی، یکی از خدمات مفید و کارهای میدانی است که دبیرخانه کل حرم مطهر امام علی (ع) در اربعین سال 1402 اقدام به بهرهبرداری کرد تا در خدمت زائران باشد، ایجاد شبکهای از پلکان برقی مجهز به سیستمهای فنی ایمن را برای خدمترسانی به
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی حرم مطهر علوی، یکی از خدمات مفید و کارهای میدانی است که دبیرخانه کل حرم مطهر امام علی (ع) در اربعین سال 1402 اقدام به بهرهبرداری کرد تا در خدمت زائران باشد، ایجاد شبکهای از پلکان برقی مجهز به سیستمهای فنی ایمن را برای خدمترسانی به زائران اربعین است.
این پلکان دارای ظرفیت بیش از 400 هزار نفر در ساعت در هر راهپله دارد.
در مراسم اربعین، راهاندازی پله برقی گسترده در راهروهای متبرکه حرم مطهر حیدری و حرم حضرت فاطمه (س) و اتصالات خدماتی خارجی که از جمله امکانات مهم حیاتی هستند، برای خدمترسانی به زائران بسیار مهم بوده است.
زیاد ابراهیم، مسئول واحد پله برقی و آسانسور در معاونت امور مهندسی آستان مقدس در این باره میگوید: حرم مطهر شامل شبکه گستردهای از پله برقی است که در مناطق مختلف حرم توزیع شده است.
او تصریح کرد: صحن حضرت فاطمه (س) شامل 54 پله برقی است که در بخشهایی مانند مجتمع بهداشتی و استراحتگاهی شامل دو مسیر راهپله برقی است و در توسعه جدید ساخته خواهد شد. به این ترتیب پلههای برقی در مسیر توسعه جدید، از ظرفیت حداکثر شش هزار بازدیدکننده در ساعت به 336 هزار نفر میرسد.
مسئول واحد پله برقی و آسانسور در معاونت امور مهندسی آستان مقدس همچنین از راهاندازی 34 پله برقی در مکانهای خدماتی با ظرفیت هر پله برقی برای پذیرش سه هزار زائر در ساعت خبر داد و گفت: شبکهای از پلههای برقی در خارج از حرم مطهر وجود دارد که شامل 34 پله است.
زیاد ابراهیم همچنین از وجود یک سیستم فنی با دقت بالا برای حفظ ایمنی زائران خبر داد و اظهار داشت: هر راه پله مجهز به 30 سنسور است که برای تشخیص هر گونه نقص یا خطر برای اطمینان از ایمنی زائران کار میکند. در عین حال تمامی راه پلهها تحت تعمیر و نگهداری دورهای توسط گروه فنی و تخصصی هستند.
انتهای پیام/