جهان از تعهدات خود برای توسعه “انرژی بادی” عقب است
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بر اساس گزارشی که اخیراً توسط یک اتاق فکر انرژی به نام Ember منتشر شده، جهان به شدت از تعهدی که در مذاکرات جهانی آب و هوا(COP28) در سال گذشته برای سه برابر کردن انرژی بادی انجام داده بود، عقب مانده است. طبق این گزارش، 7 کشور از 10
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بر اساس گزارشی که اخیراً توسط یک اتاق فکر انرژی به نام Ember منتشر شده، جهان به شدت از تعهدی که در مذاکرات جهانی آب و هوا(COP28) در سال گذشته برای سه برابر کردن انرژی بادی انجام داده بود، عقب مانده است.
طبق این گزارش، 7 کشور از 10 کشوری که قرار است از اهداف تعیینشده خود در زمینه تولید برق بادی فراتر بروند، در اروپا قرار دارند که تنها یک کشور، یعنی فنلاند در اجرای این توافق موفق بوده است.
سال گذشته، کشورها در کنفرانس COP28 سازمان ملل متحد متعهد شدند که تا سال 2030 تولید برق تجدیدپذیر را سه برابر کنند و برای تحقق این هدف، قرار بود انرژی بادی نیز سه برابر شود اما بررسیهای Ember نشان میدهد که در 6 سال آینده، تولید برق بادی به جای سه برابر شدن، در بهترین حالت تنها دو برابر خواهد شد.
در این گزارش آمده است که کشورهایی مانند ایالات متحده و هند در حال حاضر از اهداف تعیینشده خود بسیار عقب هستند، درحالی که کشورهایی مانند برزیل و فنلاند فراتر از دیگران در مسیر رسیدن به اهداف خود قرار دارند.
به طور کلی، عدم توجه کافی به انرژی بادی، بهویژه انرژی بادی در خشکی، یکی از چالشهای اصلی پیش روی کشورهای مختلف است. این درحالی است که پیشرفت تکنولوژی، مانند استفاده از توربینهای بلندتر و بهینهسازی منابع باد دریایی، میتواند به کشورهایی که از این فرصتها بهره میبرند، کمک کند تا به اهداف خود دست یابند.
این گزارش میافزاید، قیمت پایینتر انرژی خورشیدی ممکن است دلیل عدم علاقه کشورها به توسعه انرژی بادی باشد.
با روند فعلی توسعه این شکل از انرژی، به نظر میرسد که چین و برخی کشورهای اروپایی همچنان به عنوان پیشرو توسعه انرژی بادی در جهان باقی خواهند ماند، هرچند خاورمیانه نیز گامهای مهمی در این عرصه برداشته است.
انتهای پیام/