تزریق 300000 سرم ضدهاری در کشور طی یک سال
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین فرشیدی درباره بیماری هاری و روشهای پیشگیری از ابتلا به هاری پس از گزش حیوانات اظهار کرد: اکنون که فصل تابستان فرا رسیده، سفر به دل طبیعت نیز رو به فزونی است؛ مناظر دلانگیز، ممکن است خطراتی را نیز به همراه داشته باشد و طعم خوش سفر را
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین فرشیدی درباره بیماری هاری و روشهای پیشگیری از ابتلا به هاری پس از گزش حیوانات اظهار کرد: اکنون که فصل تابستان فرا رسیده، سفر به دل طبیعت نیز رو به فزونی است؛ مناظر دلانگیز، ممکن است خطراتی را نیز به همراه داشته باشد و طعم خوش سفر را تلخ کند، یکی از این خطرات حیوان گزیدگی است.
وی افزود: گازگرفتگی یا خراش توسط حیوان ناقل بیماری هاری و تماس مخاط چشم، دهان و بینی و یا زخم باز انسان با بزاق حیوان ناقل، میتواند انسان را به بیماری هاری مبتلا کند.
فرشیدی اظهار کرد: هرگونه گازگرفتگی و خراش توسط حیوانات ولگرد و بیصاحب، باید مورد توجه قرار گرفته و فرد سریعاً به مراکز درمانی و بهداشتی مراجعه کند، چراکه میزان کشندگی این بیماری بالاست و در صورت دیر مراجعه کردن، منجر به مرگ بیمار میشود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در سال گذشته، بیش از 300 هزار سرم ضد هاری در کشور تجویز شده که نشاندهنده فراوانی حیوان گزیدگی در کشور است، بنابراین آگاهی یافتن از نحوه پیشگیری از این بیماری بسیار حائز اهمیت است.
لزوم جمعآوری سگهای ولگرد توسط مسئولین
وی با تاکید بر لزوم جمعآوری سگهای ولگرد توسط مسئولین امر تصریح کرد: مردم باید از نزدیک شدن، نوازش کردن و غذا دادن به حیوانات ولگرد خودداری کنند و در صورت گزش توسط این حیوانات، سریعاً به مراکز جامع سلامت، بیمارستان یا کلینیک مراجعه کنند.
فرشیدی بیان کرد: افرادی که در منزل خود سگ یا گربه نگهداری میکنند نیز باید توجه کنند که این حیوانات باید حتما تحت نظر دامپزشک قرار گیرند و واکسنهای مورد نیاز را دریافت کنند.
انتهای پیام/