تاثیر نایب رئیسی بسکتبال باویلچر آسیا در ارتقای جایگاه ایران

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در جریان نشست هیئت رئیسه فدراسیون بین‌المللی بسکتبال با ویلچر در منطقه آسیا و اقیانوسیه، «حوریه برادران» از کشورمان به عنوان نایب رئیس جهانی این منطقه انتخاب و معرفی شد. این بانوی ایرانی که اوایل سال 2024 میلادی به عنوان نایب رئیس منطقه مرکز و‌ جنوب آسیا انتخاب شده

کد خبر : 153096
تاریخ انتشار : یکشنبه 26 ژانویه 2025 - 9:40
تاثیر نایب رئیسی بسکتبال باویلچر آسیا در ارتقای جایگاه ایران


به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در جریان نشست هیئت رئیسه فدراسیون بین‌المللی بسکتبال با ویلچر در منطقه آسیا و اقیانوسیه، «حوریه برادران» از کشورمان به عنوان نایب رئیس جهانی این منطقه انتخاب و معرفی شد.

این بانوی ایرانی که اوایل سال 2024 میلادی به عنوان نایب رئیس منطقه مرکز و‌ جنوب آسیا انتخاب شده بود، در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، درباره پست جدیدش اظهار داشت: بسکتبال با ویلچر در دنیا چهار منطقه دارد که کشور ما در آسیا-اقیانوسیه است. همین منطقه آسیا-اقیانوسیه به پنج منطقه تقسیم می‌شود. من در دوره قبل به عنوان نایب رئیس منطقه مرکز و جنوب آسیا بودم. در واقع اوایل 2024 مجمع عمومی و انتخاباتی برگزار شد و من در آن از طرف ایران برای نایب رئیسی مرکز و جنوب آسیا کاندیدا بودم. در آن مجمع رای‌گیری شد و من برای چهار سال آینده به عنوان نایب رئیس مرکز و جنوب آسیا انتخاب شدم.

وی با اشاره به اینکه در دوره قبلی یک نفر از کشور مالزی مشغول به فعالیت در این پست بود، ادامه داد: این دومین جلسه هیئت رئیسه است که به دعوت فدراسیون بین‌المللی در کشور امارات برگزار شد. در هیئت رئیسه جهانی پنج نایب رئیس وجود دارد که یکی از آنها من هستم. هیئت رئیسه شامل 14 نفر است و در هر دوره یک نفر را به عنوان نایب رئیس اول انتخاب می‌کنند.

برادران افزود: به یاد ندارم که قبلاً یک ایرانی در این پست فعالیت داشته است یا نه. حضور در این پست از این جهت می‌تواند حائز اهمیت باشد که به عنوان یک زن مسلمان ایرانی حضورم دارم و امیدوارم راهگشای حضور سایر بانوان ایرانی در پست‌های مختلف باشم و سایرین هم بتوانند از منافع ایران و رشته‌های مختلف حمایت کنند. امیدوارم من هم از عهده این کار بربیایم و کارهای مثبتی را انجام بدهم.

وی درباره جایگاه بسکتبال با ویلچر ایران در آسیا و دیدگاه مسئولان فدراسیون جهانی نسبت به ایران گفت: بسکتبال با ویلچر ایران سکوی سوم جایگاه جهانی دارد و در آسیا جزو برترین تیم‌هاست. تیم مردان ما در سطح بسیار قابل قبولی قرار دارد و توجه افراد و کشورهای بین‌المللی را به خود جلب کرده است. همانطور که می‌دانید، خیلی از ورزشکاران مرد این رشته در کشورهایی همچون اسپانیا، ترکیه، ایتالیا، یونان، آلمان و انگلیس به عنوان لژیونر در باشگاه‌های مختلف فعال هستند. این بدان معناست که ما می‌توانیم در جایگاه‌های بالاتر از این باشیم و این پتانسیل را داریم. همه کسانی که در هیئت‌ها، وزارت ورزش، کمیته پارالمپیک، فدراسیون جانبازان و توان‌یابان، انجمن بسکتبال با ویلچر فعال هستند، همیشه از همه رشته‌ها حمایت کرده‌اند و مطمئن هستم که این حمایت‌ها ادامه دار خواهد بود.

برادران در پاسخ به این موضوع که پست نایب رئیسی در آسیا چقدر می‌تواند به ارتقای جایگاه بسکتبال با ویلچر ایران در این قاره و همچنین در سطح دنیا کمک کند؟ گفت: می‌خواهم مثالی بزنم؛ شما وارد شهری می‌شوید که مسیرها را نمی‌دانید و باید یاد بگیرید. داشتن چنین پست‌هایی در فدراسیون‌های بین‌المللی به آن معناست که یک نفر از قبل آن مسیرها را در آن شهر می‌داند و می‌تواند به پیشرفت و ارتقا در سطح آسیا و جهان کمک کند. در واقع این موضوع می‌تواند در میادین بین المللی به ما برای حل و فصل موضوعات مختلف کمک کند.

وی درباره کمک‌های فدراسیون جهانی به لحاظ اماکانات و تجهیزات با بسکتبال با ویلچر ایران عنوان کرد: کمک در این زمینه دو بخش دارد؛ در قسمت داخل کشور رئیس فدراسیون، کمیته پارالمپیک و همه دوستان و فعالان فکر باید نظر بدهند. در سطح بین‌المللی نیز یکی از موضوعات مطرح شده در جلسه اخیر، نحوه توسعه بسکتبال بود. آقای شفیع به عنوان رئیس منطقه آسیا که خودش هم ورزشکار این رشته بوده و الان در کشورش باشگاه هم دارد، یکی از موضوعاتش جذب اسپانسر بود که بتوان به ورزشکاران جدید کمک کرد. بر همین اساس مقرر شد چند نفر از اعضای هیئت رئیسه روی این موضوع کار کنند و بتوانند برای سال 2025 چنین حمایت‌هایی را از کمپانی‌های بزرگ در سطوح مختلف بگیرند.

وی در پایان درباره سطح بسکتبال با ویلچر بانوان ایران و راهکارهای ارتقای آن گفت: در کار تیمی، باید استمرار وجود داشته باشد. من تردید ندارم که همه مسئولان ما اعم از فدراسیون و انجمن و کمیته پارالمپیک درباره همین موضوع حتما برنامه‌هایی دارند و تصمیم‌گیری‌هایی انجام شده است. ان‌شاءالله با پیگیری فعالیت‌های بانوان ما، آنها نیز به سطح قابل قبولی برسند و این دور از ذهن نیست. من سالیان متمادی است که در کنار این رشته هستم و کشورها و فعالیت‌هایشان را از نزدیک می‌شناسم. مطمئن هستم دختران ما هم روزی روی سکو قرار می‌گیرند. در راستای همین تفکر، کمیته پارالمپیک امسال جشنواره‌ای را برگزار کرد که بسکتبال بخشی از آن بود. همچنین مسابقات قهرمانی کشور برگزار شد و از نزدیک دیدم که چقدر مستعد داریم و باید کمک کنیم تا به سطح بالاتر بروند.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود