سه ستون حمایت های آمریکا از اسرائیل در جنگ غزه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هنوز چند روزی از عملیات «طوفان الاقصی» در فلسطین در اکتبر سال 2023 میلادی نگذشته بود که «جو بایدن»، رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده، به فلسطین اشغالی سفر کرد. این سفر پرشتاب «بایدن»، در حالی انجام شد که طی 3 سال ریاست جمهوری اش تا آن زمان روابط چندان مثبتی

کد خبر : 149197
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۳
سه ستون حمایت های آمریکا از اسرائیل در جنگ غزه


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هنوز چند روزی از عملیات «طوفان الاقصی» در فلسطین در اکتبر سال 2023 میلادی نگذشته بود که «جو بایدن»، رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده، به فلسطین اشغالی سفر کرد. این سفر پرشتاب «بایدن»، در حالی انجام شد که طی 3 سال ریاست جمهوری اش تا آن زمان روابط چندان مثبتی بین او و «نتانیاهو» وجود نداشت. حتی رسانه‌های رژیم صهیونیستی از مجادلات تلفنی او و «نتانیاهو» خبر داده بودند. این ارتباط که پشت عباراتی چون رفاقت چند ده ساله آنها مخفی نگاه داشته می‌شد، در دیدارهای مجمع عمومی سازمان ملل، چند ماه قبل از عملیات «طوفان الاقصی» نیز کاملاً برملا شده بود؛ جایی که «بایدن» حتی حاضر نشد «نتانیاهو» را به کاخ سفید دعوت کند و در نهایت تنها در یک دیدار تشریفاتی و کاملاً رسانه‌ای در حاشیه دیدارهای مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با «نتانیاهو» دیدار کرده بود.

اما این بار کمی فرق می کرد و ظاهراً بوی خطر به مشام ارباب جنایتکاران رسیده بود. همین احساس بود که موجب شد، «بایدنی» که «نتانیاهو» را طی 3 سال ریاست جمهوری اش طرد کرده بود در تل آویو به آغوش کشید و گفت: ما اینجا هستیم تا اسرائیل هر آنچه نیاز دارد را تأمین کنیم. که ترجمۀ آن عبارت بود از اینکه: ارباب جنایتکاران آمده بود تا سگ هار جنایتکارش در منطقه نیاز دارد در اختیار او بگذارد.

 

کمک های تسلیحاتی

«بایدن» هنوز به تل آویو نرسیده بود که نخستین محموله‌های کمک تسلیحاتی ایالات متحده توسط «آنتونی بلینکن»، وزیر نسل‌کشی آمریکا به صهیونیست‌ها تحویل داده شد. محموله‌های تسلیحاتی مزبور حتی تا امروز، یعنی بعد از 15 ماه از آغاز جنگ در غزه هنوز قطع نشده‌اند و از آسمان و دریا به دست جنایتکاران صهیونیست می‌رسند؛ آن هم در شرایطی که آمریکایی‌ها از همان روزهای نخست مدعی شدند که به دنبال صلح در منطقه هستند و برای آن تلاش می‌کنند. این در حالی است که اگر ایالات متحده این کمک‌های تسلیحاتی را قطع می‌کرد، رژیم صهیونیستی امکان ادامه دادن حملات جنایتکارانه‌اش علیه زنان و کودکان فلسطینی حاضر در نوار غزه را نداشت، نکته‌ای که از زبان «اسحاق بریک»، فرمانده بازنشسته ارتش اسرائیل در همان روزهای نخست جنگ نیز اعلام شد.

در همین راستا در هفته‌های اخیر از کمک 8 میلیارد دلاری دولت «بایدن» در روزهای آخر ریاست جمهوری‌اش برای صهیونیست‌ها نیز رونمایی شد.

 

وتوی قطعنامه های شورای امنیت

ادعای ایالات متحده برای استقرار صلح در منطقه به اندازه‌ای مضحک و وقیحانه است که به هیچ وجه نمی‌توان آن را توجیه کرد. آمریکایی‌ها طی 15 ماه جنگ در نوار غزه علاوه بر ارسال میلیون‌ها تن تسلیحات نظامی که عامل اصلی استمرار جنایت در نوار غزه، لبنان، سوریه و یمن بود، 4 مرتبه قطعنامه‌های شورای امنیت را وتو کردند. قطعنامه‌هایی که با باطل کردن رأی 4 عضو دائم و 10 عضو غیر دائم شورای امنیت، مانع پایان جنگ و استمرار آن در منطقه شد.

ایالات متحده تا کنون 49 مرتبه، قطعنامه‌های شورای امنیت را به نفع رژیم صهیونیستی وتو کرده است. در میان تمام قطعنامه‌های سازمان ملل تنها، قطعنامه‌های شورای امنیت از ضمانت اجرایی و قانونی برخوردار است. اعضای شورا می‌توانند براساس قطعنامه‌های صادر شده در آن اقداماتی ضمانتی برای اجرای آن تعریف کنند؛ اقداماتی که حتی می‌تواند به لشکرکشی نظامی برای اجرای یک قطعنامه منجر شود. اما ایالات متحده در مجموع 49 بار این اهرم را خنثی کرده است تا دست صهیونیست‌ها در نسل‌کشی و آدم‌کشی باز باشد.

 

 

اقدام علیه دادگاه جنایات بین الملل

آمریکا پس از آنکه با ارسال سلاح برای صهیونیست‌ها، مسیر جنایت و نسل‌کشی را برای آنها باز نگاه داشت و اهرم شورای امنیت برای جلوگیری از این آدم‌کشی را خنثی کرد به سراغ دیگر نهادهای سازمان ملل رفت تا نگذارد برای جلوگیری از جنایت‌های صهیونیست‌ها آنها را تحت فشار قرار دهند.

اخیراً مجلس آمریکا لایحه‌ای را تصویب کرده است که براساس آن، ایالات متحده، قضات دادگاه بین‌المللی کیفری را در فهرست تحریم‌های خود قرار می‌دهد. این اقدام ایالات متحده موجب محدود شدن آزادی عمل این دادگاه و قضات آن خواهد شد. این لایحه تنها بدان دلیل به تصویب رسید که دادگاه بین‌المللی کیفری، «نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت»، وزیر جنگ معزول آن را به دلیل نسل‌کشی در غزه به عنوان جنایتکار جنگی تحت تعقیب قرار داد.

این بدان معنا است که ارباب جنایتکاران، تمام سعی خود را برای حفظ نوچه‌های جنایتکارش به کار می‌گیرد و این ارباب جنایتکار، ریشۀ تمام فسادها در سراسر جهان است.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود