۵۰ طرح گفتاورد ملی نخبگان به مرحله نهایی راه یافت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفتاورد ملی نخبگان با شعار «نخبگان؛ حکمرانی دانش‌بنیان» و با هدف تعامل نخبگان، مدیران و مردم در پنج زمینه مالی پولی، منابع طبیعی، امنیت غذایی، نظام سلامت و سیاستگذاری برگزار شد. در مرحله نخست از میان ۴۲۳۵ ایده با همکاری راهبران و اساتید متخصص در هر موضوع، جمعا ۶۰۰

کد خبر : 147028
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
۵۰ طرح گفتاورد ملی نخبگان به مرحله نهایی راه یافت


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفتاورد ملی نخبگان با شعار «نخبگان؛ حکمرانی دانش‌بنیان» و با هدف تعامل نخبگان، مدیران و مردم در پنج زمینه مالی پولی، منابع طبیعی، امنیت غذایی، نظام سلامت و سیاستگذاری برگزار شد. در مرحله نخست از میان ۴۲۳۵ ایده با همکاری راهبران و اساتید متخصص در هر موضوع، جمعا ۶۰۰ طرح انتخاب شد.

برای طرح‌های منتخب در سطح الف امکان حضور در ادامه فرآیند (مرحله یک چهارم نهایی) مهیا شد که طبق برنامه اعلامی باید در حضور صاحبنظران، اساتید و داوران و صاحبان اصلی مسئله طرح خود را مطرح و از ایده خود دفاع کنند. افراد منتخب در این مرحله قادر به راهیابی به مراحل بعدی خواهند بود و اسامی برگزیدگان پس از برگزاری مراحل نهایی اعلام می‌شود.

نخستین گفتاورد ملی نخبگان با شعار نخبگان؛ حکمرانی دانش‌بنیان با هدف تعامل نخبگان، مدیران و مردم در چهار مرحله برگزار می‌شود که در مرحله اول آن، شرکت‌کنندگان ایده‌های خود را در پنج محور اصلی شامل حوزه‌های مالی و ارزی، منابع طبیعی، امنیت غذایی، نظام سلامت و حمرانی هوشمند ارائه می‌کنند. محتوا‌های ارسالی بعد از ارزیابی اولیه در قالب پوستر در هشت پهنه از کشور به نمایش درآمده و از این تعداد هشت برگزیده معرفی می‌شوند.

این طرح که در که فرصت ارسال آثار تا ۲۸ خرداد امسال بود در ۸ پهنه از کشور برگزار می‌شود، فرصتی برای انتخاب ۸ اثر برگزیده است که فاصله زمانی هر رقابت با مرحله بعدی، حدود ۴۰ روز بود و برگزیده‌های مرحله نیمه نهایی به بعد، عضو خانه نخبگان می‌شوند. جایی که فرصت اثرگذاری با تعامل مستمر با مدیران و مسئولان برقرار می‌شود.

مخاطبان این رویداد، تمام افراد جامعه شامل استادان، دانشجویان، افراد حاضر در دستگاه‌های اجرایی و هر فردی که پاسخی برای مشکلات و چالش‌های کشور دارد، هستند به نحوی که راه‌حلی برای چالش‌های کشور ارئه کنند.

بر اساس اعلام بنیاد ملی نخبگان، برگزیده‌های رقابت نهایی هم علاوه بر جایزه نقدی ۱۰ میلیارد ریالی، ۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای عملیاتی کردن راهکار‌های خود دریافت می‌کنند. البته فرصت اثرگذاری در حکمرانی مهم‌ترین جایزه معنوی این رویداد است.



منبع

برچسب ها :

ناموجود