واکنش استاد دانشگاه شریف به رفع فیلتر گوگل پلی و واتساپ / بالاخره خوب است یا بد؟ + جزئیات
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روز گذشته شورای عالی فضای مجازی برگزارشد و دو پلتفرم واتساپ و گوگل پلی بر اساس تصمیم اعضای شورای عالی فضای مجازی رفع فیلتر شدند. رفع فیلتر این دو پلتفرم واکنش هایی به همراه داشت. شریفی زارچی، استاد تازه بازگشته دانشگاه شریف اما نه در موافقت بلکه با انتقاد
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روز گذشته شورای عالی فضای مجازی برگزارشد و دو پلتفرم واتساپ و گوگل پلی بر اساس تصمیم اعضای شورای عالی فضای مجازی رفع فیلتر شدند.
رفع فیلتر این دو پلتفرم واکنش هایی به همراه داشت. شریفی زارچی، استاد تازه بازگشته دانشگاه شریف اما نه در موافقت بلکه با انتقاد از آن در فضای مجازی نسبت به رفع فیلترگوگل پلی و واتساپ واکنش نشان داد.
جالب اینکه پیش از این علی شریفی زارچی و دیگر همفکران سیاسی وی از حامیان سر سخت رفع فیلترینگ بودند اما حالا با استفاده کلیدواژههایی مثل شنود اطلاعات نسبت به پیامرسانهای داخلی واکنش داده است. این درحالی است که در شرایط برابر حداقل باید فرصت رقابت میان پیامرسانها برقرار باشد و ابزار شنود خواندن پیامرسانهای داخلی اتهامی است که جالب نیست. آیا شبکههای اجتماعی بیگانه از هفت دولت آزاد هستند و هیچگونه نظارتی روی آنها وجود ندارد؟!
در گزارشی به نقل از گاردین، بیش از ۱۴۰ بازبین محتوای متا در کنیا در نتیجه قرار گرفتن در معرض محتوای خشن شبکههای اجتماعی این شرکت از جمله قتل، خودکشی، سواستفاده جنسی از کودکان و تروریسم دچار اختلال شدید پس از حادثه شده اند.
این بازبینها که روزانه ۸ تا ۱۰ ساعت در مرکزی در کنیا برای پیمانکاری فعالیت میکردند که با متا قرار داد بسته بود. دکتر یان کانیانا رئیس بخش خدمات بهداشت بیمارستان ملی کنیاتا در نایروبی، تشخیص داده آنها دچار اضطراب پس از حادثه، اختلال اضطراب فراگیر و همچنین اختلال افسردگی عمده هستند.
بیشتر بخوانید: