آمریکا از روش های مشابه علیه روسیه و چین استفاده می کند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه، اعلام کرد که ایالات متحده برای جدا کردن گروه‌های قومی از ملت‌های بنیادگذار، از روش‌های مشابهی علیه روسیه و چین استفاده می‌کند. وی این موضوع را در مقاله‌ای با عنوان «هویت ملی و انتخاب سیاسی: تجربه روسیه

کد خبر : 127485
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۹:۳۵
آمریکا از روش های مشابه علیه روسیه و چین استفاده می کند


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه، اعلام کرد که ایالات متحده برای جدا کردن گروه‌های قومی از ملت‌های بنیادگذار، از روش‌های مشابهی علیه روسیه و چین استفاده می‌کند. وی این موضوع را در مقاله‌ای با عنوان «هویت ملی و انتخاب سیاسی: تجربه روسیه و چین» که صبح امروز، شنبه در نشریه سیاسی”حیات بین‌المللی” منتشر شده، بیان کرد.

این مقام بلندپایه روس نوشت: «در حال حاضر دامن زدن به دشمنی‌های قومی یا نژادی به ساخت هویت‌های جعلی ملی برای گروه‌های قومی خاص با هدف جدا کردن آن‌ها از یکدیگر، یکی از روش‌های دخالت در امور داخلی کشورهای مستقل تبدیل شده است.»

به عقیده وی، ایالات متحده این روش‌ها را نه تنها در مورد روسیه و چین، بلکه در خصوص سایر کشورهای که نسبت به عمق وحدت ملی آنها نگران است، نیز به کار می‌گیرد. مدودف همچنین به «تلاش‌ واشنگتن برای اختراع دولت‌داری، ملت یا زبان تایوانی» اشاره کرده و این ادعا را تصنعی دانست.

تلاش آمریکا برای ایجاد تنش در شرق آسیا

در این رابطه، دنیس دنیسوف، استاد دانشگاه دولتی مالی روسیه، ابراز عقیده کرده است که پس از مراسم تحلیف رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، دونالد ترامپ، واشنگتن و پکن ممکن است تحریم‌های متقابل را تشدید کنند. وی افزود که روابط این دو کشور احتمالاً وخیم‌تر از قبل خواهد شد.

پیش از این، آندری رودنیکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز یادآور شده بود که ایالات متحده از تایوان برای ایجاد تنش در آسیا با هدف پیشبرد منافع خود استفاده می‌کند. وی تأکید کرد که وضعیت تایوان در حوزه صلاحیت انحصاری چین قرار دارد. با این حال، واشنگتن با نقض اصل «چین واحد»، که خود به رسمیت شناخته، روابط نظامی و سیاسی خود را با تایپه تقویت می‌کند.

شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، در آخرین دیدار خود با جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، در اواسط نوامبر، تأکید کرد که ایالات متحده نباید در مناقشات دریای چین جنوبی و مسئله تایوان مداخله کند. وی از واشنگتن خواست که به «خطوط قرمز» پکن احترام بگذارد.

تنش‌ها بین چین و تایوان پس از سفر نانسی پلوسی، رئیس وقت مجلس نمایندگان آمریکا، به تایوان در آگوست سال 2022 افزایش یافت. چین تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند و سفر مقامات رسمی کشورهای دیگر به این جزیره که بدون اطلاع پکن انجام شود، را حمایت از استقلال تایوان تلقی می‌کند.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود