مبارزه با فساد اقتصادی با حذف امضاهای طلایی
وزیر جهاد کشاورزی از فعال شدن سامانهای برای حذف امضاهای طلائی در این وزارتخانه هم خبر داد و گفت: به منظور مبارزه با فساد اقتصادی، با راه اندازی سامانهای، امضای طلایی مبنی برتصمیمات شخصی در این وزارتخانه حذف میشود. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی با حضور در برنامه
وزیر جهاد کشاورزی از فعال شدن سامانهای برای حذف امضاهای طلائی در این وزارتخانه هم خبر داد و گفت: به منظور مبارزه با فساد اقتصادی، با راه اندازی سامانهای، امضای طلایی مبنی برتصمیمات شخصی در این وزارتخانه حذف میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه خبری، به بررسی برنامههای الگوی کشت، حذف امضاهای طلایی، لایحه آبخیزداری، برنامههای آبادانی روستا و عشایر و میزان اختلاف قیمت برخی محصولات کشاورزی نسبت به بازار پرداخت.
وزیر جهاد کشاورزی، تشکیل پروندههایی مثل چای دبش را ناشی از امضای طلایی دانست و گفت: با راه اندازی سامانهای، گونه تصمیمات شخصی حذف میشود.
نوری گفت: اجرای برنامه الگوی کشت به صورت فنی و منطقی تا ۸۰ درصد در کشور عملی شده است.
وی همچنین در ادامه به میزان اختلاف قیمت برخی از محصولات کشاورزی نسبت با بازار پرداخت و گفت: در برخی از محصولات کشاورزی، زنجیره تحت کنترل و نظارت است ولی در برخی از محصولات که اختلاف قیمت بالایی نسبت به بازار دارد، ناشی از نقص در زنجیره است که در این باره ضروری است از خود تشکلها کمک بگیریم.
وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: حدود ۲۵ دستگاه متولی پیشرفت و آبادانی روستا و عشایر در کشور هستند که برای آبادانی روستا و عشایر، باید برنامه ریزی و تخصیص منابع در یک جا تجمع شود و هر دستگاه تکالیف و وظایف تخصصی خودشان را انجام دهند و نهایتا عملکرد و بازخود آنها یک جا جمع شود.
نوری گفت: اختلاف نظرهایی درباره لایحه آبخیزداری وجود داشت که جمع بندی شده و تا ده روز آینده این لایحه به دولت ارسال میشود.
وی به قانون خودکفایی ۹۰ درصدی در هفت محصول اساسی و ۴۰ درصدی دانههای روغنی در برنامه هفتم هم اشاره کرد و افزود:تحقق کامل این بند از برنامه نیازمند منابع است، اما در برخی محصولات میتوانیم با توانمندیهای داخلی این حکم قانونی را محقق کنیم.
نوری ازشفاف سازی تخصیص منابع در وزارت کشاورزی هم خبر داد و گفت: تا ۲۰ روز آینده شرایط ثبت سفارش، نحوه واردات کالا، نحوه دریافت ارز و چگونگی تحویل کالا و موارد اینچنینی را به صورت شفاف در تارنمای وزارت کشاورزی قرار میدهیم.
نوری افزود: علاوه بر این موارد، میزان اختصاص منابع به اشخاص را با جزئیات در تارنما قرار میدهیم.