رسانه عبری: یک چهارم اسرائیلی ها امنیت غذایی ندارند

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، پایگاه عبری زبان داوار در گزارشی اعلام کرد، در اسرائیل خبری از برابری در امنیت حداقل‌های غذایی هم وجود ندارد و یک چهارم اسرائیلی از که نیمی از آنها کودک هستند در شرایط ناامنی غذایی به سر می‌برند. این رسانه به نقل از داده‌های جمعیت “لیاتات” که تقدم کنست

کد خبر : 126039
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۸
رسانه عبری: یک چهارم اسرائیلی ها امنیت غذایی ندارند


به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، پایگاه عبری زبان داوار در گزارشی اعلام کرد، در اسرائیل خبری از برابری در امنیت حداقل‌های غذایی هم وجود ندارد و یک چهارم اسرائیلی از که نیمی از آنها کودک هستند در شرایط ناامنی غذایی به سر می‌برند.

این رسانه به نقل از داده‌های جمعیت “لیاتات” که تقدم کنست شده، آورده است 2.2 میلیون اسرائیلی در شرایط فقدان امنیت غذایی به سر می‌برند در این گزارش که به مناسبت روز مبارزه با فقر در کنست خوانده شد تاکید شده است صدها هزار کودک و سالخورده اسرائیلی در چنین شرایطی به سر می‌برند.

اولگا پارپان، مسئول بخش تحقیقات و تغییر سیاست‌های این جمعیت اعلام کرد در سال 2024 حدود 24.9 درصد از جمعیت اسرائیل یعنی در بیش از 2.2 میلیون نفر در شرایط فقدان امنیتی غذایی زندگی می‌کنند و 13.5 درصد از آنها در حدود 1.2 ملیون نفر نیز در شرایط فقدان حاد امنیت غایی قرار دارند و 21.1 در از خانواده در اسرائیل که بالغ بر 680 هزار خانواده می‌شود در چنین شرایطی قرار دارند در حالی که 0.1 درصد از خانواده‌ها یعنی در حدود 326 هزار خانواده از شرایط ناامنی حاد غذایی رنج می‌برند. که در این میان بیش از یک میلیون نفر از این آمار کلی را کودکان تشکیل می‌دهند. که در بین آنها 628 هزار کودک یعنی بیش از 19.9 درصد از این کودکان در شرایط ناامنی حاد غذایی به سر می‌برند.

این رسانه عبری زبان در بخش دیگری از گزارش خود از شرایط وخیم در اسرائیل که در کنست این رژیم هم مطرح و خوانده شد، در حال حاضر 873.3 هزار کودک در اسرائیل زیر خط فقر زندگی می‌کنند و این آمار اسرائیل را در رتبه سوم در میان اعضای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه قرار می‌دهد، این در حالی است که 152 هزار بزرگسال نیز زیر خط فقر قرار دارند.

در بخش دیگری از این گزارش تاکید شده است، بسیاری از خانواده‌ها به دلیل شرایط بد اقتصادی اعلام کرده‌اند مجبور هستند مواد غذایی ساده تری را خریداری کرده و حتی به قیمت سلامت کودکانشان به دنبال اجناس ارزانتر باشند.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود