اقدامات دولت برای افزایش سهم انرژیهای تجدیدپذیر در کشور
مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری سازمان انرژیهای تجدیدپذیر گفت: راهاندازی ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر، شناسایی بیش از ۴۰ هزار مگاوات انرژی بادی و همچنین تولید برق از زباله از جمله اقدامات دولت برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، «اکبر شعبانیکیا» در حاشیه همایش ملی نوآوری در
مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری سازمان انرژیهای تجدیدپذیر گفت: راهاندازی ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر، شناسایی بیش از ۴۰ هزار مگاوات انرژی بادی و همچنین تولید برق از زباله از جمله اقدامات دولت برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در کشور است.
وی افزود: علاوه بر انرژی خورشیدی، مناطق بادخیز مناسبی نیز در کشور وجود دارد، مانند منطقه منجیل و مناطق شرقی که پتانسیل فنی شناساییشده آنها بیش از ۴۰ هزار مگاوات است. این مناطق برای سرمایهگذاری در زمینه توسعه انرژی بادی بسیار مناسب هستند.
مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری سازمان انرژیهای تجدیدپذیر بیان کرد: تولید برق از زباله میتواند به حل معضل زباله در کشور کمک کند و در عین حال امنیت انرژی را تامین کند؛ این موضوع نیز در دستور کار سازمان ساتبا قرار دارد. همچنین، با دست کم ۱۵ منطقه زمینگرمایی که مطالعات اکتشاف اولیه برای آنها انجام شده، فرصتهای اقتصادی و تولید برق جدیدی برای سرمایهگذاران فراهم میآید.
شعبانیکیا گفت: هماکنون، حدود ۱۳۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در کشور نصب شده است. با توجه به حمایتهای دولت و مشارکت سرمایهگذاران، این ظرفیتها میتواند بهطور قابل توجهی توسعه یابد.