اتحاد دانشگاه و صنعت، موتور محرک رشد اقتصاد دانش‌بنیان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارگاه توانمندسازی کسب و کار به همت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات برگزار شد؛ سید محمد کرباسی، دبیر ستاد طی سخنانی در این کارگاه به فراخوان نوآفرین اشاره و بر حمایت از کسب‌وکار‌های نوپا، شرکت‌های دانش‌بنیان و گروه‌های فناور دانشجویی تأکید کرد. وی افزود: این حمایت‌ها در جهت

کد خبر : 125665
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
اتحاد دانشگاه و صنعت، موتور محرک رشد اقتصاد دانش‌بنیان


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارگاه توانمندسازی کسب و کار به همت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات برگزار شد؛ سید محمد کرباسی، دبیر ستاد طی سخنانی در این کارگاه به فراخوان نوآفرین اشاره و بر حمایت از کسب‌وکار‌های نوپا، شرکت‌های دانش‌بنیان و گروه‌های فناور دانشجویی تأکید کرد.

وی افزود: این حمایت‌ها در جهت تقویت پیوند بین دانشگاه و صنعت صورت گرفته و به رشد و شکوفایی پژوهشگران، دانشجویان و اساتید منجر می‌شود.

اهمیت فراخوان‌های تخصصی برای توانمندسازی نوآفرینان

کرباسی با اشاره به اهمیت فراخوان‌های تخصصی گفت: این اقدامات برای حمایت از ایده‌های نوآورانه و تقویت کسب‌وکار‌های نوپا در حوزه فناوری‌های ارتباطی انجام شده است و نه‌تن‌ها به توسعه بیشتر شرکت‌ها کمک می‌کند، بلکه به تقویت اقتصاد دانش‌بنیان و بومی‌سازی محصولات نیز می‌انجامد.

گام‌های عملی برای تجاری‌سازی ایده‌ها

مصطفی ابراهیم‌زاده، مدرس کارگاه توانمندسازی، در این برنامه به موضوعاتی مانند تجاری‌سازی و ارزش‌گذاری طرح‌های کسب‌وکار، زنجیره تأمین و فناوری محصول پرداخت.

وی همچنین بر اهمیت جذب سرمایه‌گذار برای توسعه کسب‌وکار‌ها تأکید و نکات کلیدی برای ارائه طرح‌های تجاری جذاب و متقاعد کردن سرمایه‌گذاران را با شرکت‌کنندگان به اشتراک گذاشت.

در بخش پرسش و پاسخ، به چالش‌های تجاری‌سازی، ارزش‌گذاری ایده‌ها و راهکار‌های مؤثر جذب سرمایه‌گذار پرداخته شد. این تعامل فرصتی برای دریافت راهنمایی‌های تخصصی و عملی بود.

ارائه دستاورد‌ها و توانمندی‌ها

در این کارگاه، مدیران عامل شرکت‌های دانش‌بنیان و گروه‌های فناور دانشجویی به معرفی محصولات و توانمندی‌های خود در حوزه فناوری‌های ارتباطی پرداختند و چالش‌های پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان را بیان کردند.

فراخوان نوآفرین که در دی‌ماه ۱۴۰۲ در حاشیه نمایشگاه تلکام منتشر شده بود، پس از داوری‌های اولیه و نهایی، نتایج خود را در اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام کرد.

این رویداد با حضور گسترده نمایندگان شرکت‌ها، محققان و دانشجویان برگزار شد و فضایی برای تبادل ایده‌ها و شبکه‌سازی میان فعالان حوزه فناوری فراهم کرد. لازم به ذکر است که این کارگاه به همت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات و با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری و مرکز تحقیق و توسعه همراه اول برگزار شد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود