نتیجه پیروی از شیطان، خروج از توحید است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین غلام‌عباس عشرتی که در جمع کارکنان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در نمازخانه این مجموعه سخن میگفت در ادامه بحث شیطان شناسی و دشمن  شناسی، به ترفندهای شیطان برای پیشبرد اهداف و نقشه های خود اشاره کرد و اظهار داشت: تبعیت از

کد خبر : 125459
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۲۷
نتیجه پیروی از شیطان، خروج از توحید است


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین غلام‌عباس عشرتی که در جمع کارکنان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در نمازخانه این مجموعه سخن میگفت در ادامه بحث شیطان شناسی و دشمن  شناسی، به ترفندهای شیطان برای پیشبرد اهداف و نقشه های خود اشاره کرد و اظهار داشت: تبعیت از شیطان، به مرور زمان انسان را هلاک می کند و استعداد های فطری او را از بین می برد به طوری که اگر قرار است الهاماتی از ناحیه فرشتگان دریابد دریچه رحمت الهی به روی او بسته می شود.

مدیر جذب و سازماندهی بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه پیروی از شیطان آثار متعددی دارد، یکی از آثار آن را خروج از توحید و یگانه پرستی عنوان کرد و گفت: هدف انبیاء و بزرگان این بوده که انسان به سوی توحید و یگانه پرستی و اخلاص سوق داده شود که البته شیطان در نقطه مقابل آن قرار گرفته و درصدد است انسان را منحرف و از این مسیر بازدارد.

وی افزود: شیطان با ترفند انسان را به  دلبستن به قدرت های وهمی و خیالی سوق می دهد و بدین گونه ازعنایات الهی ناامید می کند.انسان هم وقتی به مرور زمان به فرامین شیطان توجه پیدا کرد ناخودآگاه توحید، توکل و اعتماد به الله در او رنگ می بازد و از ایمانش آهسته آهسته کاسته می شود.

حجت الاسلام والمسلمین عشرتی با بیان اینکه عملی که در آن اخلاص و توکل به خدا نباشد تهی است، به وسوسه ها و حیله های شیطان برای ضربه زدن به انسان اشاره کرد و گفت: شیطان درصدد است عمر انسان را به گونه ای برباید که تبدیل  به کشتزارشیطان تبدیل شود و در راستای فرامین الهی گام برندارد.

وی ادامه داد: در دعای 20 صحیفه سجادیه(مکارم الاخلاق) امام سجاد(ع) می فرماید که: “وَ عَمِّرْنى ما کانَ عُمْرى بِذْلَةً فى طاعَتِکَ، فَإِذَا کَانَ عُمُرِی مَرْتَعاً لِلشَّیْطَانِ فَاقْبِضْنِی إِلَیْکَ قَبْلَ أَنْ یَسْبِقَ مَقْتُکَ إِلَیَّ اَوْ یَسْتَحْکِمَ غَضَبُکَ عَلَىَّ- بارالها! عمر مرا تا زمانی که صَرف طاعت تو شود طولانی کن و هرگاه عمرم چراگاه شیطان شود، جانم را بگیر و به سوی خود ببر پیش از آن که دشمنی تو به سوی من شتابد یا خشم تو بر من استوار گردد”.

وی با اشاره به اینکه انسان با ترس واقعی می تواند خود را از ابلیس مصون دارد، افزود: ترس بیشتر از خداوند متعال و حیله های شیطان نشاندهنده ایمان است ولی اگر انسان نسبت به شیطان ترسی نداشته باشد و از باریتعالی نترسد ایمانش ضعیف است.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود