همایش «زنان و توسعه پایدار» برگزار شد

همایشی با موضوع فعالیت بانوان ایران در حوزه کارآفرینی و بازرگانی همایش زنان و توسعه پایدار به همت کانون زنان بازرگان و با حضور شینا انصاری، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، صمد حسن‌زاده رئیس و پیام باقری نایب‌رئیس اتاق ایران برگزار شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در ابتدای این نشست سیده

کد خبر : 124264
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
همایش «زنان و توسعه پایدار» برگزار شد


همایشی با موضوع فعالیت بانوان ایران در حوزه کارآفرینی و بازرگانی

همایش زنان و توسعه پایدار به همت کانون زنان بازرگان و با حضور شینا انصاری، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، صمد حسن‌زاده رئیس و پیام باقری نایب‌رئیس اتاق ایران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در ابتدای این نشست سیده فاطمه مقیمی، رئیس کانون زنان بازرگان ایران گزارشی از فعالیت ۱۷ ساله این کانون ارائه داد و گفت: کانون زنان کارآفرین در اتاق ایران به ثبت رسید و امروز در ۲۲ استان شعبه دارد. این کانون بدون توجه به موضوع تفکیک جنسیتی به دنبال آن است که سهم و نقش خود را در توسعه پایدار ایفا کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در همایش زنان و توسعه پایدار، گفت: اهمیت پایدارسازی کسب‌وکار زنان بازرگان از جمله مواردی است که دولت باید به آن توجه کند. زنان در حوزه اقتصادی کارهای بزرگی انجام داده‌اند. مسئولان نظام و رئیس‌جمهوری باید توجه بیشتری برای حفظ و پایداری این ارزش‌ها داشته باشند. لازم است رئیس سازمان محیط‌زیست برای پایدار بودن کسب‌وکار بانوان قدم‌های مؤثرتری بردارند.

رئیس اتاق ایران ادامه داد: سال 2024 در مالزی فدراسیون زنان مسلمان بازرگان تشکیل شد، زنان بازرگان باید بتوانند از ظرفیت فدراسیون برای پیشرفت کانون زنان ایرانی استفاده کنند. نتیجه این همکاری‌ها، کسب موفقیت بیشتر برای زنان بازرگان است.

او ادامه داد: حضور زنان بازرگان در این مراسم نشان از جایگاه آنها در ایران است. باید در شبکه‌سازی بین‌المللی تلاش کنیم تا زنان از ابزارهای هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال بهره ببرند و روزبه‌روز حوزه کاری خود را توسعه دهند. خواسته ما از دولت چهاردهم همبستگی بیشتر با برنامه زنان کارآفرین و سایر تشکل‌های حوزه زنان است.

رئیس اتاق ایران تأکید کرد: گسترش تجارت الکترونیک فرصتی است که زنان می‌توانند در تمام برنامه خود از این فرصت و ابزار جهانی بهره ببرند. امیدوارم در این زمینه برنامه‌های منسجمی تدوین شود و مسیر را برای بهره‌برداری هموار کند تا با ایجاد استارتاپ‌های و کسب‌وکارهای نوین مسیر پیشرفت برای کشور هموار شود.

او توجه به برندینگ کسب‌وکارهای زنان را بسیار مهم دانست و گفت: باید در برنامه کانون زنان کارآفرین به برندینگ توجه شود. باید با توجه به برندینگ، سفیران زنان ایرانی در حوزه اقتصادی، علمی، تجاری و غیره، توانمندی‌های خود را در دنیا نشان دهند. حضور زنان در المپیادهای علمی و مسابقات ورزشی نشان از این توانمندسازی است.

رئیس اتاق ایران افزود: نقش زنان در اقتصاد ملی یکی از معیارهای توسعه اقتصادی است. کانون زنان ایرانی به این نکته توجه دارد و برای همین بر توانمندسازی زنان برای حضور در بازار جهانی تلاش و برنامه‌ریزی می‌کنند.

خانم انصاری، رئیس سازمان محیط زیست نیز در این نشست گفت: در کشور، باید کسب و کارهای سبز را توسعه داده و به گسترش صنایع پاک با کمک فعالان عرصه صنعت کمک کنیم.

رئیس سازمان محیط زیست، تلاش صنعتگران را برای حفظ محیط زیست از مسئولیت های اجتماعی آنان توصیف و ابراز امیدواری کرد با اهتمام زنان فعال حوزه صنعت تحول بزرگی در حفظ محیط زیست بوجود بیاید.



منبع

برچسب ها :

ناموجود