همکاری ایمیدرو و وزارت علوم برای رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی

رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: همکاری‌های ایمیدرو و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم و تحقیقات، گامی برای استفاده از توانمندی نیروی مستعد انسانی و رفع نیاز‌های بخش معدن و صنایع معدنی است. به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای محمد آقاجانلو در نشست با محمد

کد خبر : 122422
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۳
همکاری ایمیدرو و وزارت علوم برای رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی


رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: همکاری‌های ایمیدرو و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم و تحقیقات، گامی برای استفاده از توانمندی نیروی مستعد انسانی و رفع نیاز‌های بخش معدن و صنایع معدنی است.

به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای محمد آقاجانلو در نشست با محمد نبی شهیکی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری درباره توسعه زیست‌بوم فناوری، افزود: شرایط تحریم و محدودیت‌های ارتباطی با شرکت‌های خارجی، فرصتی برای استفاده از نیرو‌های نخبه کشور فراهم کرده که بتوانیم با همکاری‌های دوجانبه، اقداماتی نو برای رفع نیاز‌های فناوری زنجیره معدن و صنایع معدنی با حضور نخبگان رقم زنیم.

وی همچنین بر ارائه روشی کارآمد و عملگرایانه تاکید کرد و گفت: بررسی مسائل حقوقی، مالی و نحوه تامین بودجه باید به گونه‌ای باشد که بتوان ضمن دوری گرفتن از رفتار‌های شعارگونه، شرایط همکاری با بخش خصوصی را تسهیل کرد و از توان این شرکت‌ها برای انجام پژوهش‌های تقاضامحور و رسیدن به محصول دانش بنیان استفاده به عمل آورد.

آقاجانلو ادامه داد: امروزه گلوگاه‌هایی در زنجیره تامین و نیز تولید محصولات با فناوری و ارزش افزوده بالای معدن و صنایع معدنی وجود دارد که تنها از مسیر پژوهش‌های تقاضا محور و فناوری قابل برطرف شدن است.

وی با اشاره به وجود مراکز تحقیقاتی در زیرمجموعه‌های ایمیدرو، تاکید کرد: لازم است پیش از طراحی روش‌های همکاری و ایجاد نهادی مشترک؛ توانمندی بازو‌های فناوری و تحقیقاتی این سازمان از جمله ایمینو و مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران، از سوی وزارت علوم بررسی و سپس گام‌های بعدی برداشته شود.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو، تهیه نقشه راه توسعه همکاری با وزارت علوم را شروعی مناسب و قابل اتکا دانست و گفت: با تشکیل کارگروهی مشترک و با بهره گیری از امکانات دو طرف می‌توان طرح اولیه را تهیه کرد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود