منافقین آلبانی‌نشین با لپ تاپ مشغول فریب افراد ناآگاه هستند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علی صداقت پژوهشگر تاریخ معاصر و کارشناس تاریخی دادگاه منافقین در همایش بررسی ماهیت تروریستی گروهک منافقین که ظهر امروز در تالار شیخ‌مفید دانشگاه قم برگزار شد اظهار کرد: سازمان مجاهدین خلق به سرکردگی مسعود و مریم رجوی ۱۷ هزار نفر ترور کردند؛ انفجار و ترور‌های کور، بمب‌گذاری‌های

کد خبر : 121195
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۱
منافقین آلبانی‌نشین با لپ تاپ مشغول فریب افراد ناآگاه هستند


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علی صداقت پژوهشگر تاریخ معاصر و کارشناس تاریخی دادگاه منافقین در همایش بررسی ماهیت تروریستی گروهک منافقین که ظهر امروز در تالار شیخ‌مفید دانشگاه قم برگزار شد اظهار کرد: سازمان مجاهدین خلق به سرکردگی مسعود و مریم رجوی ۱۷ هزار نفر ترور کردند؛ انفجار و ترور‌های کور، بمب‌گذاری‌های متعدد شکنجه افراد انقلابی ازجمله جنایات این گروهک بود که فقط در نیرو‌های داعش میتوان مشاهده کرد.

وی ادامه داد: جنایاتی که این گروهک در مواجه با نیرو‌های خودشان که جدا بودند غیرقابل توصیف است؛ شاهدین و نیرو‌هایی در سازمان حضور داشتند که این موضوع را تایید و درک کردند.

صداقت بیان کرد: کمتر جنگی در تاریخ است که نیرو‌هایی از داخل کشور مقابل به یاری دشمن بروند و مقابل هموطن‌های خود باستند.

کارشناس تاریخی دادگاه منافقین با اشاره به تاریخچه ابتدایی سازمان، ابراز کرد: در مقطع ابتدایی یعنی هستی‌شناسی اواخر دهه ۴۰ شمسی به سرکردگی شخصی به نام محمد حنیف‌نژاد تشکیل شده است همچنین فردی با نام مجید شریف‌واقفی که نام دانشگاه شریف برگرفته از ایشان است از اعضای اصلی و ابتدایی این گروهک بود.

پژوهشگر تاریخ معاصر خاطرنشان کرد: ابتدا شکل گیری ضد اسلام نبودند؛ گروهی با افکار ضد امپریالیستی، ضد‌سلطنتی ضد‌شاهنشاهی و فعال در را آزادی میهن بودند.

صداقت اضافه کرد: در آن زمان مباحث انقلاب و انقلابی‌گری اصولاً با نام کمونیسم شناخته شده بود، یعنی کمونیست‌ها مرجع و به نوعی نماد انقلابی‌گری برای آنان محسوب می‌شد که همین امر موجب ظهور گرایشات چپ‌گرایانه در آنها به وجو آورد.

وی تصریح کرد: سازمان معتقد بود وقتی وارد مباحث ایدئولوژیک و آنتولوژیک می‌شوید باید مطیع کامل باشید، اما این امر محقق نمیشد و سمت انحراف میل کردند که همین اتفاقی موحب بروز افکار کمونیستی و به دنبال آن نفوذ افکار ماتریالیستی و ملحدانه توسط آنها شد.

پژوهشگر تاریخ معاصر خاطرنشان کرد: محمد حنیف نژاد به من گفت گفت که ماشینی درست کردم که به چپ انحراف پیدا کرده است که بعد از آن در سال ۱۳۵۴ شخصی با نام تقی شهرام به عنوان سرکرده جدید انتخاب شد و رسما اعلام کردند که ما ماتریالیسم و مارکسیسم هستیم و دیگر یک گروه مسلمان نیستیم لذا مجید شریف واقفی و افرادی که با تفکر انحرافی سازمان مخالفت کردند به فجیع‌ترین شکل ممکن شکنجه و به قتل رساندند.

صداقت ادامه داد: بعد از سال ۵۴ شخصی با نام مسعود رجوی در سازمان مطرح می‌شود؛ رجوی فردی بود که متوجه ماجرای انقلاب اسلامی و قدرت اسلام در آن زمان شد لذا به جهت حفظ منافع سازمان طی سخنرانی‌هایی به دروغ اظهار کرد ما مسلمان و پیرو راه اسلام هستیم.

وی گفت: هستی‌شناسی سازمان بر مبنای باید و نباید‌های ملحدانه و متریالیستی شکل گرفته است، به طوری که کوچکترین کرامتی برای انسان‌ها قائل نیستند و به آن به عنوان یک ابراز نگاه می‌کنند.

کارشناس تاریخی دادگاه منافقین در بیان جایگاه زنان در دستگاه سازمان تصریح کرد: همانطور که در کتاب‌های قبل انقلاب خود اظهار کردند از زنان عمدتا به عنوان ابزار جنسی استفاده می‌کردند و جایگاهی برای آن قائل نبودند؛ حتی در انتخاب همسر به خانم‌ها امر و نهی صورت می‌گرفت؛ ماجرای مریم رجوی و مهدی ابریشم‌چی گویای این امر است.

صداقت بیان کرد: سال ۶۷ در عملیات مرصاد عراق بعد از صلح با ایران، تجهیزات خود را در اختیار منافقین قرار داد؛ مسعود رجوی با حقه و بازی‌های فلسفی جوانان کم سن وسال را فریب داده بود و مقابل رزمندگان ما قرار داد؛ بعد از این عملیات رجوی علت شکست را مشکلات فکری و عقیده‌ای نیرو‌های منافقین عنوان کرد.

وی افزود: مسعود رجوی جدایی زنان از مردان را راه حل پیروزی و ادامه مبارزه عنوان کرد و بعد از شکست در عملیات مرصاد همه زنان و مردان از هم طلاق گرفتند و زندگی را دنبال کردند که تحت امر سازمان باشد؛ سپس طی مراسمی همه زنان به عقد مسعود رجوی درآمدند

پژوهشگر تاریخ معاصر با بیان اینکه دانشجویان باید به روابط و تفکرات خود دقت کنند، بیان کرد: اکثر افرادی که جذب سازمان شدند دانشجو بودند لذا خطر همواره بیخ گوش دانشجویان است؛ دانشجویان تفکرات آرمان‌گرایانه، عدالت‌خواهی، آزادی‌طلبی و مفاهیم برجسته اخلاقی از این دسات علاقه دارد که باید اذعان کرد در همه دنیا این امر صدق می‌کند.

صداقت تاکید کرد: اگر دانشجویان به مبانی فکری، اعتقادی، و سواد رسانه مسلط و مسلح نباشند، همان اتفاقی که برای دانشجویان شوروی آمریکای جنوبی و دانشجویان ایران در اوایل انقلاب رخ داد متصور است.

وی گفت: شهید دیالمه، شهید آیت کسایی و شهید مطهری ازجمله افرادی بودند که در همان ابتدا انقلاب انحراف فکری منافقین را درک کردند که بنده توصیه میکنم جوانان و دانشجویان مبانی فکری این عزیزان را مطالعه کنند.



منبع

برچسب ها :

ناموجود