سودان: جنگ تا توقف حمایت از واکنش سریع ادامه دارد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، «آنت ویر»، نماینده اتحادیه اروپا در شاخ آفریقا دیروز یکشنبه با ژنرال «عبدالفتاح برهان»، رئیس شورای حاکمیتی و فرمانده ارتش سودان در بندر پورتسودان ( پایتخت موقت) دیدار و درباره راههای پایان دادن به نبرد جاری در سودان با وی گفت وگو کرد. بر اساس بیانیه دفتر شورای حاکمیتی
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، «آنت ویر»، نماینده اتحادیه اروپا در شاخ آفریقا دیروز یکشنبه با ژنرال «عبدالفتاح برهان»، رئیس شورای حاکمیتی و فرمانده ارتش سودان در بندر پورتسودان ( پایتخت موقت) دیدار و درباره راههای پایان دادن به نبرد جاری در سودان با وی گفت وگو کرد.
بر اساس بیانیه دفتر شورای حاکمیتی سودان، ژنرال برهان به نماینده اتحادیه اروپا در شاخ آفریقا گفت: سودانیها حضور نیروهای واکنش سریع را درصحنه نمی پذیرند و ضروریست که این نیروها بر اساس توافقنامه جده از خانههای مردم و مناطق شهری عقب نشینی کنند.
ارتش سودان و نیروهای واکنش سریع در اردیبهشت ماه 1402 تحت نظارت آمریکا و عربستان در شهر جده توافقنامهای را امضاء کردند که بر اساس آن نیروهای واکنش سریع بایستی از منازل شهروندان، اماکن دولتی و مناطق شهری خارج و در مکانهای مشخص شده در حومه شهرها مستقر شود.
ارتش سودان اجرایی شدن این بند از توافقنامه جده را پیش شرط هرگونه گفتوگو با نیروهای واکنش سریع میداند.
رئیس شورای حاکمیتی سودان به آنت ویر گفت: چنانچه اتحادیه اروپا خواهان توقف نبرد در سودان است از تمام ابزارهای خود برای تاثیرگذاری بر حامیان نیروهای واکنش سریع استفاده کند؛ چراکه توقف حمایت سیاسی لجستکی آنها از نیروهای واکنش سریع به توقف جنگ در سودان منجر میشود.
به نوشته روزنامه سودان تریبون، ژنرال برهان تصریح کرد: تا زمانی که حمایت بیگانگان از نیروهای واکنش سریع وجود داشته باشد، نبرد تا پاکسازی کشور از این گروه جنایتکار ادامه خواهد داشت.
پس از این دیدار، نماینده اتحادیه اروپا در شاخ آفریقا با شرکت در یک نشست مطبوعاتی گفت: در جریان دیدار با ژنرال برهان به اهمیت ایفای نقش کشورهای منطقه در پایان دادن به بحران سودان علاوه بر کمکهای جامعه جهانی پرداخته شد.
وی با بیان اینکه اروپا خواهان بازگشت آوارگان سودانی به خانه و کاشانه خود است، اظهار داشت: اتحادیه اروپا حامی پایان دادن به نبرد داخلی در سودان و ارسال کمکهای بشردوستانه به این کشور است.
از 26 فرودین 1402 که نبرد میان ارتش و نیروهای واکنش سریع شده تاکنون افزون بر 20 هزار نفر از شهروندان سودانی جان خود را از دست داده و نزدیک به 14 میلیون نفر آوار شدهاند و این در حالی است که نیمی از مردم این کشور با ناامنی غذایی دست و پنجه نرم می کنند و به دلیل از بین رفتن بخش قابل توجهی از زیر ساختهای بهداشتی و درمانی بیمارهای واگیردار در این کشور شیوع پیدا کردهاست.
انتهای پیام/