هشدار راهبردی در اسرائیل: ارتش دچار بحران روانی شده است
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارش مفصلی که در صفحه این رسانه در اینترنت هم منتشر شد، اعلام کرد، ارتش اسرائیل با بحران بیسابقهای در زمینه سلامت روانی نظامیان اسرائیلی مواجه شده است. این بحران به حدی رسیده است که سرتیپ بازنشسته ایال زامیر مدیر کل وزارت جنگ
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارش مفصلی که در صفحه این رسانه در اینترنت هم منتشر شد، اعلام کرد، ارتش اسرائیل با بحران بیسابقهای در زمینه سلامت روانی نظامیان اسرائیلی مواجه شده است.
این بحران به حدی رسیده است که سرتیپ بازنشسته ایال زامیر مدیر کل وزارت جنگ را بر آن داشت تا با ارسال نامهای بی سابقه به رئیس بخش تخصیص بودجه وزارت دارایی اسرائیل خواهان اختصاص بودجهای جداگانه در این رابطه شده است.
نیر دپوری تهیه کننده این گزارش در ادامه تاکید کرد، مدیرکل وزارت جنگ در نامه خود نسبت به فروپاشی بخش بازتوانی روانی وزارت جنگ تحت فشار مراجعات گسترده نظامیان که از مشکلات بعد از شوک رنج میبرند، هشدار داد.
در این نامه که به عنوان هشدار راهبردی از آن نام برده شده است، این مدیر اجرایی خواستار افزایش 200 روانکاو متخصص در مسایل اجتماعی برای پاسخگویی به حجم مراجعات گسترده به مراکز وابسته به ارتش شده است که هزینه آن دهها میلیون شیکل در سال خواهد شد.
وزارت جنگ در این رابطه هشدار داد، مجبور است برای بازتوانی نظامیان، سربازان و خانواده آنها فعالیت کند اما گستردگی مراجعات باعث شده است تا این بخش در مرز فروپاشی قرار بگیرد.
در آماری که وزارت جنگ ارائه کرده تاکید شده است حداقل 20 هزار نظامی اسرائیل در حال حاضر از مشکلات بعد از شوک رنج میبرند و پیش بینی میشود روز به روز هم این رقم افزایش پیدا کند و بعد از فروکش کردن شدت جنگ تعداد و ابعاد بیشتری از این مشکل به سطح بیاید.
این در حالی است که وزارت دارایی اسرائیل فقط با استخدام 50 متخصص موافقت کرده و تاکید کرده این امر را در بودجه سال 2025 لحاظ کرده است.
این رسانه عبری زبان در بخش دیگری از گزارش خود خبر داد، مشکلات روانی صرفا به پرسنل ارتش اسرائیل و خانواده آنها ختم نمیشود بلکه سلامت روانی جامعه اسرائیل رو به وخامت نهاده است.
براساس آمارهای وزارت بهداشت اسرائیل، مصرف داروهای ضد افسردگی و استرس و نیز داروهای خواب آور طی سه ماهه سوم از سال 2024 شاهد جهش قابل توجهی بوده است، این اطلاعات نشان میدهند که جامعه اسرائیل به سوی مصرف داروهای مخدر حرکت کرده و شرایط روانی در اسرائیل به شتاب قابل توجهی رو به وخامت نهاده و با وجود طولانی شدن جنگ، از شتاب آن کاسته نشده است.
براساس آمارهای منتشر شده، در سه ماهه سوم سال 2024 منتهی به سپتامبر گذشته، شاهد افزایش 20 درصدی در مصرف داروهای ضد استرس در مقایسه با مدت مشابه در سال 2023 بود، در همین دوره نسبت مصرف داروهای ضد افسردگی هم 8 درصد و مصرف داروهای سلامت روانی هم 5 درصد افزایش را نشان داده است.
علاوه بر آن شاهد افزایش 7 درصدی مصرف داروهای خواب آور هستیم و براساس نتایج پایشی که شرکت خدمات بهداشتی مکابی انجام داده 58 درصد از صهیونیستها از زمان آغاز جنگ کمتر میخوابند.
انتهای پیام/