کلاهبرداری با جعل عنوان بازرس وزارت بهداشت در تهران
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، چندی قبل، مرد جوانی به یکی از دادسراهای تهران مراجعه کرد و هنگامی که مقابل بازپرس پروندهاش قرار گرفت، گفت: مدتها در تلاش برای تأسیس کلینیک درمانی بودم. در این راستا با مردی بهنام فریدون آشنا شدم. او خود را بازرس وزارت بهداشت معرفی کرد و مدعی شد که
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، چندی قبل، مرد جوانی به یکی از دادسراهای تهران مراجعه کرد و هنگامی که مقابل بازپرس پروندهاش قرار گرفت، گفت: مدتها در تلاش برای تأسیس کلینیک درمانی بودم. در این راستا با مردی بهنام فریدون آشنا شدم. او خود را بازرس وزارت بهداشت معرفی کرد و مدعی شد که در ازای مبلغ سنگینی میتواند مجوزهای لازم را برایم دریافت کند. من نیز پول را برای فریدون واریز کردم اما ناگهان ناپدید و تلفن همراهش خاموش شد.
پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده، تیمی از مأموران پلیس با دستور بازپرس پرونده وارد عمل شدند و در همان تحقیقات ابتدایی هویت واقعی مرد کلاهبردار را شناسایی کردند که در ادامه نیز مشخص شد او از زن جوانی با همین شگرد پول دریافت کرده است.
تیم تحقیق در گام بعدی با بررسیهای دقیقتر دریافتند، متهم پس از ارتکاب این جرائم و دریافت مبالغ سنگین محل سکونت خود را از جنوب تهران به اقدسیه تهران تغییر داده است و قصد دارد خیلی زود ایران را برای همیشه ترک کند.
مأموران در این شاخه از تحقیقات با اقدامات فنی و مخابراتی، تردد متهمان را در شمال تهران شناسایی کردند و پس از هماهنگیهای لازم با بازپرس پرونده او را در یک عملیات ضربتی به دام انداختند.
متهم که در جریان بازجوییهای اولیه منکر جرم خود بود پس از مواجه حضوری با مالباختگان به کلاهبرداری با جعل عنوان بازرس وزارت بهداشت اعتراف کرد اما با بررسی تلفن همراه او، مشخص شد که ابعاد جرائم بسیار گستردهتر از چیزی است که ابتدا تصور میشد.
متهم در قالب بازرس وزارت بهداشت، از شهروندان مبالغی برای اخذ مدارک تحصیلی، تغییر رشتههای پزشکی و حتی خرید کارت پایان خدمت دریافت کرده بود. تاکنون بیش از 10 نفر از قربانیان این کلاهبرداری شناسایی شدهاند.
به گزارش تسنیم، با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قانونی، متهم جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده و تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس تهران قرار گرفت.
انتهای پیام/