برترینهای مسابقه هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر معرفی شدند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با پایان یافتن هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برترینهای این رقابتها تقدیر شد. مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) یا Amirkabir Artificial Intelligence Competitions (AAIC) مجموعهای از مسابقات مرتبط با حوزه هوش مصنوعی است که از سال ۱۳۹۱ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود. ارتقاء
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با پایان یافتن هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برترینهای این رقابتها تقدیر شد.
مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) یا Amirkabir Artificial Intelligence Competitions (AAIC) مجموعهای از مسابقات مرتبط با حوزه هوش مصنوعی است که از سال ۱۳۹۱ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
ارتقاء دانش بومی در زمینه هوش مصنوعی، شناسایی و معرفی محصولات و شرکتهای موفق داخلی مرتبط با هوش مصنوعی، فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه ایدههای جدید محققان و کمک به تجاریسازی آنها، فراهم ساختن بسترهای لازم برای عرضه نیازهای سازمانها، شرکتها و صنایع و ارائه راهکار توسط محققان و بحث و تبادل نظر میان دانشگاهیان، محققان و صنعتگران پیرامون زمینههای مستعد همکاری اهدافی است که در این رقابت علمی دنبال میشود.
هشتمین دوره این مسابقات از فروردین سال جاری آغاز شد و در طی آن بیش از ۵۰۰ تیم در پنج رشته به رقابت پرداختند. از این تعداد ۳۰ تیم به دور نهایی مسابقات راه یافتند. ۳۰ تیم راه یافته به مرحله نهایی با ارائه ایدهها و دستاوردهای خود در برابر داوران، با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در پایان این ماراتون علمی، برترینها در بخشهای پروژه کارشناسی، چالش پیش بینی بازار سهام، چالش تصدیق هویت گوینده، چالش پیشبینی وفاداری مشترکین شاتل و چالش تشخیص مقصود کاربر و استخراج شکافهای اصلی پیام در چتبات مالی معرفی شدند.
برترینهای این رقابت بر اساس رای داوران به این شرح است:
برترینهای بخش پروژه کارشناسی هوش مصنوعی:
سید عارف طباطبایی از دانشکده مهندسی کامپیوتر
محمد امین جمشیدی از دانشکده مهندسی مکانیک
برترینهای چالش پیش بینی بازار سهام:
تیم پایدار از دانشگاه تهران
تیم گل AI از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان
تیم رانش از دانشگاه اصفهان
برترینهای چالش تصدیق هویت گوینده وابسته به متن:
رتبه اول: تیم ALF – دانشگاه صنعتی امیرکبیر
رتبه دوم مشترک: تیم Adli – دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه صنعتی شریف
رتبه دوم مشترک: تیم Naïve – دانشگاه صنعتی امیرکبیر
برترینهای چالش پیشبینی وفاداری مشترکین شاتل:
رتبه اول: تیم Red Army – شرکت کننده آزاد
رتبه دوم: تیم NORC – دانشگاه صنعتی امیرکبیر
رتبه سوم: تیم Scr#@m – دانشگاه تهران
برترینهای بخش چالش تشخیص مقصود کاربر و استخراج شکافهای اصلی پیام در چتبات مالی:
رتبه اول: تیم Sarv – دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
رتبه دوم: تیم Scr#@m – دانشگاه تهران
رتبه سوم: تیم CognitoChat – دانشگاه تهران