راهاندازی تصفیهخانه نانویی در کارخانه بزرگ فرآوردههای پروتئینی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیش از این «بستا نانو فناوران فیدار» موفق شده بود تا با استفاده از فناوری نانوحباب اقدام به تصفیه پسابهای صنعتی کند که با انتشار خبر این دستاورد علمی، شرکت آوا پروتئین پایتخت برای استفاده از این فناوری پیشقدم شد. ابوالفضل یحیی، مدیرعامل شرکت آوا پروتئین پایتخت میگوید: «در
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیش از این «بستا نانو فناوران فیدار» موفق شده بود تا با استفاده از فناوری نانوحباب اقدام به تصفیه پسابهای صنعتی کند که با انتشار خبر این دستاورد علمی، شرکت آوا پروتئین پایتخت برای استفاده از این فناوری پیشقدم شد.
ابوالفضل یحیی، مدیرعامل شرکت آوا پروتئین پایتخت میگوید: «در رسانهها با خبری روبرو شدیم که میگفت یک شرکت دانشبنیان ایرانی موفق شده پسابهای صنعتی را با نانوحباب تصفیه کند. از آنجایی که با این مشکل مواجه بودیم وارد رایزنی برای استفاده از این فناوری شدیم.»
سید عباس کاشانچی، مدیر فنی شرکت دانش بنیان بستا نانو فناوران فیدار میگوید: «نانوحبابها پس از وارد شدن به پساب، دچار فروپاشی شده و انرژی خود را به پساب میدهد. این انرژی باعث جداسازی چربیها و شکست ماکرومولکولها میشود.»
ویدا سبزواری، مدیر اجرایی بستا نانو فناوران فیدار میگوید: «در بخش چربیگیری مکانیکی، این نانوحبابها موجب میشوند ذرات چربی که به هم چسبیدهاند روی سطح آب بیایند و با این کار به سادگی میتوان این لختهها و چربیها را جداسازی کرد.»
در این سامانه تصفیه پساب از چند فناوری مختلف نانویی استفاده شده است.
مهدی اعتمادی، مدیرعامل بستا نانو فناوران فیدار میگوید: «در این سامانه از اپوکسیهای نانویی برای طراحی مخازنی استفاده شده که طول عمر بالایی دارد. از فناوری نانو ازن نیز در این دستگاه استفاده شده تا آلودگی میکروبی به حداقل برسد.»
پساب خروجی این شرکت پروتئینی روزانه ۴۰۰ هزار لیتر است که حالا با احداث تصفیه خانه نانویی، این شرکت دیگر آلاینده محیط زیست نیست. پساب تصفیه شده با این دستگاه به آبی تبدیل شده که دوباره قابل استفاده در خط تولید این شرکت است.