هرش: پنتاگون به پیامد تشدید درگیری اوکراین توجه نکرده است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، سیمور هرش، تحلیلگر و روزنامه‌نگار برجسته آمریکایی معتقد است که در پنتاگون پیامدهای احتمالی تشدید درگیری نظامی در اوکراین که به گفته وی، توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی ایالات متحده، فعالانه و از روی عمد تحریک شده، به‌طور کامل تجزیه و تحلیل نشده است.  وی

کد خبر : 117811
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
هرش: پنتاگون به پیامد تشدید درگیری اوکراین توجه نکرده است


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، سیمور هرش، تحلیلگر و روزنامه‌نگار برجسته آمریکایی معتقد است که در پنتاگون پیامدهای احتمالی تشدید درگیری نظامی در اوکراین که به گفته وی، توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی ایالات متحده، فعالانه و از روی عمد تحریک شده، به‌طور کامل تجزیه و تحلیل نشده است. 

وی این نظرات را در مقاله‌ای که در پلتفرم Substack منتشر شد، بیان کرده و نوشت: «به من گفته شده که پیامدهای استراتژیک تشدید این درگیری که فعالانه از سوی رئیس‌جمهور بایدن تحریک می‌شود و همچنین این واقعیت که هر دو طرف – آمریکا و روسیه، به تسلیحات هسته‌ای دسترسی دارند، در پنتاگون به‌طور کامل و دقیق مورد بررسی قرار نگرفته و برخی دفاتر مهم که دیدگاه‌های متفاوتی در مورد تشدید بحران اوکراین دارند، هرگز برای مشارکت در این زمینه دعوت نشده‌اند.»

هرش به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا نیز اشاره کرد که گفته بود در صورت حضور در کاخ سفید، درگیری روسیه و اوکراین هرگز آغاز نمی‌شد و  افزود که دولت بایدن در مدیریت مسائل سیاست خارجی، از جمله در برخورد با درگیری روسیه و اوکراین موفق نبوده است.

به عقیده سیمور هرش، مشکل رویکرد نابخردانه دولت بایدن نه تنها در اوکراین، بلکه در تشدید درگیری‌های در منطقه خاورمیانه نیز مشهود است. او یادآور شد: «بایدن از حامیان سرسخت اسرائیل بوده و از جنگ جاری اسرائیل علیه حماس که به یک حمله خشونت‌آمیز علیه مردم غزه تبدیل شده، حمایت کامل کرده است. تمامی انتصابات او در سیاست خارجی تاکنون تعهد شدید به اسرائیل و حمایت بی‌قید و شرط از جنگ جاری آن را نشان داده‌اند.»

این تحلیلگر آمریکایی همچنین به تیره‌تر شدن روابط ایالات متحده و چین در دوران ریاست جمهوری بایدن اشاره کرد و یادآور شد که چگونه در نشستی در آلاسکا، هیئت چینی، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، را به تلاش برای مداخله در امور داخلی کشورشان متهم کرده و سپس جلسه را ترک کرد.

به اعتقاد این روزنامه‌نگار، دونالد ترامپ توانایی آن را دارد که به بحران اوکراین پایان دهد. هرش نوشت که جمهوری‌خواهان، به‌ویژه شخص ترامپ، مخالف کمک نظامی به اوکراین است و بر توقف مرگ‌های بیهوده تمرکز دارند، در حالی که بایدن به دنبال پیروزی اوکراین به هر قیمت بود که اکنون به آرزویی تبدیل شده است.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود