طرح استفاده از ارتش آمریکا برای اخراج مهاجران در دادگاه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پس از آنکه دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا اعلام کرد که از نیروهای ارتش برای انجام عملیات گسترده اخراج مهاجران غیرقانونی از خاک آمریکا استفاده خواهد کرد، کارشناسان حقوقی اظهار کردند که این طرح باید به عنوان چالشی جدی در دادگاه مطرح شود. براساس این گزارش، مشاوران

کد خبر : 117298
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۵
طرح استفاده از ارتش آمریکا برای اخراج مهاجران در دادگاه


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پس از آنکه دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا اعلام کرد که از نیروهای ارتش برای انجام عملیات گسترده اخراج مهاجران غیرقانونی از خاک آمریکا استفاده خواهد کرد، کارشناسان حقوقی اظهار کردند که این طرح باید به عنوان چالشی جدی در دادگاه مطرح شود.

براساس این گزارش، مشاوران ترامپ اعلام کردند که آنها می خواهند از ارتش برای ساخت کمپ های نگه داری مهاجران غیرقانونی یا انتقال و جابجایی مهاجران فاقد مدارک هویتی از خاک آمریکا، رها کردن گشت های مرزی و ماموران مهاجرتی برای انجام تحقیقات و دستگیری‌ها، استفاده کنند.

اما کارشناسان حقوقی بر این باورند که اگر ارتش به نقش های پشتیبانی به ویژه در طول مرز با مکزیک و بدون تعامل با مظنونان احتمالی، محدود شود، دولت از پوشش قانونی برخوردار می شود.

رایان بورک پروفسور ارتش و مطالعات استراتژیک در آکادمی نیروی هوایی آمریکا در این باره گفت: من فکر می کنم این یک چالش موفق در دادگاه نخواهد بود. ابهامات زیادی در این قوانین وجود دارد و بنابراین شما قطعا نمی توانید این کار را انجام دهید.

براساس قانون اساسی آمریکا، رئیس جمهور می تواند از امکانات و ظرفیت های فعال ارتش در نقش های حمایتی برای اموری همچون مبارزه با تجارت و قاچاق مواد مخدر و نقض قوانین و دستورات استفاده کند.

در حالی که ترامپ دقیقا طرح خود را برای استفاده از ارتش به منظور اخراج مهاجران غیرقانونی بیان نکرده اما وی هفته گذشته در پستی در شبکه اجتماعی تروث در پاسخ به پست کاربر دیگری در این باره گفت: درست است! من این کار را می کنم.

براساس این گزارش، تمام روسای جمهور از زمان بیل کلینتون در دهه 90 میلادی، از نیروهای گارد ملی یا سربازان وظیفه در مرزها در قالب نقش های حمایتی از جمله انجام عملیات های نجات تا آموزش و تعمیر تجهیزات استفاده کرده اند.

در عین حال، برخی کارشناسان اظهار کردند استثنائات نقش های حمایتی ممکن است این اجازه را به ارتش بدهد تا کمپ های بزرگ برای نگه داری این افراد بسازد. استفن میلر مشاور مهاجرتی ترامپ در نوامبر 2023، این پیشنهاد را در نشریه نیویورک تایمز مطرح کرده بود.

در همین حال ترامپ در ماه آوریل در گفتگو با مجله تایم اظهار کرد که از طرح اخراج مهاجران غیرقانونی با استفاده از نیروهای گارد ملی حمایت خواهد کرد. نیروهای ذخیره ای که در اختیار رئیس جمهور و فرمانداران ایالت هاست.

دولت ترامپ در سال 2020، از نیروهای گارد ملی تحت قانون کنترل ایالتی در واشنگتن برای پاسخ به اعتراضات و خشونت های پس از قتل جورج فلوید در مینه سوتا استفاده کرد.

روز گذشته نیز سناتور برجسته جمهوری خواه راند پائول، مخالفت خود را با ایده استفاده از ارتش برای انجام عملیات اخراج گسترده مهاجران غیرقانونی از خاک آمریکا اعلام کرد.

وی در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس با اشاره به طرح ترامپ برای اخراج گسترده مهاجران غیرقانونی، اظهار کرد شما نمی توانید این کار را با استفاده از ارتش انجام دهید زیرا امری غیرقانونی است. اگر آنها نیروهای ارتش را به نیورک اعزام کرده و با 10 هزار نفر که مجهز به سلاح های نیمه اتوماتیک هستند، این کار را انجام دهید، تصویر بسیار وحشتناکی است و من با آن مخالفم.

این در حالی است که براساس قانونی در آمریکا که به قرن 19 برمی گردد، استفاده از ارتش فدرال در موارد داخلی اجرای قانون ممنوع است مگر کنگره مجوز آن را صادر کند.

دونالد ترامپ پیشتر بارها وعده داده بود که در صورت پیروزی در انتخابات، بزرگترین و گسترده‌ترین موج اخراج مهاجران در تاریخ آمریکا را آغاز خواهد کرد. وی در تاریخ 18 نوامبر در پستی در شبکه اجتماعی تروث اعلام کرد که وضعیت اضطراری ملی اعلام خواهد کرد و از امکانات ارتش برای اجرای طرح اخراج مهاجران غیرقانونی استفاده خواهد کرد.

در همین حال کارولین لویت سخنگوی تیم انتقالی ترامپ و سخنگوی آینده کاخ سفید، در بیانیه‌ای اعلام کرد رئیس جمهور ترامپ از هر قدرت ایالتی و فدرال مورد نیاز برای اجرای بزرگترین عملیات اخراج مهاجران غیرقانونی، توزیع کنندگان مواد مخدر و قاچاقچیان انسان در تاریخ آمریکا، استفاده خواهد کرد در حالی که همزمان هزینه های زندگی را برای آمریکایی ها کاهش می دهد.

دونالد ترامپ بارها در جریان کمپین های انتخاباتی خود وعده اخراج گسترده مهاجران غیرقانونی را مطرح کرده بود. وی در یک گردهمایی انتخاباتی در ایالت پنسیلوانیا، به مهاجران غیرقانونی حمله کرد و آنها را افرادی وحشی و خطرناک نامید.

همچنین ترامپ درباره مهاجرانی که مرتکب جرم می شوند گفت: آنها متهم یا مرتکب جرایم فجیع از جمله کودک ربایی، قاچاق مواد مخدر، و یا عضویت در گروه های خشن و مسلح می شوند و باید از کشور ما اخراج شوند.

پیشتر نیز ترامپ در یک گردهمایی انتخاباتی در ویسکانسین، مهاجرانی را که به‌صورت غیرقانونی وارد کشور و مرتکب جرم و جنایت می‌شوند، «هیولا» و «قاتلان سرد سنگی» و «حیوانات پست» نامید.

رئیس جمهور منتخب پیشتر اعلام کرده بود که اگر برای دومین بار رئیس جمهور کشورش شود، تدابیر امنیتی را در مرزهای ایالات متحده باز می گرداند و از کنگره خواهد خواست تا مجازات های جنایی را برای کوتاهی مسئولان و اجازه دادن آن ها به ورود مهاجران اعمال کند.

پیشتر جی‌دی ونس معاون دونالد ترامپ در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ای‌بی‌سی، اظهار کرد که در آغاز به کار دولت ترامپ، یک میلیون مهاجر را از کشور اخراج می‌کنند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آنها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرزهای مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز 5 نوامبر برگزار شد و دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان با کسب 312 رای مجمع گزینندگان و بیش از 70 میلیون آرای مردمی، به عنوان رئیس جمهور منتخب این کشور برگزیده شد.

انتهای پیام/      



منبع

برچسب ها :

ناموجود