چرا دادگاه چای دبش علنی نبود؟
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از روز شنبه 3 آذر دادگاه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده آغاز شده است. نکته مهم این دادگاه، عدم دعوت از خبرنگاران و رسانهها برای پوشش
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از روز شنبه 3 آذر دادگاه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده آغاز شده است. نکته مهم این دادگاه، عدم دعوت از خبرنگاران و رسانهها برای پوشش لحظه به لحظه آن است؛ زیرا این دادگاه برای رسیدگی به بزرگترین فساد رخ داده برگزار میشود و از حیثهای مختلفی برای مردم و مسئولان اهمیت بسیار بالایی دارد.
با آغاز فعالیت مجتمع ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی که با استجازه امام خامنهای(مدظله العالی) به درخواست آیتالله آملیلاریجانی؛ رییس وقت قوه قضاییه ـ و تمدید این استجازه در دوران ریاست شهید آیتالله رئیسی بر دستگاه قضا ـ انجام شد، برگزاری علنی دادگاه و پوشش رسانهای آن روال مرسوم این دادگاهها بود؛ مانند جلسات رسیدگی به پرونده بانک سرمایه، اکبر طبری، شبنم نعمتزاده، مخلان بازار ارز و سکه و خودرو و پتروشیمیها.
اما با اتمام مدت استجازه، حتی با علنی اعلام شدن دادگاه از سوی قاضی، قوه قضاییه از دعوت رسانهها برای پوشش برخی دادگاههای رسیدگی به مفاسد اقتصادی از جمله دادگاه چای دبش در تهران و دادگاه رضایت خودرو در قزوین خودداری میکند و به این ترتیب اطلاعات ناقص، مختصر و یکطرفه از این دادگاهها منتشر میشود و امکان تحلیلهای رسانهای و حقوقی بعد آن را از بین میبرد.
انتهای پیام/