ترخیص دانشجویان دچار مسمومیت غذایی دانشکده علوم پزشکی شوشتر از مرکز درمانی / نمونهها به آزمایشگاه ارسال شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت عبدالرضا دیانبی با بیان این خبر افزود: شب گذشته اتفاقی در سلف دانشکده علوم پزشکی شوشتر رخ داد و حدود ۴۰ نفر از دانشجویان دچار علایم مسمومیت غذایی شدند که از این تعداد ۱۵ نفر برای مداوا در مراکز درمانی بستری شدند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت عبدالرضا دیانبی با بیان این خبر افزود: شب گذشته اتفاقی در سلف دانشکده علوم پزشکی شوشتر رخ داد و حدود ۴۰ نفر از دانشجویان دچار علایم مسمومیت غذایی شدند که از این تعداد ۱۵ نفر برای مداوا در مراکز درمانی بستری شدند که خوشبختانه با سرم تراپی و اقدامات اولیه درمانی، بهبودی کامل حاصل شد و همه دانشجویان از مرکز درمانی ترخیص شدند.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال این ماجرا، جلسه هیات نظارت دانشگاه تشکیل جلسه داد و نمونه غذا جهت بررسی و نمونه برداری به آزمایشگاه ارسال شد تا بررسی شود که علت مسمومیت غذایی از سوی مواد اولیه بوده یا درحین پروسه انتقال غذا رخ داده است، اما درهر صورت در اسرع وقت نتیجه نهایی و علت حادثه به رسانهها اعلام خواهد شد.
مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت اظهار کرد: شب گذشته افزون بر ۷۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شوشتر از غذای سلف استفاده کرده بودند که ۴۰ نفر دچار علایم مسمومیت شدند.
دیانی با تاکید بر اینکه موضوع مسمومیت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی شوشتر در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: باید وضعیت تغذیه دانشجویان همواره مورد نظارت همه دانشگاهها قرار گیرد و باید شورای صنفی که نهاد دانشجویی است به عنوان بازوی نظارتی، کمک حال دانشگاهها در موضوع مهم تغذیه باشند و هرجا که نیاز به نظارت و بررسی است، این عزیزان ورود کنند.
وی اظهار کرد: ما سه نهاد نظارتی متشکل از کارشناسان بهداشت محیط، تغذیه و همچنین شورای صنفی در هر دانشگاه علوم پزشکی داریم که لحظه به لحظه باید نظارتهای کافی در سلف سرویس و آشپزخانهها داشته باشند، اما در بحث دانشجویی شورای صنفی باید قویتر از قبل در دانشگاهها به مسائل ورود کند و نظارتهای دقیقی نسبت به موضوع تغذیه داشته باشد.
دیانی افزود: همچنین در معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت رسانه تخصصی مفدا کانال ارتباطی ما و دانشجویان است و در بخشی از سامانه، دانشجویان میتوانند مشکلات و نیازها و پیشنهادات خود را در زمینه تغذیه و دیگر موارد صنفی و رفاهی بیان کنند تا در اسرع وقت رسیدگیهای لازم از سوی مسوولان صورت گیرد.