خسروپناه:90درصد اساتید از پیشرفتهای علمی خبر ندارند
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی در هم اندیشی بسیج اساتید که در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: از اول انقلاب تا کنون در حوزه های علم و فناوری پیشرفتهای زیادی داشتیم. گواه آن پارکهای علم و فناوری و مجموعه های جهاددانشگاهی است که کارهای ناممکن
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی در هم اندیشی بسیج اساتید که در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: از اول انقلاب تا کنون در حوزه های علم و فناوری پیشرفتهای زیادی داشتیم. گواه آن پارکهای علم و فناوری و مجموعه های جهاددانشگاهی است که کارهای ناممکن را ممکن کردند. جوانان فرایند از ایده تا صنعتی شدن را در مراکز ایجاد کردند.
وی با اشاره به دیدار خود با جوانان فعال در حوزه کوانتوم گفت: عمده کسانی که در این حوزهها فعال هستند دارای روحیه بسیجی و معتقد به ایران اسلامی است. نیروهای جوان مومن انقلابی خیزشهای علمی را در کشور ایجاد کردند.
وی در ادامه گفت: اخرین تحقیقات پیمایشی فرهنگی کشور نشان می دهد امروزه در یک سیر نزولی در رفتارهای دینی هستیم اما معنای ان انقطاع نسلی نیست. قریب اتفاقاتی که در حوزه علم فناوری ما صورت می گیرد توسط جوانان مومن انقلابی رخ می دهد.
وی با اشاره به بازدید خود از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: جوانان ما در این پارکها زحمت کشیدند و دست به دستاوردهایی زدند که بی سابقه است اما قریب 90 درصد اساتید همین دانشگاه از دستاوردهای پارکهای علم و فناوری خبر ندارند.
وی با اشاره به رتبه ایران در حوزه نانو و طب ایرانی تصریح کرد: 20 سال پیش در حوزه نانو و طب ایرانی هیچ بودیم اما الان در طب ایرانی رتبه چهارم را داریم و در نانو رتبه خوبی داریم.
وی با اشاره به اینکه زمانی به تمدن اسلامی می رسیم که جوانان حکمرانی کشور را به دست بگیرند، گفت: با امدن و رفتن دولتها شاهد شخم زنی در جایگاهها هستیم. نباید حزبی نگاه کنیم. اولین تکلیف ما به عنوان یک معلم کار علمی است تا زمانی که ملاک حکمرانان حزب سیاسی باشد کشور به پیشرفت نخواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه با شخم زنی موافق نیستم گفت: استاندارانی را میشناسم که بسیار قوی و توانمندند. میبینیم عوض شدند یا بعضا از یک استان به استان دیگری منتقل شدند که اگر انسان توانمدی باشد و جای مهمتری رود خوب است. باید مساله حکمرانی را جدی بگیریم ما عمدتا به جای حکمرانی حکومتداری میکنیم. حکمرانی مشارکت حداکثری نخبگان است. کاری که ما در این مدت در شورا انجام دادیم و به نظرم موفق هم بوده است.
خسروپناه گفت: در این مدل اسنادی را که میخواستیم در شورا تصویب کنیم را به نخبگان آن سند واگذار کردیم تا نتیجه مطلوبی به دست اید. در سند هوش مصنوعی صدها نفر مشارکت داشتند لذا امروز به حکمرانی نیاز داریم.
خسروپناه در بخش پایانی سخنان خود گفت: امروز یک گمشدهای داریم و آن نگرش توحیدی است. اینکه میبینیم جوانان لبنانی با دست خالی با اینکه رهبرانشان را از دست دادند 10 روز بعد از شهادت سیدحسن خودشان را پیدا میکنند، این نگرش توحیدی است.
وی افزود: تا زمانی که ملاک حمکرانان ما حزب سیاسی باشد کشور به تمدن نخواهد رسید. یعنی یک دولت اصولگرا بیاید بگوید معیار من این است که هر کسی در حزب الف هست عضو بسیج اساتید هست، عضو فلان نهاد هست، مسوولیت داشته باشد، اگر نیست نداشته باشد و دولت دیگری بیاید و چیز دیگری بگویید حکمرانی نیست.
انتهای پیام/