سازمان ملی سنجش از وزارت علوم جدا نمیشود/ آغاز به کار رسمی این سازمان از امروز + فیلم
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین نشست خبری سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با حضور عبدالرسول پورعباس و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد. پور عباس ضمن تشکر از رئیس جمهور گفت: پس از ۴۰ سال از انقلاب اسلامی در گام دوم هستیم و قرار است اتفاقات گستردهای رقم بزنیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین نشست خبری سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با حضور عبدالرسول پورعباس و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.
پور عباس ضمن تشکر از رئیس جمهور گفت: پس از ۴۰ سال از انقلاب اسلامی در گام دوم هستیم و قرار است اتفاقات گستردهای رقم بزنیم.
وی افزود: گسترش قابل توجهی از نظر کمی داشتیم. با توجه به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی گامهای اساسی برداشته شده است. اعتبار سنجی کیفیت و رتبهبندی باید به گونهای باشد تا از نظر بینالمللی قابل رقابت با مراکز مشابه باشد.
سرپرست سازمان ملی سنجش تاکید کرد: تشکیل سازمان ملی سنجش به معنای جدایی از وزارت علوم نیست بلکه با وزارتخانههای بهداشت، علوم و آموزش و پرورش و وزارت کار همکاری داشته باشیم.
پورعباس با تقسیم بندی فعالیت سازمان ملی سنجش افزود: سازمان ملی سنجش دو بال دارد که یکی ارزشیابی داوطلبان برای ورود به دانشگاهها است و یا گواهی کفالت در حوزه فنی و حرفهای را از سازمان سنجش میگیرند که در این بخش تجمیع کامل از سوی سازمان ملی شکل خواهد گرفت همچین تعامل گستردهای با دستگاههاس مجری خواهیم داشت.
وی افزود: بال دوم سازمان ملی سنجش مربوط به مسئولیت آن در بحش ارزشیابی و پایش کیفیت که را دنبال خواهیم کرد.
وی از استقرار این سازمان طی ۶ماه آینده خبر داد و گفت: کمتر از ۶ ماه آینده سازمان ملی سنجش مستقر میشود و این سازمان به شکل هیات امنا اداره خواهد شد همچنین رئیس جمهور درغیاب ایشان معاون اول رئیس جمهور و با حضور متخصصین از جمله افراد فعال در سازمان ملی سنجش هستند
رییس سازمان ملی سنجش با اشاره به ردیف بودجه این سازمان گفت: بودجه سازمان عمومی و اختصاصی است که از کمکهای مردمی هم استفاده خواهد کرد
پور عباس اضافه کرد: حوزه مسئولیتی سازمان ملی سنجش در حوزه آزمونها این است که مسئولیت تمام آزمونهای رسمی و غیر رسمی بر عهده سازمان سنجش است که سیاست گذاری و استاندار سازی میکند که در اجرا، بخشهای مختلف خصوصی، شرکت دانش بنیان و آموزش و پرورش را به کار میگیرد.