اولویت دستگاه قضا صیانت از کارکنان وحفظ کرامت ارباب رجوع است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محسنیاژهای؛ رییس قوه قضاییه طی سخنانی در دیدار با کارکنان دستگاه قضایی استان تهران، ضمن اشاره به سختیهای کار در دستگاه قضایی اظهار کرد: اصل کار در دستگاه قضایی خطیر است؛ هر زمان نیز که شرایط اقتصادی در جامعه سخت شود، گسیل پروندهها به سمت مراجع قضایی هم بیشتر
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محسنیاژهای؛ رییس قوه قضاییه طی سخنانی در دیدار با کارکنان دستگاه قضایی استان تهران، ضمن اشاره به سختیهای کار در دستگاه قضایی اظهار کرد: اصل کار در دستگاه قضایی خطیر است؛ هر زمان نیز که شرایط اقتصادی در جامعه سخت شود، گسیل پروندهها به سمت مراجع قضایی هم بیشتر میشود و نتیجتاً بر حجم کار افزوده میشود. این حجم بالای کار، به انضمام خطیر بودن آن، سختی امور در دستگاه قضایی را مضاعف میسازد.
رییس قوه قضاییه تصریح کرد: از سویی دیگر، کار کردن در مراجع و مراکز قضایی تهران، به سبب جمعیت و وسعت بالای این استان و همچنین ارجاع پروندههای قطور و مهم به آن، از جهات مختلف، حائز سختیهایی است؛ که همین امر اهمیت بالای کار شما همکاران قضایی در استان تهران را نشان میدهد.
رییس دستگاه قضا گفت: صیانت از کلیهی مجموعه قضایی و فرد فرد کارکنان قضایی، یک اصل بسیار مهم است که مسئولیت یکایک ماست. ما که در دستگاه قضایی مشغول به خدمت هستیم، باید از مواضع تهمت، پرهیز کنیم؛ بسیاری از امور برای بسیاری از افراد مباح است اما برای ما مباح نیست؛ به طور کلی، قضات و کارکنان ما باید بسیار مراقب ارتباطات خود باشند و رفتار خارج از قاعدهای با طرفین پروندهها، وکلا، کارشناسان قضایی و افراد خارج از قوه قضاییه نداشته باشند.
رییس عدلیه بیان کرد: رفتار قضات و کارکنان قضایی با مردم و ارباب رجوع باید در نهایت احترام و کرامت باشد و همکاران قضایی ما باید تحت هر شرایطی با صبر و حوصله با ارباب رجوع مواجه شوند؛ بارها تاکید کردهام که اثر رفتار ما با طرفین پرونده از اثر حکم ما بیشتر است.
قاضیالقضات در پایان ضمن تأکید بر اتقان آراء قضایی گفت: اجرای بهموقع احکام قطعی قضایی، یک اصل مورد تاکید است؛ حکم قطعی قضایی باید اجرا شود و چنانچه اجرایی نمیشود، باید دلایل متقن آن عدم اجرا، منعکس شود.
پیش از سخنان رییس قوه قضاییه، علی القاصیمهر؛ رییس کل دادگستری استان تهران طی سخنانی اظهار کرد: در نتیجه تلاشها و اقدامات کارکنان دادگستری استان تهران در دوره تحول و تعالی قوه قضاییه، 38 درصد از موجودی پروندههای دادگستری این استان کاهش یافته است.
وی افزود: همچنین 63 درصد از پروندههای قابل سازش در شهر تهران به مصالحه ختم شدهاند؛ این آمار در استان تهران 53 درصد است.
همچنین در این دیدار، نمایندگان قضات، کارکنان اداری، شوراهای حل اختلاف و سازمانهای تابعه قوه قضاییه، به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پرداختند.
انتهای پیام/