حدادعادل: نگارش کتاب هایی به مانند مرد ابدی کار زینبی است
غلامعلی حداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در این مراسم در سخنانی با یاد و گرامیداشت یاد شهید طهرانی مقدم گفت: در بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در غرفه انتشارات شهید کاظمی با این کتاب آشنا شدم. آقای خلیلی این 3 جلد را به من معرفی کرد و دختر شهید هم توضیحاتی ارائه
غلامعلی حداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در این مراسم در سخنانی با یاد و گرامیداشت یاد شهید طهرانی مقدم گفت: در بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در غرفه انتشارات شهید کاظمی با این کتاب آشنا شدم. آقای خلیلی این 3 جلد را به من معرفی کرد و دختر شهید هم توضیحاتی ارائه کردند.
وی ادامه داد: کار بنده با قلم و کتاب و اینگونه امور است، کاری نبود که با کارهای شهید طهرانی مقدم برخوردی داشته باشد، و در زمان حیات شهید محروم از آشنایی با ایشان بودم. البته در برخی کارها محروم بودن جزو ذات است.
وی با اشاره به شعری از حافظ ( در کارِ گلاب و گل حکمِ ازلی این بود کاین شاهدِ بازاری وان پردهنشین باشد) گفت: برای شهید طهرانی مقدم نیز حکم ازلی چنین بود که در زمان حیاتشان کسی خبر از کارهایش نداشته باشد، اصولاً مردان بزرگ بعد از مرگ شناخته و مشهور می شوند.
وی با اشاره به انتشار کتاب مرد ابدی گفت: تصور می کنم مرد گمنامی که تمام وجود خود را در فناوری گذاشت، سزاوار بود کتاب 3 جلدی در معرفی او منتشر شود.
رئیس بنیاد سعدی ضمن قدردانی از دکتر مقدم، معصومه فر ، معصومه سپهری و خبرگزاری تسنیم برای انتشار این کتاب گفت:من سال گذشته توفیق داشتم زندگی نامه شهیدی را بنویسم.در هنگام نوشتن این زندگی نامه باورم شد که شهدا اسباب کار را خودشان فراهم می کنند، معتقدم زندگی نامه هر شهیدی فصل و بخشی از تاریخ انقلاب اسلامی است.تا وقتی این زندگی نامه ها نوشته نشود تاریخ انقلاب تکمیل نمی شود
حداد افزود: این کتاب تألیف کردن به دست راویان نمونه ای از کار ادبیاتی است که در تاریخ ادبیات ما تاکنون سابقه نداشته است و بعد از دفاع مقدس در ادبیات ایران پدید آمد.
وی به حضور نویسندگان زن اشاره کرد و گفت: حضور خانم ها در این روایتگری ادبیات دفاع مقدس پدیده جدید و مبارکی است. خانم های نویسنده درجه اول انقلاب، مومن خود را وقف روایتگری شیوای انقلاب اسلامی کردند، این زن ها آگاهانه یا نااگاهانه کار ی که حضرت زینب در روایتگری کربلا کردند، را بر عهده دارند.
رییس فرهنگستان زبان گفت: همان طور که حضرت زینب راوی کربلا بودند این خانم های نویسنده راوی کربلای دفاع مقدس اند و نقش حضرت زینب را ایفا می کنند.
وی گفت: کتاب های زندگی نامه شهدای دفاع مقدس شخصیت های ناشناخته ای که انقلاب را حفظ کرده و به این سطح از پیشرفت رساندند. به جامعه معرفی می کنند.
حداد با اشاره به ماجرای دیدار خود با رهبر انقلاب یک هفته پس از شهادت شهید طهرانی مقدم گفت: من یک هفته بعد از شهادت خدمت حضرت آقا رسیدم، تاثر و اندوهی که در چهره رهبری دیدم قابل توجه بود و آنجا فهمیدم که عظمت شهید چقدر بزرگ بوده است.
انتهای پیام/