نجف زاده: یا بودجه مس افزایش یابد؛ یا تعداد رشته ها کم شود

یاسر نجف‌زاده درباره نقش درگیری مربیان و بازیکنان تیم فوتبال مس سونگون در استعفای محمد نصرتی از هدایت این تیم، به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: اعضای تیم از تصمیمات داور عصبانی بودند و جر و بحث بین مربی و بازیکن پیش می‌آید. یک مربی بزرگ را به این خاطر کنار نمی‌گذاریم. نصرتی زحمات زیادی

کد خبر : 111514
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
نجف زاده: یا بودجه مس افزایش یابد؛ یا تعداد رشته ها کم شود


یاسر نجف‌زاده درباره نقش درگیری مربیان و بازیکنان تیم فوتبال مس سونگون در استعفای محمد نصرتی از هدایت این تیم، به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: اعضای تیم از تصمیمات داور عصبانی بودند و جر و بحث بین مربی و بازیکن پیش می‌آید. یک مربی بزرگ را به این خاطر کنار نمی‌گذاریم. نصرتی زحمات زیادی کشید، اما وقتی نتیجه حاصل نمی‌شود، افراد تصمیماتی می‌گیرند که دوست ندارند.

بودجه بسیار کمی برای فوتبال در نظر گرفته شده بود
وی در مورد سرمربیگری علی‌اصغر کلانتری در مس سونگون که دوران ناموفقی را در نفت مسجدسلیمان سپری کرد، اظهار داشت: ابتدای فصل می‌خواستیم قرارداد علی‌اصغر کلانتری را تمدید کنیم، اما مجوز تیمداری دیر صادر شد. رقم خیلی کمی برای فوتبال در نظر گرفته شد که نمی‌شد با آن تیمداری کرد. تعویق بستن تیم نیز یکی از دلایلی بود که نصرتی به اهداف خود نرسید.

قرارداد بازیکنان ما یک چهارم تیم‌های صنعت نفت و پیکان هم نیست
مدیرعامل باشگاه مس سونگون با بیان اینکه تیمش نقش ویژه‌ای در ورزش غرب کشور ایفا می‌کند، عنوان کرد: تراکتور یک «برند» است و هواداران از آن نتیجه می‌خواهند. مس سونگون در فوتبال دنبال پرورش استعداد است نه قهرمانی. استعدادهای خوبی داریم و این جوانان باید در تیم ما رشد کنند. بازیکنان بومی عمده تیم مس را تشکیل می‌دهند و مجموع رقم قرارداد بازیکنان ما، یک چهارم تیم‌های صنعت نفت و پیکان هم نیست.

به‌خاطر افزایش قراردادها نتوانستیم لژیونر بگیریم
نجف‌زاده راجع به هدف مس سونگون در لیگ یک تصریح کرد: امسال می‌خواهیم به رتبه‌ای بهتر از یازدهمی سال گذشته دست یابیم. وقتی رشته‌ها زیاد می‌شوند، بودجه بین رشته‌ها تقسیم می‌شود. مس سونگون روزی بیشتر از همه باشگاه‌های فوتسال هزینه می‌کرد، اما باشگاه‌هایی چون کراپ الوند، پالایش نفت بندرعباس و گهر زمین از ما بیشتر هزینه کرده‌اند. متأسفانه به خاطر افزایش قراردادها نتوانستیم لژیونری جذب کنیم.

فوتسال , لیگ دسته اول فوتبال , تیم فوتسال مس سونگون , جام باشگاه‌های فوتسال آسیا ,

فدراسیون فوتبال فعالیت لازم را برای جام باشگاه‌های آسیا نکرد
وی در واکنش به برگزار نشدن جام باشگاه‌های فوتسال آسیا در پنج سال اخیر خاطر نشان کرد: سال 1402 در چند جلسه به اصولی (رئیس کمیته فوتسال) و تاج (رئیس فدراسیون فوتبال) گفتیم میزبانی جام باشگاه‌های آسیا را به تبریز بدهید و نامه‌نگاری نیز کردیم. با این حال فعالیت لازم را از فدراسیون فوتبال در این زمینه ندیدیم. یک ایرانی (تاج) در رأس فوتسال آسیاست و باید برای برگزاری این رقابت‌ها تلاش کند.

برگزار نشدن جام باشگاه‌های آسیا به پای ایران نوشته می‌شود
مدیرعامل باشگاه مس سونگون با بیان اینکه برگزاری جام باشگاه‌های آسیا سبب افزایش قابل توجه انگیزه تیم‌ها می‌شود، عنوان کرد: صعود به جام باشگاه‌های آسیا باعث می‌شود در آسیا و جهان دیده شویم. در رشته‌های گروهی فقط فوتسال است که تورنمنت باشگاهی در آسیا ندارد. این اتفاق برای ما که یک کرسی آسیایی داریم، ایرادی بزرگ است و تاکنون حل نشده است. برگزار نشدن جام باشگاه‌های آسیا به پای ما نوشته می‌شود.

افزایش بودجه مس سونگون مطابق با هزینه‌ها نیست
نجف‌زاده در مورد تأثیر پرونده فساد مس رفسنجان در بودجه باشگاه‌های زیرمجموعه شرکت صنایع ملی مس ایران به تسنیم گفت: شرکت مس از ورزش حمایت می‌کند، اما باید پاسخگوی سهامداران هم باشد. دو درصد از سود سالانه شرکت مس به مسئولیت‌های اجتماعی می‌رسد که بیشترین هزینه‌کرد آن متعلق به ورزش است. بودجه باشگاه افزایش یافته است، اما منطبق با هزینه‌ها نیست و با افزایش هزینه بلیت و اسکان همخوانی ندارد.

یا بودجه ما زیاد شود یا تعداد رشته‌ها کاهش یابد
وی با انتقاد از بودجه در نظر گرفته شده برای باشگاه مس سونگون تصریح کرد: از این بابت به شدت در مضیقه هستیم. سقف بودجه باشگاه‌های لیگ یکی 50 میلیارد تومان است که نصف آن هم هزینه نکرده‌ایم. ما در هفت رشته تیمداری می‌کنیم. باید فکری به حال بودجه باشگاه شود یا بودجه افزایش یابد و یا تعداد رشته‌ها کم شود. دو المپین شمال غرب ایران در مس سونگون حضور دارند و باید هوای باشگاه‌های مس را داشت.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود