امضاء تفاهم‌نامه سه‌جانبه در حوزه میکروالکترونیک

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در این نشست که با مراسم اختتامیه رویداد ملی ساخت تراشه‌های MEMS و تقدیر از برگزیدگان رویداد و پنل پرسش و پاسخ با حضور متخصصان همراه بود، مهدی از پردیس میکروالکترونیک ضمن بیان امکانات این پردیس از قابلیت‌های

کد خبر : 107711
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۹
امضاء تفاهم‌نامه سه‌جانبه در حوزه میکروالکترونیک


امضاء تفاهم‌نامه سه‌جانبه در حوزه میکروالکترونیک

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در این نشست که با مراسم اختتامیه رویداد ملی ساخت تراشه‌های MEMS و تقدیر از برگزیدگان رویداد و پنل پرسش و پاسخ با حضور متخصصان همراه بود، مهدی از پردیس میکروالکترونیک ضمن بیان امکانات این پردیس از قابلیت‌های ساخت ادوات میکروالکترونیک و ممز در مقیاس نانومتری و امکان همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در قالب طرح‌های پؤوهشی و جذب نیرو سخن گفت.

در ادامه، الکساندر سیگوف از دانشگاه Russian Technological روسیه به امکان همکاری کشور ایران و روسیه در زمینه میکروالکترونیک اشاره کرد. وی همچنین گفت که ضمن بازدید از اتاق تمیز میکرو/نانوفب دانشگاه صنعتی شریف پتانسیل مناسبی در زمینه ساخت اتاق تمیز در کشور روسیه با همکاری کشور ایران وجود دارد.

علی خادمی، مدیر فنی اتاق تمیز میکرو/نانوفب دانشگاه صنعتی شریف نیز امکانات موجود در این اتاق تمیز در حوزه ساخت تراشه‌های میکروالکترومکانیکی را تشریح کرد. وی در ادامه به بخش‌های مختلف اتاق تمیز میکرو/نانوفب مثل بخش PDMS، لایه نشانی و زدایش خشک، زدایش شیمیایی و فوتولیتوگرافی اشاره کرد که امکان ارائه خدمات به تمامی مشتریان و پژوهشگران این حوزه در دانشگاه صنعتی شریف وجود دارد.

در ادامه، سیف، نماینده پردیس میکروالکترونیک و فوتونیک ایران ضمن بیان روند داوری رویداد ملی ساخت تراشه‌های میکروالکترومکانیکی به قابلیت فنی و علمی طرح‌های موجود نیز اشاره کرد. صادق صادق‌زاده که برگزیده محور شتاب‌سنج این رویداد بود نیز ضمن صحبت درباره طرح خود که یک شتاب‌سنج تک محوره بهبود یافته برای کیسه هوا خودرو بود به امکان تجاری سازی این طرح‌ها در صنعت به غیر مقیاس آزمایشگاهی اشاره کرد. در پایان سخنرانی‌های یک پنل پرسش و پاسخ بین حضار و متخصصان این حوزه در زمینه اتاق تمیز و ساخت سنسور‌ها میکروالکترومکانیکی برگزار شد.

همچنین مراسم اهدا جوایز به تیم‌های برگزیده و شایسته تقدیر همراه با تقدیرنامه و تقدیر از تیم داوران و اجرایی رویداد با حضور دبیر ستاد نانو، معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف و نمایندگان پردیس میکروالکترونیک و فوتونیک ایران برگزار شد که تیم صادق زاده از دانشگاه علم و صنعت در محور شتاب‌سنج به عنوان برگزیده انتخاب شد و از تیم مهدی سلیمانی و احمد حسینی نیز در محور فشارسنج تقدیر به عمل آمد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود