بن بست بزرگ آمریکا مقابل سد محکم یمن
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، آمریکا و انگلیس که با گذشت چند ماه از جنگ غزه، در چهارچوب حمایت از رژیم صهیونیستی حملاتی را به شکل گاه و بیگاه علیه یمن به دلیل حمایت این کشور از مردم غزه انجام میدادند، طی روزهای گذشته تجاوزات خود را به مناطق مختلف یمن از جمله صنعا،
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، آمریکا و انگلیس که با گذشت چند ماه از جنگ غزه، در چهارچوب حمایت از رژیم صهیونیستی حملاتی را به شکل گاه و بیگاه علیه یمن به دلیل حمایت این کشور از مردم غزه انجام میدادند، طی روزهای گذشته تجاوزات خود را به مناطق مختلف یمن از جمله صنعا، پایتخت این کشور افزایش دادهاند. در همین راستا، روز گذشته صنعا مورد حمله هوایی آمریکا و انگلیس قرار گرفت و مواضعی که طی سالهای گذشته جنگندههای سعودی- اماراتی بمباران کرده بودند، مجددا مورد هدف قرار گرفت.
ادعای آمریکا درباره تضعیف توان نظامی صنعا دروغ است
این تجاوزات آمریکا و انگلیس به سمت منطقه حرف سفیان واقع در استان عمران در شمال صنعا گسترش یافت که بیانگر میزان خشم واشنگتن و لندن از ادامه عملیات دریایی و هوایی صنعا علیه رژیم صهیونیستی است.
محمدعلی الحوثی، یکی از اعضای ارشد شورای عالی سیاسی یمن در واکنش اولیه به حمله جدید آمریکا و انگلیس، به دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا هشدار داد که همه منافع این کشور و انگلیس در منطقه زیر موشکهای یمن است.
اما یک منبع امنیتی در صنعا طی گفتگو با روزنامه الاخبار، هرگونه خسارت مادی یا جانی در چند حمله اخیر آمریکا و انگلیس به یمن را تکذیب کرد. پیش از این، پنتاگون مدعی شده بود که جنگندههای آمریکا به تاسیسات نگهداری سلاحهای پیشرفته یمنیها حمله کردهاند و سلاحهای موجود در این تاسیسات برای حمله به کشتیهای نظامی و غیرنظامی در دریای سرخ و خلیج عدن استفاده میشد.
حدود یک ماه قبل واشنگتن ادعا کرده بود که با استفاده از بمب افکنهای بی 2 سپریت 15 ،حملهای علیه تاسیسات زیرزمینی مستحکم یمنیها انجام داده که شامل موشکها، قطعات سلاح و سایر مهمات مورد استفاده برای هدف قرار دادن کشتیهاست و به این ترتیب توانایی نظامی صنعا تضعیف شده است، اما آمریکاییها بعداً سخنان خود را تغییر داده و درباره هدف قرار دادن انبارهایی صحبت کردند که پیشتر در مناطق النهدین و الحفا مورد حمله قرار گرفته بود.
از طرف دیگر، علی النسی تحلیلگر نظامی یمنی اعلام کرد که حمله مذکور آمریکا توسط جنگندههای اف 15 انجام شده و این جنگندهها از ناو هواپیمابر uss آبراهام لینکلن واقع در شمال دریای عرب برخاسته بودند.
آمریکا با همه توان فناوری خود نتوانسته مقابل یمن بایستد
در هر صورت، ناظران در صنعا بر این باورند که حمله اخیر ائتلاف آمریکا، نشان دهنده وسعت خشم و درد این کشور از عملیاتهای نظامی یمن ضد دشمن صهیونیستی است که به عمق فلسطین اشغالی رسیده است. یمن همچنین در این مدت تعداد زیادی از پهپادهای آمریکایی را سرنگون کرده است.
در این زمینه، اداره عملیات تجارت دریایی انگلیس گزارش داد که دو حادثه مربوط به کشتیهای تجاری را زیر نظر داشته که یکی از آنها دیروز بعد از دریافت دستور از نیروی دریایی یمن برای تغییر مسیر خود در 57 مایلی دریایی در جنوب غرب عدن رخ داد و رویداد دریایی دوم هم مربوط به حادثهای است که روز جمعه اتفاق افتاد؛ جایی که یک قایق کوچک حامل افراد مسلح به یک کشتی که در 53 مایلی خلیج عدن بود، نزدیک شد.
منابع آگاه گزارش دادند: از آنجایی که یمن اقداماتی که مطابق با قوانین دریایی این کشور بوده و منجر به درگیری نظامی نمیشود را گزارش نمیدهد، عدم اعلام این دو عملیات توسط صنعا تعجب آور نیست.
علاوه بر آن، دیروز یکشنبه آمریکا جزئیات جدیدی از تلاشهای خود برای مقابله با یمنیها در دریای سرخ فاش کرد. نشنال اینترست که یک روزنامه آمریکایی متخصص در امور دفاعی و امنیتی است، اخیراً گزارشی را منتشر کرد که در آن درباره تقویت قابل توجه تجهیزات نظامی آمریکا برای مقابله با عملیاتهای یمن صحبت شده بود.
این رسانه آمریکایی گزارش داد که آمریکا از یک نیروی بزرگ برای مقابله با یمنیها استفاده میکند؛ به طوری که این نیرو قابل مقایسه با نیرویی است که احتمال دارد واشنگتن برای بازدارندگی مقابل چین از آن استفاده کند. اما با این وجود، آمریکا با به کارگیری همه قدرت فناوری خود از جمله کشتیهای جنگی، زیردریاییها و جنگندهها، در توقف عملیاتهای یمن شکست خورده است.
نشنال اینترست تاکید کرد که نیروهای آمریکایی حدود یک میلیارد دلار مهمات با دقت بالا برای مقابله با پهپادها و قایقهای ارزان قیمت انصارالله هزینه کردهاند، اما راهبرد 9 ماهه آمریکا علیه یمن از جمله حملات هوایی ضد این کشور، نتوانسته یمن را از ادامه عملیاتهایش باز دارد.
بامداد امروز جنگندههای آمریکایی و انگلیسی بار دیگر در حمایت از رژیم صهیونیستی به خاک یمن تجاوز کردند که طی آن مناطقی در صعده و عمران بمباران شد.
جنگندههای آمریکا و انگلیس بامداد امروز دوشنبه منطقه الرحبه در استان صعده واقع در شمال یمن را بمباران کردند.
بر اساس گزارش المسیره، این منطقه دو بار هدف حمله متجاوزان آمریکایی و انگلیسی قرار گرفته است.
جنگندههای آمریکایی و انگلیسی همچنین، هفت بار دو راهی برط و سفیان در استان عمران یمن را بمباران کردند.
ائتلاف آمریکایی-انگلیسی در 28 آذرماه 1402 برای مقابله با عملیاتهای ارتش یمن و شکستن محاصره دریایی رژیم اسرائیل تشکیل شد؛ هر چند بر روی کاغذ 10 کشور به عضویت این ائتلاف در آمدند، اما در عمل تنها انگلیس و آمریکا در حملات مشارکت دارند.
با این حال ادامه حملات هوایی ائتلاف آمریکایی-انگلیسی به یمن در حالی است که این حملات همچنان ناکام از توقف عملیاتهای ارتش یمن است. در این راستا پایگاه خبری آکسیوس در ماه ژوئیه به نقل از یک گزارش اطلاعاتی آمریکایی نوشت که واشنگتن و همپیمانانش در توقف حملات ارتش یمن در دریای سرخ و خلیج عدن با شکست مواجه شدهاند.
انتهای پیام/