جشنواره معرفی فداکاران حوزه دانشجویی به دنبال فرهنگ‌سازی است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  سرپرست دانشگاه تهران در سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران که در دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدای محور مقاومت اظهار کرد: جهاددانشگاهی در ۴ دهه گذشته علاوه بر این در عرصه علم و فناوری نیز حضور موثر در کشور داشته و در عرصه

کد خبر : 104529
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱:۱۷
جشنواره معرفی فداکاران حوزه دانشجویی به دنبال فرهنگ‌سازی است


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  سرپرست دانشگاه تهران در سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران که در دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدای محور مقاومت اظهار کرد: جهاددانشگاهی در ۴ دهه گذشته علاوه بر این در عرصه علم و فناوری نیز حضور موثر در کشور داشته و در عرصه فرهنگ نیز همین گونه عمل کرده است. بخصوص در فضای دانشگاهی، بنده به دلیل آگاهی از فعالیت جهاد دانشگاهی، شهادت می دهم که از دهه ۶۰ جهاددانشگاهی در عرصه فرهنگی حضور تاثیرگذاری داشته است.

وی افزود: سیزدهمین جشنواره معرفی فداکاران حوزه دانشجویی در مقام تجلیل در حوزه دانشجویی و فرهنگ سازی است، جمعیت هدفی که مورد توجه این رویداد مهم قرار گرفته، جوانان و دانشجویان کشور هستند. همانطور که این دو قشر در عرصه های مختلف و عرصه جنگ تحمیلی فداکاری و ایثار داشتند، این جمع در آینده اثربخشی خود را در جامعه خواهد داشت.

سرپرست دانشگاه تهران گفت: امروز دانشگاه های بزرگ با تعریف یک یا چندین ارزش‌ کلیدی فرهنگی فعالیت خود را مشخص می کنند که نشان دهنده انتظار از نوع رفتار دانشجویان برای تحقق شعار فرهنگی در میان جامعه است.

حسینی بیان کرد: در حوزه فدکاری و ایثارگری آنچه که اهمیت دارد، تاثیرگذاری اجتماعی است؛ بنابراین انتظار می رود با طرح چنین شعاری و فرهنگ سازی‌های صورت گرفته باعث اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی در حوزه فداکاری باشیم.

 

حسینی، با بیان این‌که آینده کشور در اختیار این جوانان است، در ادامه تصریح کرد: از این‌رو انتظار می‌رود بیش از پیش شاهد طرح این شعار و فرهنگ‌سازی در این عرصه (فداکاری) باشیم.
تأکید بر اهمیت اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی دانشجویان برگزیده حوزه فداکاری
وی، با تأکید مجدد بر اهمیت اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی دانشجویان برگزیده حوزه فداکاری در ادامه از حماسه‌سازی مردم غزه و جنوب لبنان یاد کرد و افزود: هم‌اکنون بیشترین درجه فداکاری و ایثار در مقابل ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی را شاهد هستیم.

سرپرست دانشگاه تهران، جهاد دانشگاهی را طی ۴ دهه در عرصه علم و فن‌آوری و فرهنگ در دانشگاه‌های کشور فعال دانست و خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی از دهه ۶۰ تاکنون حضور پررنگی در عرصه فرهنگی دانشگاه‌های کشور داشته است.
در ادامه مراسم، علی منتظری، رئیس پیشین جهاد دانشگاهی، با ابراز خرسندی از این‌که بذری که در گذشته به همت جهاد دانشگاهی تهران کاشته شده است امروز به نهال تنومند و باروری تبدیل شده است، گفت: امروز این رویداد مورد استقبال و همراهی دانشجویان قرار گرفته است.
وی، با بیان این‌که جهاد دانشگاهی یک نهاد عمومی انقلابی و غیردولتی است، در ادامه خاطرنشان کرد: این نهاد در سال ۱۳۵۹ طی حرکت انقلاب فرهنگی در دانشگاه‌ها برای انجام فعالیت‌های علمی و فرهنگی شکل گرفت و امروز درب‌های جهاغد دانشگاهی به روی همه جوانان دانشجو برای انجام فعالیت ۲‌های علمی و فرهنگی باز است.

کسب موفقیت بزرگ جهاد دانشگاهی در مسیر علم و فرهنگ

رئیس پیشین جهاد دانشگاهی، با بیان این‌که جهاد دانشگاهی تاکنون توانسته موفقیت بزرگی در مسیر علم و فرهنگ کسب کند، افزود: امید می‌رود این آیین ملی دریچه‌ای برای آشنایی، ورود و سرآغاز همکاری دانشجویان با این نهاد انقلابی باشد.

دکتر مسعود حبیبی، معاون فرهنگی، دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هم با بیان این‌که هم‌اکنون کشور بیش از هر زمانی نیازمند فداکاری برای سربلندی و توسعه‌یالفتگی است، گفت: نزدیکترین راه برای سربلندی کشور توسعه ئعلمی است برای توسعه علمی دانشجویان باید در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تلاش کنند.
وی، با یادآوری حوادث تلخ یکسال اخیر غزه و این‌که به دلایل واهی زن، کودک و نوجوان کشته می‌شوند، در ادامه افزود: تنها ۵۰ نوزاد یک روزه، ۱۷ هزار کودک و ۲۵ هزار کودک و زن کشته شده‌اند و این در حالی است که سازمان‌های بین‌المللی به‌طور شایسته به وظایف خود عمل نمی‌کنند.

امروز جلوگیری از مهاجرت نخبگان از مصادیق فداکاری است

معاون فرهنگی، دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بزرگترین فداکاری در حال‌حاضر را جلوگیری از مهاجرت نخبگان برشمرد و افزود: توانمندی کشور‌ها بخشی منوط به قدرت تسلیحاتی و بخشی ناشی از وجود و توجه به عالمان و دانشمندان هر کشوری است.
حبیبی، با تأکید بر ضرورت تقویت علمی دانشگاه‌ها در ادامه آن‌را از مصادیق فداکاری دانست و گفت: باید مهاجرت فارغ‌التحصیلان را معکوس کنیم.
در ادامه خالد قدومی، با بیان این‌که شرایط اکونومی غزه، فلسطین، منطقه و جهان از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون متحول شده است، در ادامه خاطرنشان کرد: در چارچوب نظریه جدید مهنسین طوفان‌الاقصی شهید اسماعیل هنیه و شهید یحیی سنوار، مجاهدان و مقاومین جبهه مقاومت در منطقه تغییر نهفته است و اندیشه مقاومت سبب می‌شود تا در هر نقطه‌ای با استکبار و ظلم مقابله کرد.
وی، با طرح این پرسش که بیمارستان‌ها، آمبولانس‌های حمل بیمار و … به مقاومت چه ارتباطی دارد؟ در ادامه تصریح کرد: در حال‌حاضر جنگ میان اردوگاه حق یعنی اکثریت جهان در مقابل یک اقلیت جنایتکار (۴ کشور) است.
قدومی، از قانون هژمونی به‌عنوان قانون جنگل یاد کرد و افزود: طوفان‌الاقصی تغییر روایت جهان علیه رژیم صهیونیستی بود.
او، با خطاب قرار دادن دانشجویان آنها را صاحب ایده، اطلاعات و قلم دانست و خاطرنشان کرد: باید واقعیات را در رسانه‌های اجتماعی بازگو کنید ما به ایدئولوژی و سیاست نیازی نداریم هم‌اکنون باید حقایق غزه و جنوب لبنان منعکس شود.

آینده فلسطین را باید تنها فلسطینی‌ها تعیین کنند

قدومی، با اعتقاد به این‌که آینده فلسطین را باید تنها فلسطینی‌ها تعیین کنند، گفت: شعار فلسطینی‌ها ایمان، اعتقاد و آزادی است آنها به خدا و قران معتقد هستند و زندگی، چون دیگر ساکنان کره زمین بدون محاصره را می‌خواهند.
جمال رحیمیان، دبیر سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، رسیدن به ایستگاه سیزدهم را مرهون لطف خاوند، همراهی مسئولان برشمرد و افزود: تاکنون ۵۵۰ دانشجو، گروه دانشجویی و شخصیت فداکاری معرفی و تجلیل شده‌اند و در این دوره ۴۱ دانشجو، گروه دانشجویی و شخصیت فداکار تجلیل می‌شوند.
وی، با بیان این‌که برای پرواز باید از خود گذشت، اظهار امیدواری کرد که خداوند توفیق برگزاری این مراسم را از جهاد دانشگاهی تهران نگیرد و دانشجویان در اشاعه فرهنگ ایثار و فداکاری کوشا باشند و هر ۸ سازمان و وزارتخانه همکار در این دوره در ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری تلاش کنند.

سرپرست دانشگاه تهران در پایان گفت: من به همه برگزیدگان این همایش تبریک عرض می‌کنم و برای شما از درگاه خداوند آرزوی  سلامت و بهروزی دارم.



منبع

برچسب ها :

ناموجود