تشدید تدابیر امنیتی در شهرهای آمریکا در آستانه انتخابات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که تنها چند ساعت تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده، ایالت هایی که نگران ناآرامی های انتخاباتی هستند، با اتخاذ اقدامات احتیاطی امنیتی، سعی در مقابله با ناآرامی های احتمالی دارند.   براساس این گزارش، گارد ملی در 19 ایالت در سراسر کشور به حالت

کد خبر : 104226
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
تشدید تدابیر امنیتی در شهرهای آمریکا در آستانه انتخابات


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که تنها چند ساعت تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده، ایالت هایی که نگران ناآرامی های انتخاباتی هستند، با اتخاذ اقدامات احتیاطی امنیتی، سعی در مقابله با ناآرامی های احتمالی دارند.  

براساس این گزارش، گارد ملی در 19 ایالت در سراسر کشور به حالت آماده باش درآمده و یا در می آیند تا به برقراری امنیت و حفظ صلح پس از انتخابات کمک کنند.

بر این اساس به دلیل رقابت بسیار نزدیک بین دونالد ترامپ و کامالا هریس در نظرسنجی های مختلف، نگرانی هایی درباره بروز خشونت های احتمالی پس از انتخابات شکل گرفته و مقامات ایالت های مختلف را بر آن داشته تا اقدامات امنیتی را در جریان برگزاری و پس از انتخابات، اتخاذ کنند.   

اداره پلیس آریزونا برای مقابله با خشونت های احتمالی، افسران خود را در بالاترین سطح آمادگی قرار داده است و حصارهای فلزی امنیتی دور یک مرکز رای گیری در جنوب فونیکس کشیده شده است، جایی که جرقه اعتراضات پس از انتخابات 2020، و تهدید مقامات انتخاباتی، از آنجا زده شد.

در نوادا نیز حصارهای امنیتی دور یک مرکز رای گیری کشیده شده است.

همچنین تحرکات قابل مشاهده زیادی در ایالت های چرخشی و رقابتی دیده می شود که می تواند بر نتایج انتخابات تاثیر بگذارد به عنوان مثال ایالت نوادا که اعتراضات طرفداران ترامپ پس از اعلام نتایج انتخابات 2020 رخ داد.

در همین حال یک مقام دفاعی دولت اظهار کرد در ایالت‌های آلاباما، آریزونا، دلاور، آیووا، ایلینوی، کارولینای شمالی، نیومکزیکو، اورگان، ویسکانسین و واشنگتن، نیروهای گارد ملی فعال شده در حالی که در ایالت های واشنگتن دی سی، کلرادو، فلوریدا، هاوایی، نوادا، اورگان، پنسیلوانیا، تنسی، تگزاس و ویرجینیای غربی نیروهای گارد ملی به حالت آماده باش درآمده اند.

یک مقام انتخاباتی محلی در آریزونا ضمن نگرانی درباره احتمال بروز اعتراض و حتی خشونت، در گفتگو با رویترز اظهار کرد برخی مدارس و کلیساها که در انتخابات قبلی به عنوان محل اخذ رای انتخاب شده بودند، در انتخابات امسال انتخابات در آنها برگزار نمی شود.   

در همین حال، روز گذشته واشنگتن پست گزارش داد: سرویس مخفی آمریکا حصارهای فلزی به‌ارتفاع 8 فوت را در اطراف کاخ سفید و ساختمان وزارت خزانه‌داری و بخش مجاور میدان لافایت و منزل شخصی کامالا هریس در واشنگتن دی‌سی، برپا کرد.

این رسانه گزارش داد: سرویس مخفی قصد دارد با هدف مقابله با خشونت‌های احتمالی پس از انتخابات، اقدامات امنیتی فیزیکی را در اطراف غرب پالم‌بیچ در فلوریدا اتخاذ کند، مکانی که دونالد ترامپ در آنجا در شب انتخابات میزبان یک رویداد انتخاباتی خواهد بود.

در همین حال کامالا هریس شب انتخابات را در دانشگاه هووارد در واشنگتن دی‌سی سپری خواهد کرد. اداره پلیس این منطقه در پستی اعلام کرد خیابان‌های منتهی به این دانشگاه بسته خواهد شد و هیچ اتومبیلی اجازه توقف ندارد و برای مناطق اطراف نیز مسیرهای انحرافی برای رفت‌وآمد در نظر گرفته می‌شود.

این در حالی است که مقامات اعلام کردند که تاکنون هیچ تهدیدی علیه واشنگتن در آستانه انتخابات دیده نشده است اما مقامات محلی آماده مقابله با طرفداران ناراحت نامزد بازنده هستند و کشیدن حصارهای امنیتی با هدف مقابله با خشونت‌هایی مشابه وقایع 6 ژانویه 2021 و حمله طرفداران ترامپ به ساختمان کنگره است.

چند روز پیش نیز فرماندار ایالت واشنگتن اعلام کرد که برخی اعضای گارد ملی را به‌دلیل نگرانی‌ها و دریافت اطلاعاتی درباره احتمال بروز خشونت‌های مرتبط با انتخابات ریاست‌جمهوری 2024، فعال کرده است.

وی در نامه‌ای که در وب‌سایتش منتشر کرده، نوشته است: براساس اطلاعات خاص و کلی و نگرانی‌هایی مرتبط با بروز خشونت‌های احتمالی و یا هر اقدام غیرقانونی دیگر در ارتباط با انتخابات پیشِ‌رو، من این اطمینان را به شما می‌دهم که ما برای پاسخگویی به این شرایط کاملاً آماده هستیم.

پیشتر اعلام شده بود در شهرهای فیلادلفیا، آتلانتا و دیترویت که شهرهای مورد نظر ترامپ برای طرح ادعای تقلب بودند، مقامات عملیات های خود برای مقابله با تکرار شورشی مشابه سال 2020 را افزایش داده‌اند. محل شمارش آرا در فیلادلفیا تحت شدیدترین تدابیر امنیتی قرار گرفته و در دیترویت و آتلانتا برخی مقامات انتخاباتی در این شهر توسط شیشه های ضدگلوله محافظت می شوند.

در آریزونا، وزیر ایالتی در حال همکاری با مقامات محلی برای نحوه پاسخ دادن به اطلاعات نادرست از جمله تصاویر جعلی، و یا ادعای تقلب است. این مقامات خود را برای مقابله با اطلاعات نادرست از جمله تصاویر و ویدئوهای جعلی درباره انتخابات آماده کرده‌اند.

همچنین مقامات انتخاباتی از هر دو حزب در برخی ایالت ها خود را برای مقابله با تکرار حوادث پس از انتخابات 2020 آماده کردند.

در همین حال یکی از مشاوران ارشد کمپین ترامپ و کمیته ملی جمهوری خواهان در بیانیه ای گفت: این حزب 230 هزار ناظر انتخاباتی، کارمند انتخاباتی و کارشناسان حقوقی را استخدام کرده تا شفافیت و سلامت انتخابات تایید شود.

در کارولینای شمالی نیز برخی دفاتر انتخاباتی اقدام به نصب شیشه های ضد گلوله، دوربین های امنیتی و درهای سنگین‌تر کلیدهای اضطراری کرده اند تا با هر گونه خشونت احتمالی آماده شوند. کارکنان انتخاباتی نیز برای نحوه تنش زدایی در مقابله با رای دهندگان خشمگین آموزش دیده‌اند و نیروهای پلیس نیز راهنمایی و دستورالمعل های بیشتر برای مقابله با خشونت های احتمالی فرا گرفته‌اند.

رئیس امنیت سایبری آمریکا: افزایش اطلاعات نادرست تاثیری بر انتخابات نداشته است

در خبر دیگری درباره خشونت ها و تهدیدهای احتمالی انتخاباتی در آمریکا، جن استرلی مدیر آژانس امنیت سایبری آمریکا اظهار کرد به رغم افزایش اطلاعات نادرست، نهاد تحت نظر او تاکنون هیچ شواهدی از هر گونه فعالیتی که به طور مستقیم منجر به تاثیرگذاری بر نتایج انتخابات شود، مشاهده نشده است.  

وی افزود: انتخابات 2024 با حجم بی سابقه اطلاعات نادرست از سوی دشمنان خارجی روبرو شده است.

نهادهای اطلاعاتی آمریکا پیشتر هشدار دادند که روسیه و برخی کشورهای دیگر قصد دارند با بیان روایت های تفرقه انگیز در آستانه انتخابات، در روند برگزاری انتخابات اختلال ایجاد کرده و وحدت رویه انتخاباتی را بر هم بزنند.

استرلی تصریح کرد زیرساخت های انتخاباتی تاکنون به این اندازه امن نبوده و جوامع اطلاعاتی تاکنون به این اندازه برای برگزاری یک انتخابات امن، آزاد، منصفانه و ایمن آماده نبوده اند.

در همین حال مقامات انتخاباتی اظهار کردند بزرگترین ترس آنها نتایج بسیار نزدیک است که در آنها دادگاه ها تکلیف شمار اندکی از آرای انتخاباتی مورد منازعه را باید تعیین کنند.

در حالی که تنها چند ساعت تا آغاز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی مانده، دونالد ترامپ و کامالا هریس آخرین گردهمایی های خود را در ایالت های کلیدی برگزار کرده و هر یک پیروزی خود را پیش بینی کردند.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا امروز برگزار می شود و این در حالی است که نظرسنجی بی‌بی‌سی نشان داد که رأی‌دهندگان احتمالی در انتخابات آمریکا، 51 درصد هریس و 47 درصد ترامپ را انتخاب می‌کنند.

همچنین روز گذشته که یک روز تا برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی مانده بود، آخرین نظرسنجی مشترک نیویورک تایمز و کالج سیه‌نا پیش از انتخابات نشان داد که دونالد ترامپ و کامالا هریس در 7 ایالت رقابتی و نوسانی، در رقابت تنگاتنگی با یکدیگر قرار دارند.

براساس این نظرسنجی، هریس با اختلاف بسیار اندکی در ایالت‌های نوادا، کارولینای شمالی و ویسکانسین پیشتاز است. دونالد ترامپ نیز تنها در ایالت آریزونا جلوتر است و در ایالت‌های میشیگان، جورجیا و پنسیلوانیا رقابت بین دو نامزد برابر است.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود