طوفان الاقصی یک نقطه تاریخی است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید جلیلی در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: بخشی از انچه امروز در دنیا جریان دارد را اخبار و رسانه ها نشان میدهند. اما بخشی دیگر پشتیبانی هایی است که از این رفتارها صورت میگیرد.  وی افزود: پشتیبانی های سیاسی و نظامی متعددی صورت میگیرد اما مهمترین پشتیبانی که انجام میشود

کد خبر : 103321
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۱
طوفان الاقصی یک نقطه تاریخی است


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید جلیلی در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: بخشی از انچه امروز در دنیا جریان دارد را اخبار و رسانه ها نشان میدهند. اما بخشی دیگر پشتیبانی هایی است که از این رفتارها صورت میگیرد. 

وی افزود: پشتیبانی های سیاسی و نظامی متعددی صورت میگیرد اما مهمترین پشتیبانی که انجام میشود پشتیبانی فکری است. غربی‌ها سعی می‌کنند روایات را طوری بیان کنند که خودشان میخواهند. 

وی تاکید کرد: اگر امروز چنین جنایت هایی را شاهد هستیم فقط ناشی از پشتیبانی نظامی و موشکی نیست.

جلیبی گفت: سال گذشته توسط اندیشه ورزان غربی بیانیه ای صادر شد و به صراحت بیان شد که انچه رژیم صهیونیستی انجام میدهد رفتاری کاملا منطبق بر اصول اندیشه غرب است. اینها نسل کشی نیست و با تمام توان فکری باید از آن حمایت کرد.

وی افزود: اندیشه ای که در همین سال های اخیر نسبت به جریان زن زندگی ازادی نقش حمایتی داشت و در همین دو سال پیش در ایران بیان می‌کردند که ما خیلی ناراحت هستیم که در ایران چنین اتفاقی افتاده و با تمام توان پای کار آمده بودند. اما در یک سال گذشته ده ها هزار زن و کودک به بدترین شکل در مدارس و بیمارستان ها به خاک و خون کشیده میشوند 

وی خاطرنشان کرد: اینجا محیط علمی و دانشگاه است. در این موضوعات حتما باید تامل کرد که ما در چه جهانی هستیم. چه قصیه ای است. این را باید دریافت. اگر ما تحلیل درست نداشته باشیم تجویز درست هم نمیتوانیم داشته باشیم. 

وی تاکید کرد: برای تحلیل نمی‌شود مسائل را نقطه ای ببینیم. باید ببینیم قبل و بعد ماجرا چیست. اگر ما نقطه را خوب نشناسیم آنچه اتفاق افتاده از قبل و بعد را شاید نتوانیم خوب تشخیص دهیم. این نقاط برخی اوقات نقاط عطف و تعیین کننده بوده اند. 

جلیلی در ادامه گفت: پایان جنگ جهانی اول یکی از این نقاط عطف است. در همان مقطع نقشه هایی برای ۱۰۰ سال آینده ایران طرح ریزی می‌شود.

وی بیان داشت: در کتاب “صلحی که همه صلح ها را برباد داد” میبینید چگونه چند قدرت برنامه ریزی کردند برای منطفه ما که تا امروز ادامه دارد. که یکی از انها طراحی شکل گیری رژیم صهیونیستی است و بعد از جنگ جهانی دوم دوباره همین جریان دوباره شکل میگیرد و تا همین امروز ادامه دارد. این حرکتی است که قدرت هایی که ادعای حقوق بشر دارند، دنبال می‌کنند.

جلیلی در ادامه گفت: اگر در نقاطی به هر دلیلی ما نتوانستیم نقش ایفا کنیم یا غفلت کردیم، باید این هوشیاری را داشته باشیم که آنجا حاضر باشیم.

وی با اشاره با عملیات طوفان الاقصی تاکید کرد: طوفان الاقصی یک نقطه تاریخی است و متفاوت است با جنگ ۲۲ روزه و ۳۳ روزه. چون طوفان الاقصی این معادلات را بهم ریخت. دنیا دید که قدرت های پوشالی مدعی حیثیت و طرفداری از ازادی و زندگی هیچ باوری به ان ندارند.  این نقطه عطفی است که نظم و مناسباتی که آنها ۱۰۰ سال آن را دنبال میکردند بهم ریخت.

او گفت: عملیاتی که رژیم صهیونیستی علیه سید حسن نصرالله انجام داد اسم ان را گذاشت نظم جدید. یعنی نظم قدیم تمام شد. و این یعنی پیروزی حزب الله. چون فهمیدند نظم قدیم نمیتواند دیگر‌ به نتیجه برسد. اما دشمن بارها شده است که بر همان ویرانه های نظم قدیم نظم جدید را پایه گذاری می‌کند. امسال اگر ۱۳ ابان را گرامی میداریم، ۶۰ام سالگرد ۱۳ آبان سال ۴۳ است. حرکنی که امام راحل در آن سال شروع کرد. یعنی همان روز های ابتدایی پایان جنگ جهانی. حضرت امام در سال ۱۳۲۳ صحنه را میشناسند و میگویند الان ما در یک نقطه عطف هستیم و میگویند این نقطه را قدر بدانید. 

۲۰ سال بعد در سال ۴۳ امام می‌گویند چرا به کسانی که در قم میگیرند میگویند شما نباید به رژیم صهیونیستی چیزی بگویید. امام این را برنتابید تا سال ۵۷ پیروزی و انقلاب و سال ۵۸ تسخیر لانه جاسوسی..  

جلیلی تصریح کرد: تمام مقامات امریکایی وقتی از رژیم صهیونیستی نام میبرند آن را نماد دموکراسی میدانند. اما چیزی که این را برنمیتابد جهان آزادگی و مقاومت است. این افتخار ماست که امام ما از سال ۱۳۲۳ این پرچم را بدست گرفت و سال ۴۳ دوباره آن را برافراشت. این مناسبات را باید بهم زد و میشود بهم زد. عظمت طوفان الاقصی در یک سال گذشته در این بود که نظم و مناسبات و ابهت آنها را شکست. 

جلیلی در آخر گفت: بدانیم در چه نقطه بزنگاهی هستیم و امروز چه نقش و ماموریتی بر عهده ماست. اگر زمانی دچار غفلت تاریخی بوریم اما امروز نه تنها غیبت نداریم بلکه حضوری داریم که منجر به شکل گیری نظم جدید خواهد شد. امروز یک جبهه شکل گرفته است که از خود خیابان های پاریس و نیویورک تا تمام پایتخت های کشورهای جهان ادامه دارد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود