ساختمان مرکزی مرکز رشد نیشابور افتتاح شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین که برای سفری دوروزه به خراسان رضوی آمده ضمن افتتاح این ساختمان از تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در مرکز بازدید و از نزدیک با طرح‌ها و محصولات این واحد‌ها آشنا شد. وی در خصوص

کد خبر : 102721
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲
ساختمان مرکزی مرکز رشد نیشابور افتتاح شد


ساختمان مرکزی مرکز رشد نیشابور افتتاح شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، حسین افشین که برای سفری دوروزه به خراسان رضوی آمده ضمن افتتاح این ساختمان از تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در مرکز بازدید و از نزدیک با طرح‌ها و محصولات این واحد‌ها آشنا شد.

وی در خصوص پیشینه و ظرفیت‌های بالای علمی، فرهنگی و هنری نیشابور گفت: نیشابور در حوزه‌های مختلف به ویژه تولید تجهیزات صنعتی و لوازم خانگی، زعفران و گیاهان دارویی، هنر و صنایع خلاق، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بالایی دارد و معاونت علمی هم با رویکرد حمایت از تلاش و حرکت شرکت‌های دانش بنیان با نقطه زنی از نقاط قوت و مجموعه‌های توانمند حمایت می‌کند.

افشین تصریح کرد: در بازدید از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد نیشابور، توانمندی‌های خوبی در چند شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات و تولید قطعات صنعتی بود که تاکید ما هم به پارک علم و فناوری خراسان رضوی این است که به جای توجه عمومی به همه حوزه‌ها رویداد‌ها و برنامه‌های خود را با توجه به توانمندی‌ها و نقاط قوت هر شهرستان طراحی کنند.

اسماعیلی، مدیر پارک علم و فناوری خراسان رضوی هم در حاشیه این مراسم گفت: ساختمان مرکزی مرکز رشد فناوری نیشابور با زیربنای ۵۲۵ متر مربع و با صرف اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال از محل منابع معاونت علمی ریاست جمهوری و برخی منابع داخلی پارک علم و فناوری خراسان رضوی احداث شده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف از احداث این ساختمان، پشتیبانی از استقرار واحد‌های فناور است. این مرکز قابلیت استقرار حدود ۱۲ واحد فناور را در قالب اتاق‌های مستقل و فضای کاراشتراکی دارد.

مدیر پارک علم و فناوری خراسان رضوی یکی از مزایای پارک‌ها و مراکز رشد را استقرار واحد‌های فناور به منظور ایجاد و توسعه اکوسیستم زیست بوم فناوری در این مراکز عنوان کرد و افزود: به منظور شبکه‌سازی بین شرکت‌های فناور و شبکه‌سازی بین مردم و مسوولان و شرکت‌های دانش‌بنیان، واحد‌ها و فضا‌های اداری چند مستاجره در این مراکز رشد به کارآفرینان عرضه می‌شود.

اسماعیلی افزود: پارک علم و فناوری خراسان رضوی تنها پارک کشور است که با هدف ایجاد ظرفیت‌های حوزه فناوری در شهرستان ها، ایجاد اشتغال برای افراد تحصیل کرده در شهرستان خودشان و نیز ارتقای فناوری بر اساس آمایش سرزمینی در شهرستان‌های مختلف استان از جمله تربت‌‍ حیدریه، نیشابور، خواف، گناباد، سبزوار و کاشمر مراکز رشد ایجاد کرده است.

گفتنی است معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور پیش از سفر به نیشابور با حضور در شهرستان تربت حیدریه مرکز رشد این شهرستان را که از مراکز رشد تابعه پارک علم و فناوری خراسان رضوی است افتتاح کرد. وی همچنین از مجتمع صنعتی نوآوری شهرستان نیشابور در باغرود هم بازدید کرد.



منبع

برچسب ها :

ناموجود