12 دستگاه کلیدی موظف به خرید تجهیزات فناورانه ایرانی شدند

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی بهادری جهرمی؛ سخنگوی دولت امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه اینوتکس، این رویداد را فرصتی مغتنم برای آشنایی و هم‌افزایی مجموعه‌های دانش‌بنیان و به رخ کشیدن دستاوردهای فناورانه کشور دانست. وی با اشاره به رشد روزافزون این نمایشگاه اظهار کرد: هر سال که از این نمایشگاه بازدید می‌کنم، شاهد

کد خبر : 9474
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
12 دستگاه کلیدی موظف به خرید تجهیزات فناورانه ایرانی شدند


به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی بهادری جهرمی؛ سخنگوی دولت امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه اینوتکس، این رویداد را فرصتی مغتنم برای آشنایی و هم‌افزایی مجموعه‌های دانش‌بنیان و به رخ کشیدن دستاوردهای فناورانه کشور دانست.

وی با اشاره به رشد روزافزون این نمایشگاه اظهار کرد: هر سال که از این نمایشگاه بازدید می‌کنم، شاهد پربارتر شدن آن هستم.

جهرمی سرعت نوآوری در ایران را ستودنی خواند و گفت: بهترین راهکار برای فعالان این زیست‌بوم، ایجاد فرصتی برای جوانان و مشاهده اثر و نتیجه تلاش‌های آنها در جامعه است؛ این امر زمینه‌ساز تقاضای فناوران برای بهره‌برداری از دستاوردها و اثرات آنها در جامعه شده است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه مشاهده این فعالیت‌ها، حس مسئولیت مضاعفی را در وی ایجاد می‌کند، ادامه داد: در این نمایشگاه، نوجوانان 15 ساله‌ را دیدم که نشان‌دهنده وجود ایده‌های خلاقانه در نسل جوان و آینده روشن این حوزه است. تا زمانی که شرکت‌ها و مجموعه‌های فعال در حوزه فناوری با این سرعت و اعتماد به نفس حرکت می‌کنند، می‌توان با اطمینان گفت که آینده کشور و زندگی جمعی ما زیبا و شاهد رشد روزافزون خواهیم بود.

جهرمی با تأکید بر ایمان دولت به نقش کلیدی خانواده فناوری در رقم خوردن آینده‌ای زیبا برای کشور خاطرنشان کرد: سال گذشته به مناسبت نامگذاری سال، آیین‌نامه‌ای برای 12 دستگاه با بیشترین قابلیت سفارش‌دهی و خرید، مانند وزارت بهداشت، ورزش، نفت، نیرو، راه و مسکن و شهرسازی و صنعت و معدن و ورزش صادر شد تا سفارش‌های خرید خود را اعلام کنند.

وی هدف از این اقدام را خرید تجهیزات از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری ذکر و تصریح کرد: گزارش‌های دریافتی در این زمینه نشان‌دهنده حرکت به سمت توجه بیشتر به این شرکت‌ها است اما هنوز تا بهره‌برداری کامل از ظرفیت‌های آنها فاصله داریم.

جهرمی با اشاره به نیاز مبرم حوزه‌های نیرو و نفت به خدمات فناورانه یادآور شد: “در حال حاضر، نزدیک به 700 شرکت با وزارت نفت قرارداد جاری دارند که حجم این قراردادها حدود یک میلیارد دلار می‌شود.

وی این حجم از قراردادها را نشان‌دهنده دیده شدن دستاوردهای این حوزه دانست و گفت: ظرفیت‌های موجود در این اکوسیستم قطعاً بیشتر است و دولت ضمن حمایت و پشتیبانی از این شرکت‌ها، تلاش می‌کند تا با تمام توان از این دستاوردها بهره‌برداری حداکثری داشته باشد.

انتهای پیام/



منبع

برچسب ها :

ناموجود