۲۳ کانتینر پروتئین در بندر رجایی سوخت از گوشت بوفالو تا پای مرغ و ماهی!

اقتصاد۲۴- رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ۲۰۰ کانتینر محصول پروتئینی در بندر شهید رجایی وجود داشت که از این تعداد ۲۳ کانتینر در اثر آتش سوزی اخیر این بندر سوخت. علیرضا رفیعی‌پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری اظهار داشت: طبق آمار‌های موجود، در زمان وقوع آتش‌سوزی اخیر در بندر شهید رجایی، تعداد ۲۰۰

کد خبر : 208117
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 می 2025 - 12:47
۲۳ کانتینر پروتئین در بندر رجایی سوخت از گوشت بوفالو تا پای مرغ و ماهی!


اقتصاد۲۴- رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ۲۰۰ کانتینر محصول پروتئینی در بندر شهید رجایی وجود داشت که از این تعداد ۲۳ کانتینر در اثر آتش سوزی اخیر این بندر سوخت.

علیرضا رفیعی‌پور، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری اظهار داشت: طبق آمار‌های موجود، در زمان وقوع آتش‌سوزی اخیر در بندر شهید رجایی، تعداد ۲۰۰ کانتینر محصول دامی در این بندر قرار داشت که از این تعداد، ۲۳ کانتینر در اثر حادثه آتش‌سوزی از بین رفت.

وی توضیح داد که از مجموع محموله‌های مستقر در بندر، دو کانتینر گوشت گوسفندی، ۱۷ کانتینر گوشت بوفالو (ترانزیتی)، ۲۳ کانتینر گوشت گوساله، یک کانتینر ماهی و یک کانتینر پای مرغ در نزدیک‌ترین محل به کانون آتش‌سوزی قرار داشتند و از این میان، ۲۳ کانتینر دچار خسارت کامل و از بین رفته‌اند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین از موفقیت جدیدی در حوزه صادرات محصولات شیلاتی خبر داد و گفت: برای نخستین‌بار، امسال خاویار ایران به کشور برزیل صادر خواهد شد. وی این اقدام را گامی مهم در مثبت شدن تراز تجاری ایران و برزیل دانست و خاطرنشان کرد که در جریان سفر اخیر وزیر جهاد کشاورزی به برزیل، پروتکل‌های بهداشتی میان دو کشور به امضا رسیده است که زمینه‌ساز آغاز صادرات خاویار ایرانی به بازار این کشور آمریکای جنوبی شده است.

وی درباره سایر کانتینر‌هایی موجود در بندر شهید رجایی افزود: درباره اقدامات ترخیصی محموله‌های گوشت، باید بگویم که این اقدامات هیچ‌گاه متوقف نشده بود. تمامی کانتینر‌هایی که از نظر فیزیکی به انفجار یا آتش‌سوزی دچار شده بودند و برق آنها وصل بود، هیچ‌گونه خسارتی به محصول وارد نشد.

رفیعی‌پور در ادامه همچنین اظهار کرد: پروژه‌های جدیدی در قالب فناوری‌های های‌تک و پیشرفته در حال انجام است و آزمایشگاه‌های مشابه در اتحادیه اروپا، ترکیه و روسیه نیز در حال بهره‌برداری از این تکنولوژی‌ها هستند. این امر می‌تواند به جایگاه ویژه‌ای برای سازمان دامپزشکی در سطح بین‌المللی کمک کند. “

منبع: رکنا



منبع

برچسب ها :

ناموجود