۱۰ شهریورماه، آخرین مهلت معرفی نامزدهای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستا آزاد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با مشارکت اندیشکده حکمرانی شریف، جایزهای به نام روستاآزاد را در حوزه فناوری و حکمرانی تاسیس کرده است. جایزه روستاآزاد، جایزهای برای ارتقای کیفیت حکمرانی ایرانی در تقاطع حکمرانی با فناوری، فرهنگ، دیپلماسی و نوآوری است. اهداف این جایزه شامل زمینهسازی و
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با مشارکت اندیشکده حکمرانی شریف، جایزهای به نام روستاآزاد را در حوزه فناوری و حکمرانی تاسیس کرده است.
جایزه روستاآزاد، جایزهای برای ارتقای کیفیت حکمرانی ایرانی در تقاطع حکمرانی با فناوری، فرهنگ، دیپلماسی و نوآوری است.
اهداف این جایزه شامل زمینهسازی و مشارکت در ارتقای کیفیت حکمرانی از طریق ریلگذاری و جهتدهی به فعالیتهای دانشگاهیان، مراکز تحقیقاتی، شرکتهای دانشبنیان، موسسات فرهنگی و رسانهای، فعالان بینالمللی، مراکز سیاستپژوهی و اندیشکدههای کشور، تشویق و برجستهسازی آثار و فعالیتهای فناورانه، نوآورانه، فرهنگی و رسانهای و دیپلماتیک مرتبط با حکمرانی و همچنین تقدیر و مرجعیتسازی از افراد و موسسات فعال در فناوریهای حکمرانی، نوآوریهای سیاستی، فرهنگسازی حکمرانی و دیپلماسی نخبگانی است.
جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، چهار محور «فناوری حکمرانی»، «فرهنگ حکمرانی»، «دیپلماسی نخبگانی» و «نوآوری سیاستی» را برای اعطای جایزه در کانون توجه قرار داده است.
سازمانهای دولتی و خصوصی، موسسات فرهنگی، موسسات ارتباطات بینالملل و شرکتهای دانشبنیان و فناور تا ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۳ فرصت دارند با مراجعه به وب سایت جایزه روستاآزاد به نشانی https://www.roostaazadprize.org فرم معرفی نامزد را تکمیل کنند.
۶۰ سکه بهار آزادی، ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی و بنیاد ملی علم، تندیس و سپاسنامه به برگزیدگان جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد اعطا میشود.
اعضای کمیته علمی جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد را مرتضی زمانیان، صاحب نظر حوزه اقتصاد کلان و سیاستگذاری صنعت نفت و انرژی، ناصر باقریمقدم، قائم مقام اسبق رئیس بنیاد ملی نخبگان و طراح نظامهای نوآوری ملی و فناورانه، مجید دهبیدیپور، توسعه دهنده زیستبوم کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف، محمودرضا آقامیری، دانشمند برجسته فیزیک، علی مدنیزاده، پیشرو در عرصه مدلسازی پولی و بانکی کشور، سعید جبلعاملی، رئیس دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت دانشگاه علم و صنعت ایران و مهدی مجیدپور، پژوهشگر برتر سال موسسه مطالعات بینالمللی انرژی تشکیل میدهند.