گوگل کروم به دستیار هوش مصنوعی مجهز می‌شود؟

  به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گوگل قصد دارد دستیار هوش مصنوعی خود را به مرورگر کروم اضافه کند. بر اساس گزارش‌های جدید، گوگل ممکن است روی پروژه‌ای به نام «Glic» کار کند که می‌تواند دستیار هوش مصنوعی Gemini Live را در مرورگر کروم فعال کند. این اطلاعات از کدهای منتشر شده در «Chromium Gerrit» به دست

کد خبر : 135255
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴
گوگل کروم به دستیار هوش مصنوعی مجهز می‌شود؟


  به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گوگل قصد دارد دستیار هوش مصنوعی خود را به مرورگر کروم اضافه کند. بر اساس گزارش‌های جدید، گوگل ممکن است روی پروژه‌ای به نام «Glic» کار کند که می‌تواند دستیار هوش مصنوعی Gemini Live را در مرورگر کروم فعال کند. این اطلاعات از کدهای منتشر شده در «Chromium Gerrit» به دست آمده است.

به نظر می‌رسد Glic چیزی فراتر از یک ویژگی ساده برای کروم باشد. این اطلاعات توسط شخصی به نام «Leopeva64» در شبکه اجتماعی X به اشتراک گذاشته شده است و به نظر می‌رسد که Glic می‌تواند دستیار هوش مصنوعی Gemini Live را در اختیار کاربران کروم قرار دهد. ویژگی Glic شامل صفحه تنظیمات مخصوص به خود است و برای عملکرد صحیح به دسترسی به میکروفون و موقعیت مکانی کاربر نیاز دارد.

این ویژگی‌ها نشان می‌دهند که Glic ممکن است یک دستیار تعاملی باشد. علاوه‌براین، ممکن است یک پنل شناور یا رابط کاربری جانبی در دسترس باشد که اطلاعاتی در مورد صفحه‌ای که کاربر مشاهده می‌کند، ارائه دهد. به نظر می‌رسد که Glic به طور مداوم در پس‌زمینه اجرا خواهد شد و در زمان نیاز به سرعت وارد عمل خواهد شد.

تصور کنید که در حال جست‌وجو در اینترنت یا خرید آنلاین هستید. با استفاده از Glic و دستیار هوش مصنوعی Gemini Live، شما قادر خواهید بود که مفاهیم پیچیده را توضیح دهید، داده‌ها را تحلیل کنید یا حتی صفحات وب را خلاصه کنید. این ویژگی می‌تواند به سادگی فرآیندهایی مانند اصلاح لحن ایمیل‌ها یا ساده‌سازی مستندات پیچیده را تسهیل کند.

Glic این پتانسیل را دارد که تجربه‌ای کاملاً جدید و کاربرپسند برای کاربران کروم ایجاد کند. در حالی که مرورگرهای دیگر مانند Microsoft Edge و اپل سافاری هنوز از چنین دستیارهای هوش مصنوعی به طور کامل بهره‌برداری نکرده‌اند. اگر گوگل این ویژگی را به درستی پیاده‌سازی کند، می‌تواند استاندارد جدیدی برای مرورگرها ایجاد کرده و تجربه کاربری را به سطح بالاتری ببرد اما در صورت بروز اشتباه در این مسیر، ممکن است با واکنش‌های منفی کاربران روبه‌رو شود، همان‌طور که تغییرات اخیر در سرویس‌های گوگل مانند یوتیوب و جیمیل واکنش‌های مختلفی را برانگیخته است.



منبع

برچسب ها :

ناموجود