گشایش نمایشگاه بین المللی متالوژی با حضور ۱۹ کشور جهان
بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالوژی، آهن و فولاد، آلومینیم، ریخته گری، ماشین آلات و صنایع وابسته؛ با حضور و مشارکت ۱۹ کشور جهان در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران گشایش یافت. به گزارش تحریریه معدن خبرگزاری صداوسیما، در این نمایشگاه، بیش از ۵۴۰ شرکت داخلی و ۲۷۵ شرکت خارجی، نوینیترین تولیدات، صنایع
بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالوژی، آهن و فولاد، آلومینیم، ریخته گری، ماشین آلات و صنایع وابسته؛ با حضور و مشارکت ۱۹ کشور جهان در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران گشایش یافت.
به گزارش تحریریه معدن خبرگزاری صداوسیما، در این نمایشگاه، بیش از ۵۴۰ شرکت داخلی و ۲۷۵ شرکت خارجی، نوینیترین تولیدات، صنایع و تجهیزات و محصولات خود را ارائه کردند و در معرض دید علاقمندان قرار دادند.
در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالوژی ۲۷۴ شرکت خارجی از ۱۹ کشور ایتالیا، چین، تایوان، فرانسه، امارات، آلمان، هند، اسپانیا، سنگاپور، اتریش، سوئد، سوئیس، آفریقای جنوبی، ژاپن، انگلیس، ترکیه، بلژیک، عمان و برزیل حضور و مشارکت دارند.
در این نمایشگاه جدیدترین و نوینترین فناوریهای روز و پیشرفته حوزهها و بخشهای مختلف صنعت فولاد، صنعت متالورژی، صنعت ریخته گری، آهنی و غیر آهنی، تهیه و توزیع مواد اولیه و روشهای تولید، تکمیل و تحویل محصولات مرتبط با این صنایع و همچنین طرحهای متنوع مربوط به ظرفیتها و توانمندیهای صنعت فولاد و صنایع وابسته به آن ارائه شده است.
همزمان با روز دوم این نمایشگاه، همایش عبور از بحران در صنعت متالورژی، فولاد و زنجیره تامین با حضور مقامات وزارت صمت، فعالان این صنعت و کارشناسان و صاحبنظران برگزار خواهد شد.
رئیس ستاد برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالوژی با بیان اینکه تلاش شده است تا این نمایشگاه محلی برای تبادل اطلاعات و امضای تفاهم نامههای تجاری و صنعتی باشد، گفت: بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالوژی، آهن و فولاد، آلومینیم، ریخته گری، ماشین آلات و صنایع وابسته که در فضایی به وسعت بیش از ۴۶ هزار متر مربع برگزار میشود، مراکز مختلف علمی از جمله دانشگاه ها، پژوهشکدهها و انجمنهای مختلف این صنعت حضور و مشارکت دارند.
جلالی افزود: مزیتهایی که در حوزه معدن و صنایع معدنی داریم سبب شده که نمایشگاه متافو به عنوان یک مزیت برای صنایع معدنی کشور به شمار رود. زمانی که نمایشگاه رونق داشته باشد میتواند به سایر صنایع خدمات برساند و سبب خدمت دهی به سایر صنایع باشد.
وی با اشاره به جایگاه فلزات در ایران عنوان کرد: در صنایع مختلف جایگاه مختلف داریم، برای نمونه در تولید فولاد رتبه دهم جهان را به خود اختصاص داده ایم. یا در حوزه ریخته گری به اروپا صادرات داریم. در زمینه آهن آلات صادرات بسیاری به کشورهای همسایه داریم.
برگزاری سه نشست علمی و تخصصی با حضور متخصصان و استادان دانشگاهها و برگزاری تورهای بازدید از خط تولید کارخانههای فولاد؛ برخی از برنامههای جانبی این نمایشگاه اعلام شده است.
معرفی دستاوردها، ظرفیتها و توانمندیهای کارخانه ها، شرکت ها، نهادها و سازمانهای داخلی، انتقال دانش، تکنولوژی و تجربیات، آشنایی با الگوهای موفق جهانی درعرصه صنعت فولاد، تقویت تولید داخل، تامین و تولید قطعات مورد نیاز سایر صنایع توسط تولید کنندگان داخلی و بومی سازی قطعات و همچنین توسعه بازار صنایع متالورژی و فولاد، فراهم کردن زمینههای لازم برای سرمایه گذاری شرکتهای داخلی و خارجی و کار آفرینی و اشتغال پایدار؛ مهمترین اهداف برگزاری بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالوژی است.
بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالوژی از امروز تا ۶ آذرماه هر روز از ساعت ۸ تا ۱۵ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهرن آماده بازدید علاقمندان است.